Barnbarn

Nu har jag varit på tre dagars besök, kvalitetstid, hos barnbarnet i Umeå.  Jag har inte ens haft fram datorn.
Fyra vuxna på en tvååring är ganska lagom.
Nu ska jag se om det har kommit några nya kommentarer sen sist.

 

Comments

 1. 1

  Barnbarn är livets efterrätt. Att träffa sina barnbarn är en lisa för själen. Det bara inte går att vara på dåligt humör när man umgås dessa ljuvliga varelser.

 2. 2

  Jala…är exakt ense med dej!! Höll på att skriva detta själv…är helt enkelt en visceral kärlek!!
  Men en liten suck av lättnad drar jag dock när vi blir ensamma…det räcker med några timmars besök så är jag färdig att falla i småbitar av trötthet…men ljuvliga var det rätta ordet…!!

 3. 3

  Det beror ju på hur gamla barnen är hur det påverkar orken: riktigt små barn kräver koncentration och full uppmärksamhet. Men bara de kan gå och röra sig utan att man behöver bära dem så tycker jag att det är mycket lättare. Jag har märkt att man bör fokusera helt på barnen för att det ska gå bra, då blir det också väldigt roligt.

 4. 4
  Annika Dahlqvist säger

  3 kicki
  Ja när man själv hade småbarn var det så mycket praktiskt som skulle göras att man var stressad av det, och kunde inte njuta av barnen fullt ut. När man har barnbarn och träffar dem bara sporadiskt så kan man ägna sig bara åt dem under de stunderna, och då blir det också mycket roligare.

 5. 5

  OT
  Påminner om PLUS på SVT 2 i kväll 20.30. Det handlar om socker. Har sett att Ann Fernholm ska medverka. Går säkert att se på SVT Play senare (för dem som vill titta på fotboll, landslaget kvalmatch mot Nederländerna).

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa