Sverige röstar ja till glyfosat

Sverige röstar ja till glyfosat ATL.nu/lantbruk.

Hur ska det gå för människorna? Glyfosat (Round up) är ett potent växtgift, som ska användas till GMO-grödor. Det känns självklart att giftet kommer in i den mat som har besprutats med glyfosat.

 

Comments

 1. 1

  Fruktansvärt! :O

  Ja ..suck, hur ska det gå för dem som växer upp i en redan nu förgiftad värld. Man blir verkligen mörkrädd.. 🙁

 2. 2
  Bernt Östlund säger

  En god anledning att välja ekologisk mjölk. Hur kan en regering där MP ingår gå med på det? Jag är ingen anhängare av MP annars men jag trodde att dom skulle ha en åsikt i den frågan. Jag såg nyss på SVT Dalarna ett inlägg med f.d. Mjölkbonden Anders Munters som var övertygad att hans cancer hade samband med växtgifterna han spred innan övergången till ekologisk produktion.
  Den som har lite kännedom om jordbruket kan nog lätt hitta exempel på bönder som spridit växtgifter och sedan dött i cancer.

 3. 3

  @2: Exakt Bernt. Den enda röst vi har som verkligen fungerar är plånboken och vi måste bli bättre på att använda den. Köp närodlade giftfria varor så långt det går.

 4. 4
  Göran Sjöberg säger

  Det hela är hårresande.

  Vårt samhälle är sjukt i grunden!

  Etablissemanget bryr sig inte om vår framtid!

  Vi förgiftar hela vår jord och många försöker nu fly undan och äta ekologiskt. Det positiva är att EKO är en starkt växande trend vilket tyder på en ökande medvetenhet.

 5. 5

  Politikerna begriper inte bättre. Fridolin har aldrig haft någon större tankeförmåga.

 6. 6

  Man jämför nu Glyfosat med DDT, PCB och Monsantos storsäljare under Vietnamkriget – agent Orange – som USA använde som avlövningsmedel i de vietnamesiska skogarna.
  Något som uppenbarligen var katastrofalt både för vietnamesiska folket och de amerikanska soldater som hanterade preparatet… https://familjejordbruk.blogspot.se/2014/04/hoga-halter-av-round-up-i-brostmjolk.html
  Jämför med ramaskriet över hela Europa när det upptäcktes HÄSTKÖTT i produkter som inte skulle innehålla just hästkött. Hästkött är nyttigt. Round up är DÖDEN! Den Amerikanska befolkningen kommer att vara i mycket stor hungersnöd inom 10 år. Deras jordbruksmarker är fullständigt sterila på allt utom GMO manipulerade växter. Nu har MONSANTO kommit på en slutgiltig lösning. Att med gift döda ALL annan vegetation UTOM GMO grödor! GMO växter förökar sig inte själva utan man måste köpa utsäde från tillverkaren. Varje år!
  https://cornucopia.cornubot.se/2010/11/jordbruksverket-vill-utrota-hundratals.html. 6 nov. 2010 – Jordbruksverket vill utrota hundratals ovanliga köksväxter … slås ut och med det en värdefull naturlig genbank av växter härdiga i svenska förhållanden. … Vad viktigare är att du inte får ge bort fröer du sparat till någon annan. … i USA, där man rent av vill förbjuda all privat odling av grönsaker för eget bruk.

 7. 7

  Har alla människor med makt blivit galna, hjärntvättade???
  HUR ÄR DETTA MÖJLIGT????

 8. 8

  @4: Grundproblemet är att vi blivit matade med lögner under väldigt lång tid. Och eftersom den ena lögnen hakar i och bekräftar den andra klarar vi inte att se det eftersom det skulle rasera vår världsbild. Det är så ett mentalt fängelse fungerar. Men det går att hitta nyckeln och ta sig ut. Efter det mår man dåligt och sedan bättre än någonsin. Ungefär som med LCHF 🙂

 9. 9

  Vi gick ur LRF för en tid sedan vilket känns bra nu. De går mest konventionella (dvs. kommersiella) storböndernas ärenden.

 10. 10
  sten bjorsell säger

  Vi köper nästan bara ekologiskt och giftfritt numera. Och med mer fett på mindre mängd grönsaker tar man ju upp både fler vitaminer och antioxidanter, vanligen utan viktökning med riktig mat.
  Här gäller kvalite vilket bl.a. innebär ”glyfosat, aldrig i livet”.

  Men vilka oupplysta stackare förespråkar vår regering?
  Istället borde dom se till att alla varor giftdeklareras så att alla kan se att det är vanligen ”sk-t” som bjuds ut till ”lågpris”.
  Sen slutar bönderna snabbt upp med sina ”genvägar”.

 11. 11
  Sigge Johansson säger

  Man tar sig för pannan!

  Text ur länkad artikel:
  • ”…..Anders Mankler, politiskt sakkunnig hos miljöminister Karolina Skog (MP)….”

  MP visar härmed att de INTE har någon sakkunnig inom miljöområdet och är därmed bevisligen lierad med (((NWO))) och övrigt PK-etablissemang.

  Eftersom ”glyfosat” produceras av det genomkriminella företaget Monsanto är det GARANTERAT absolut livsfarligt — i ordets utskrivna bemärkelse. INGEN och INGET kan övertyga mig om ngt annat!!!

  Den som vill veta mer om ”glyfosat” kan gå till Sasserssons utmärkta sajt https://newsvoice.se och göra en sökning på ”glyfosat”, vlket genenererar 30 utmärkta trovärdiga och för Monsanto ”obekväma” artiklar.
  Monsanto är för övrigt producenten av bl.a. supergifterna ”RoundUp” och ”Agent Orange”.
  ”Agent Orange” är giftet USA avlövade skogarna i Vietnam på 50- och 60-talet vilket än idag genererar lemlästade och genetiskt skadade barn och dödfödda foster….

  Rysslands hedervärde chef Vladimir Putin har för övrigt bannlyst och totalförbjudit import av samtliga Monsanto-produkter tillika övriga gen-manipulerade varor — en framsynt tillika mönstergill politiker och nationsledare!

 12. 12
  Sigge Johansson säger

  Först EFTER lagd kommentar upptäcktes att ”Agent Orange” och annat redan fanns omnämnt av tidigare kommentatorer.
  Beklagar upprepningen….

 13. 13
  Michele Wilcox säger

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa