Titta på dödsrunan – lipidforskningen dog förra veckan

Milton Packer skriver i Medpagetoday

Efter flera misslyckade projekt att introducera nya lipid(blodfett)sänkande preparat  hade Merck funnit ett preparat (Anacetrapib) som sänkte risken för hjärtinfarkt, men bara lite. Man bedömde då att det inte var värt kostnaden att introducera preparatet på marknaden, och drog tillbaka ansökan.
Detta innebär att (lipidsänkar)fältet är döende.
Ingen gör nya preparat mot hypertoni, angina eller rytmrubbningar heller.

Satsa i stället på LCHF för bättre hjärthälsa.

 

 

Comments

 1. 1
  Margareta Lundstrom Gbg säger

  Därför blir vacciner ännu viktigare för lönsamheten

 2. 2

  Vad gäller högt blodtryck hade Suzanne Humphries en hel del att berätta om C-vitaminets fördelar. Resten var inte precis bortkastat heller utan vetenskapen briljerar. Väl värda 2 timmar med mersmak. ”Lecture on vitamin C by brilliant Suzanne Humphries”

  https://youtu.be/y0LLX0sgwAU

 3. 3

  Vetenskapen gör framsteg, en gravsten i taget. 🙂

 4. 4
  I Like Neil Young säger

  Är ni medvetna om hur många länder som infört TVÅNGSvaccinering i Europa?
  Jag läste om det för första gången i går – så dårarna i M – Skalberg Karlsson och Arkelsten är tydligen inte ensamma. Finland, Italien bl.a. Vi kommer närmare och närmare ett totalfascistiskt system där vi inte ens tillåts bestämma över våra kroppar. Sverige smög ju igenom en grundlagsändring 2010 som är tvingande för EU-tillhörighet. D.v.s Sverige ska tillhöra EU det är det grundlag på. Para ihop det med diverse annat vansinne som kommer till oss EU-vägen så kan var och en förstå att det går åt helt fel håll nu….

 5. 5

  Har Suzanne Humphfries fel om Hypertoni? Vaccinationer?

 6. 6
  Gunnar Isaksson säger

  Det har kommit fram så mycket om kolesterolbluffen. Alltför många vet att statiner inte behövs så den marknaden är döende. Vill man minska riskerna så är det LCHF som gäller. Alla biverkningar med den kosten är endast positiva.

 7. 7

  Gäller tvångsvaccineringen endast för barn eller gäller det vuxna också? Jag har ju barn, nu drygt 4 och 2 år gamla och visst, vi har tagit emot den vaccinering som har erbjudits. När det gäller ens barn så spelar det liksom ingen roll vilka betänkligheter man har, man törs ju inte ta risken. Tacksam målgrupp för Big Pharma.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa