EMS mot hudtumörer

Min man hade en godartad men irriterande knöl i skäggbotten på kinden. Sannolikt ett fibrom. Vid rakning repades knölen och blödde. Den blev också större för varje skrapning.

Nu började jag smörja EMS-salva dagligen på knölen för ett par veckor sen. Den plattades till och försvann inom en vecka.
EMS innehåller silver och svavel.
Ett intressant tips. Så vitt jag vet en ofarlig behandling. Kan även provas på sår och andra inflammerade orenheter.

 

Comments

 1. 1
  Gunnar Isaksson säger

  Men så intressant. Jag lyckades med något liknande vid näsan för många år sedan. Jag fick vara otroligt försiktig vid rakning för att inte skära upp det ytterligare.

  Nu är det många år sedan men jag har kvar en liten knöl som mest liknar en liten vårta. Det blir nog till att komplettera husapoteket med EMS för att ha till framtiden. Rent Kolloidalt silver använder jag till sår då jag skurit mig rejält. Det blir ingen varbildning och snabb läkning med knappt synliga ärr.

 2. 2

  Tack för tipset Annika.

  Kan tillägga att jag (man, 40+) innan LCHF och ”ingen frukost” hade diverse blemmor i ansiktet och på kroppen. Nu efter sex år har samtliga försvunnit av sig själv. Mörka fläckar på bålen som blödde när man kliade försvann på några veckor. ”Inbäddade” knölar i ansikte och rygg har dock tagit månader ibland år på sig för att försvinna helt.

 3. 3
  Gunnar Isaksson säger

  #2 Patrik

  Verkligt intressant. För min del så efter ca ½ år med LCHF så ramlade 2 födelsemärken helt enkelt bort från huden och det finns inga märken efter dem. De andra födelsemärkena har ändrat färg från mörka till att ha normal hudfärg.

  Jag hade så kallade skin-tags runt halsen och under armarna. De ramlade helt enkelt av efter ytterligare några månader. En del menar att skin-tags beror på högt insulin.

  Mina händer såg åldriga ut med bruna fläckar på ovansidan och fläckarna försvann och huden ser ungdomlig ut med utmärkt elasticitet. Det är många mycket yngre som har mer åldrad hud än jag.

 4. 4

  @Gunnar

  Samma här. Jag hade hudflikar som bara ramlade av. Jag har fått andra hälsoförbättringar med LCHF/halvdygnsfasta som jag helst inte pratar om eftersom jag är orolig folk ska tro jag hittar på. Tankeskärpa, optimism, pigghet, bättre syn, mer hår på huvudet, mjuka fötter som inte luktar, inga rynkor kring ögonen osv osv.

 5. 5
  Göran Sjöberg säger

  Herregud!

  Sådana ”tokstollar” vi är som botar oss själva med LCHF och alternativa läkemedel och utan tillstånd från sjukvårdsindustrin! EMS har jag själv inte provat ännu men det ska bli!

  Det vidrigaste för mig, som gammal forskare inom naturvetenskapen, är att det medicinska etablissemanget hävdar att deras nonsens, statiner, kolhydrater till diabetiker, cellgifter till cancersjuka för att nämna några exempel, bygger på vetenskap men blundar för en verklighet där sådant som verkligen botar patienterna ständigt bevisas.

  De facto härskar ”Mammon” inom den medicinska religionen!

  Det är för hemskt när man insett detta!.

 6. 6

  Intressant. Maken har nåt liknande och går på kontroller en gång per år hos hudläkare. Han får som små sår i ansiktet. Dom försvinner snabbt med EMS-salvan.

 7. 7
  I Like Neil Young säger

  Ja sånt här väldigt intressant.
  Jag har skrurit mig rejäl eller fått andra sår rätt många gånger dom senaste åren.
  Silver fixar rubbet – jämt och varje gång.
  Extra bra är det att ta bort vårtor med – eller när man blivit massakrerad av en busig katt!
  Sprejar alltid på lite efter rakning – då jag alltid blöder och får småsår. Funkar så bra så, inga blemmor, inga infektioner, inga röda ”utslag”.

  Jag förstår att läkemedelsindustrin hatar Kollidalt Silver – hett och innerligt. Men vad jag vet kan man inte förbjuda vare sig vatten eller metallen silver – måste kännas myyyycket jobbigt för dom.

 8. 8

  Ja, usch så hemska vi är som tar till enkla knep. I förrgår fick jag en sticka in under nageln – aj,aj! Jag klippte ned nageln så mycket som möjligt, plockade bort så mycket jag kom åt och tog en väl indränkt tuss med silvervatten och packade in mitt svullna och bultande finger med vattentätt plåster över natten. Lite blod och skräp kom ut och var helt ok på morgonen. Har nu bara ett skyddande plåster vid den nedklippta nageln.
  EMS-salva ska genast inhandlas eftersom jag har lite ”fnas” vid näsan – solskada tror jag.
  TACK för tipset Annika!

 9. 9

  @5 Göran

  Det är inte bara den medicinska vetenskapen som är helt galen idag. Grundproblemet är att vi frångått den vetenskapliga metoden, dvs att vi bara kan vara säkra på det vi kan belägga med oberoende observationer och kontrollerade experiment. Naturvetenskap är inget undantag. Som exempel är Keplers, Newtons och Einsteins fiffiga idéer om himlakroppars beteende som vi håller för sanna, inget annat än just det – idéer som aldrig kunnat bevisas och som dessutom motsägs av observationer och experiment. Man har dock natueligtvis funnit krystade bortförklaringar för dessa.

  Ville bara säga det. Som veteskapsperson rimmar det illa att kasta sten på andra discipliner. Vetenskap finns och fungerar, men tyvärr är mycket av det vi kallar vetenskap i själva verket religion.

 10. 10
  Göran Sjöberg säger

  Patrik

  Du har helt rätt!

  Men ingenting går att slutgiltigt bevisa. Man kan bara göra en förklaring mer trolig än tidigare förklaringar och då tror man gärna på den nya förklaringen om man inte är ”religiös” för då gäller alltid dogmerna som just inom medicinen.

  Einstein var själv ganska ödmjuk på den här punkten.

  För övrigt går det t.ex. aldrig att bevisa att spöken existerar men idén om spökens existens är dock en mindre trolig vetenskaplig idé eftersom den aldrig kan motbevisas med något experiment.

  Själv tror jag inte på spöken;”allhelgonahelgen” i all åminnelse men var själv nyligen sugen på att köpa en pumpa för att karva ur och sätta in ett ljus i och sedan sätta upp den vid vår infart.

 11. 11

  @10: Einstein har framställts som ödmjuk ja, men också som ett geni trots att det inte går att uppbringa en enda intervju på Youtube där han verkligen pratade om sin forskning. Det finner i alla fall jag mycket anmärkningsvärt. Och han teorier har motsagts av flera experiment.

  Lek med tanken Göran att vi är fullständigt grudlurade på en mängd områden. Inte bara inom medicinen. Kan du som naturvetare till exempel förklara för mig hur raketer skulle kunna fungera i ett gränslöst vakuum som rymden? Det är i strid med grundläggande gaslagar som belagts med kontrollerade experiment. Tex Joule-Thomsons experiment från slutet av 1800-talet. Newtons 3e lag är inte relevant vad gäller raketer eftersom det handlar om en kemisk reaktion där fast/flytande materia omvandlas till gas/värme. Och utan molekyler, tex luft, utanför systemet/raketen finns det inget gasmolekylerna kan reagera med och det kan sålunda inte heller bli någon motreaktion i enlighet med Newtons 3e

 12. 12
  Göran Sjöberg säger

  Om jag ska tro att det är satelliter som jag nu ser röra sig på himmelen stjärnklara kvällar så måste jag nog tro att Newtons lagar stämmer mycket väl med vår verklighet.

  För övrigt har jag jobbat med forskning inom rymdindustrin i mer än tio år.

 13. 13

  @12: Mmm… Och ingenting går ju att slutgiltigt bevisa Göran. Det stämmer utmärkt. Dock går det att *motbevisa* saker och det är *grundstenen* i vetenskap. Ställ upp en hypotes. Försök att motbevisa den med observationer och experiment. Misslyckas du tillräckligt många gånger kan det uppgraderas till en teori och sedemera en lag. Men finner du en giltig observation/experiment som motbevisar din hypotes, då faller den. Punkt. Du säger du ser satteliter på kvällen och att du arbetat med rymdforskning. Är det något som gör det jag sa ogiltigt. Dvs att kontrollerade experiment och grundläggande gaslagar motbevisar att raketer fungerar i vakuum? Har du någon gång funderat på hur en relativt liten sak som en satellit kan ses fara som en lysande punkt, synlig med blotta ögat fast den är tusentals kilometer bort? Har du funderat på om det kan vara något annat än satteliter? Kunde människor se dessa lysande punkter innan ”satellit eran”?

  Men jag ska inte öda min tid. Framför mig har jag en överstepräst för religionen som stulit namnet vetenskap. Och deras arrogans är vidlyftig och de hånar gärna andra discipliner.

 14. 14

  ”Och deras arrogans är vidlyftig och de hånar gärna andra discipliner men kan aldrig se problemen inom sin egen.” skulle sista meningen.

  Och ja, jag är arg och frustrerad Göran men egentligen inte på dig. Du får inte ta det så. Du är precis lika lurad som alla andra och som jag varit. Men jag konstaterar irriterat hur du direkt och obekymrat går ifrån en vetenskaplig argumentation (vilken för övrigt är hopplös att föra i det här fallet eftersom det man kan beteckna som grundskolefysik stöder det jag hävdar) till att ta upp en orelaterad observation samt din egen auktoritet. Du läste det också som att jag ifrågasätter Newtons 3e lag. Det stämmer inte. Jag hävdar dock att den felaktigt används för förklara raketers funktion i vakuum.

  Om du är intresserad kan du läsa mer om ämnet här
  https://cluesforum.info/viewtopic.php?f=23&t=1632

  Men här skulle vi ju inte prata om raketer, utan om EMS salva ☺

  Allt gott Göran och tack för alla dina och Annikas intressanta bloggande. Ni gör ett fantastiskt och viktigt arbete! /Patrik

 15. 15
  olle holmqvist säger

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5413307/

  ”a remarkable in vivo nanosilver accelerating effects on the treatment of on S. aureus infected skin wounds with no obvious side effects in mice. ”

  Eftersom sårläkningsmekanismen hos mus och människa sannolikt är densamma.

 16. 16
  Göran Sjöberg säger

  Patrik,

  Du har så rätt!

  Det är faktiskt inte satelliterna man ser utan slutstegen från vilka satelliterna separerar när de hamnat i sin omloppsbana.

 17. 17
  olle holmqvist säger

  G. !
  Jag är nog för korkad för att begripa, men vill gärna begripa – vad- det är jag ser.
  Solljus reflekterat från satellitkropp trodde jag. Slutstegen, vad är det ?
  sista position före inträde i omloppsbana ?
  position i tiden i tiden just när det ljus reflekteras som senare når mitt öga ?
  Eller är det en stege ?

  Förlåt, men det var inte jag satte detta lilla OT i omlopp.

 18. 18
  Göran Sjöberg säger

  Olle,

  Detta trodde jag innan jag fick det förklarat för mig av Sveriges ledande expert på detta område på Rymdbolaget för ett antal år sedan

  Patrik har därför helt rätt i att man inte kan se en satellit för att den är för liten. Slutsteget är dock enormt i jämförelse och satelliten följer efter separationen i nära anslutning detta slutsteg och som alltså är det vi ser i det reflekterade solljuset.

  Men det är klart, tvivlar man på att verkligheten och universum existerar gör man det ganska lätt för sig – allt blir helt plötsligt möjligt eller omöjligt!

 19. 19

  @18:

  Bäste Göran

  Jag betvivlar inte ”verkligheten och universum” jag har heller Inga funderingar på att jorden skulle vara platt vilket alltid brukar komma upp i sådana här diskussioner för att förminska och förlöjliga.

  Jaha, raketsteg säger man det är vi ser nu som visuell konfirmation för satelliter. Det är naturligtvis trams och det borde varje tänkande varelse förstå. Ett föremål på några tiotals meter tiotusentals kilometer bort kan inte vara synlig med blotta ögat. Det vi ser röra sig över himlen är Near Earth Objects och dom har funnits där i alla tider och omnämns i äldre astronomisk litteratur långt innan skojarna drog igång satellit- och rymdfärdsbluffen.

  Och sen har vi det där med fysikens lagar. Enligt lagen om fri expansion av gaser kan omöjligen raketer fungera i vakuum. Det är bevisat med experiment oavsett vad NASA och det Angloamerikanska propagandamaskineriet har tutat i oss.

  Du kallar dig vetenskapsman och är professor Göran. Då anser jag att du har ett ansvar att försvara riktig vetenskap precis som en läkare som svurit sin ed. Det som kallas vetenskap idag är en travesti, en bluff och ett skådespel. Och rymbedrägeriet är bara ett av många exempel.

 20. 20
  olle holmqvist säger

  jävlit långt fr hudtumörer – frågar Rymdstyrelsen vad ”slutsteget” är.

 21. 21
  Göran Sjöberg säger

  Bäste Patrik,

  Vad du svamlar och svamlar!

  ”Verkligheten” bevisar att raketer fungerar i vakuum!

  Du är helt enkelt ett troll!

 22. 22

  @21: Nej! Bilder och påståenden är inte verkligheten Göran! Vi har blivit grudlurade av ”Eliten” eller vad vi ska kalla de som kontrollerar våra samhällsinstitutioner, våra monetära system och framförallt vår media. Det har hänt förr i människans historia och vi får hoppas en renässans kommer.

  Återigen – Det går inte att bevisa saker, bara motbevisa. Och fysik motbevisar raketer i vakuum!

  Och det är faktiskt inte särskilt svårt att förstå hur saker som attribueras satelliter egentligen fungerar. Innan ”kommunikationssatelliter” lanserades på början av 60-talet forslades det mycket kring sk. Skywave. Ett metod att studsa kortvåg på jonosfären för att kunna sända radio/TV långa sträckor. Men efter ”satelliter” blev det tyst. Innan GPS fanns Loran – ett markbaserat positioneringssystem som fungerade utmärkt. Men efter GPS, las det ner av någon okänd anledning.

 23. 23

  Inte alls förvånad – det är ju känt sedan länge att silver hjälper – det kan man rent av övertyga en pillertroende profoss om,,,,,

 24. 24

  @19 Patrik:

  Är det din slutgiltiga åsikt: ”Och sen har vi det där med fysikens lagar. Enligt lagen om fri expansion av gaser kan omöjligen raketer fungera i vakuum.”?

  Ursäkta att jag föder denna fullständigt sanslösa diskussion, men det är viktigt att avvisa varje form av uttalad okunskap. Hur många fler har denne skribent på lager?

 25. 25

  @24: Ja det stämmer Erik. Mänskligheten har blivit nerföst i ett kaninhål, grävt under hela nittonhundratalet. Medicinbluffen är tyvärr bara toppen på ett isberg. Och fysiska lagar gäller oavsett om vi anser dem vara för orimliga för att vara sanna. Den senaste gången någon tidning tog upp denna fråga på ett vettigt sätt som jag känner till var 1920, men sen dementerade och bad man om ursäkt i samband med månlandningarna, men dem är det ju fler än jag som ifrågasätter.
  https://graphics8.nytimes.com/packages/pdf/arts/1920editorial-full.pdf

  Men jag ska lägga ner. Det här är vare sig rätt tid eller plats, men läs gärna mer om saken här om ni är intresserade
  https://cluesforum.info

 26. 26
  //Nisse säger

  Tillbaka till jorden, EMS-salvan och Squalen,

  satte mig ner och skulle beställa EMS och prova men råkade läsa innehållsförteckningen och se där har man blandat in Squalen.

  Squalenet som man får i sig via vaccin gör att immunförsvaret efter ett antal år börja angripa kroppsegna organ då alla kroppens celler innehåller sqalen. En lömsk och otrevlig adjuvant i bla. svin-influencavaccinet.

  Om man äter squalen så verkar det inte påverka vårt immunförsvar men direkt i blodet orsakar det ett autoimmunt gensvar.

  Undrar hur det blir om man får squale via huden?

 27. 27

  Enligt den här sidan är det en kroppsegen substans som gör nytta på huden, men i blodet kan naturligtvis effekten vara en annan.
  https://shrbloggen.wordpress.com/2016/01/20/squalen-min-huds-nya-vapendragare/

 28. 28

  @25 Patrik: Framöver, när det fryser till, så ställ dig på skridskor med parallella fötter. Vitsen är att du ska kunna glida över isen. Kasta sedan ett tungt föremål rakt framåt. Vad händer då? Du kommer att glida bakåt med approximativt samma rörelsemängd (din massa x din hastighet) som den rörelsemängd som du gett det kastade föremålet (föremålets massa x dess hastighet). Du kan också göra samma experiment stående i en liten båt, på inlines eller en lättrullande vagn.

  Använd samma enheter för massor och hastigheter. Att jag skriver approximativt beror på att i ”verkliga världen” blir det alltid förluster. Om du vill och behöver så kan jag fortsätta förklara hur detta experiment förklarar hur bränsledrivna raketer kan fungera utanför atmosfären.

  Du skrev att GPS av okänd anledning ersatte Loran som positionssystem. GPS har precision som vida överträffar Loran och kan dessutom mäta i höjdled. Loran arbetade på 160 meter vilket kräver stora antenner. GPS fungerar i telefoner.

  Vad/vilka står bakom cluesforum.info?

 29. 29

  @26 //Nisse: Skvalen/squalene är en precursor till steroidhormoner och därmed associerat till kemin runt kolesterol, D-vitamin och könshormoner. Du gör själv det din kropp behöver.

 30. 30
  //Nisse säger

  @29 Erik Edlund:

  jag är med på att squalen finns i kropenns alla celler men om jag inte missminner mig så var det just därför det var mindre bra att spruta in det i blodbanan för att reta upp immunförsvaret. När immunförsvaret går igång på adjuvansämnet suqualen i blodbanan så har man dragit igång en process som angriper även kroppens alla celler som innehåller naturligt det kroppsegna squalenet.

  Immunförsvaret börjar helt enkelt angripa dina egna organ, t.ex. lever, njurar, pankreas mm. Sjukvården står och kliar sig i huvudet, förstår inte vad som händer och patienten går hädan i förtid.

  Det jag funderar kring är om squalen tas upp genom huden och hamnar i blodbanan på samma sätt som när man blir vaccinerad.

 31. 31
  olle holmqvist säger

  Göran vs Patrik, – titanernas kamp,
  håller mig gärna undan ”Det är faktiskt inte satelliterna man ser utan slutstegen från vilka satelliterna separerar när de hamnat i sin omloppsbana.” (16 Göran Sjöberg says) Fattar inte ett skit, vilket som jag lärt mig inte är detsamma som ”kognitiv dissonans” kanske är det ”kognitiv absolvens” ?

  Hur som – som inomjording lär jag mig om squalen, tack Erik & Nisse.
  https://thumbs.dreamstime.com/z/mosaik-av-gladiatorer-i-galleriaen-borghese-rome-italien-94557101.jpg

 32. 32
  ByPass x2 säger

  Visserligen HELT off-topic, MEN….
  ….jag finner trådens ”rymd-resonemang” väldigt intressant!

  Med risk för att utlösa ngn form av ”mental explosion” hos här deltagande (☺) är det BELAGT att hela kosmos är fyllt med ”plasma” av varierande densitet — INTE ”vakuum”. Detta faktum tigs dock ihjäl av skol-astronomin vilken kallar det för ”pseudo-science” — förmodligen beroende på att det kullkastar de TEORIER man hitintills utgått ifrån.
  Och när skol-vetenskapen vägrar att diskutera andra/nya teorier med etablerade och erkända forskare, då är skol-vetenskapen INTE längre särskilt trovärdig — då har den konverterat sig själv till en dogmatisk ”religion”!
  Precis som den fakta-RESISTENTA skol-medicinen kontra t.ex. den odiskutabelt välfungerande LCHF-dieten…..

  För den intresserade är detta en bra och pedagogiskt mästerlig början:
  http://www.thunderbolts.info/wp/
  Börja gärna med de tre korta filmerna ”Top 10 Reasons the Universe is Electric” 1, 2 och 3…..

 33. 33

  @32 ByPass x2: Introduktionen innehåller detta: ”What confines the jets to narrow streams across cosmic distances, and what prevents the so-called streams of gas from dispersing in the “vacuum” of space?”

  Låt oss först betrakta -en enda- molekyl eller atom i en sådan jetstråle. I ”äkta” vacuum (inga andra partiklar/molekyler/atomer) finns inget att stöta samman med. Den följer helt enkelt den bana den hade från början, längs rymdens krökning. Med tiden kan den stöta samman med något objekt eller följa rymdens krökning nära en massa. Rymdens krökning finns överallt i hela Universum och är lättast att observera där två objekt med någorlunda stora massor interagerar, t.ex. du själv och jorden. Din badrumsvåg är en konkret rymdkrökningsmätare!

  Låt oss nu betrakta mer än denna enda partikel i gasstrålen, t.ex. två någorlunda nära varandra. Anta att de har ganska lika fart (hastighet -och- riktning). Även om man vanligen talar om rymdens krökning i samband med enormt stora massor (stjärnor, svarta hål och liknande) så kröks rymden något pyttelite runt varje massa hur liten den är, till och med en väteatom/molekyl! De två nämnda partiklarna kommer därför att snarare närma sig varandra än divergera!

  Det är bakgrunden till att gasmoln med tiden (miljoner-miljarder år) sakta drar sig samman och kan bilda stjärnor och deras planeter. Att planeter i ett sådant system vanligen rör sig i samma plan och riktning beror på att rörelsemomentet i den ursprungliga (gas)massan övervägde något i just den riktningen.

  Om vi istället för dessa gasstrålar i rymden väljer något näraliggande istället, en foton i en miljö som ”den” betraktar som ett ”vacuum”, en ljusstråle i ren luft eller ännu hellre uppe i ”rymden”. Är strålen väl sammanhållen från början så kan den färdas närmast oändligt länge utan att den ”faller isär”. Det är därför man, med speciella instrument, kan observera strålningskällor uppåt 14 miljarder ljusår bort. Minns att fotoner har ”dubbla personligheter” och kan betraktas som vågrörelser lika väl som partiklar.

  Vacuum är det närmast en garant vi kan komma för att en partikel/foton inte ska ändra sin fart annat än på grund av rymdens krökning. Märk väl att varje partikel/massa i dess väg utövar sin lilla ”rymdkrökning”.

  Så tänker jag.

 34. 34

  Till föregående inlägg vill jag tillfoga att ”gravitationen” (vars natur är välkänd men ofullständigt utforskad) har universell räckvidd medan magnetiska fält vanligen har ”begränsad” räckvidd. Ordet begränsad skall uppfattas på så sätt att dess styrka ”faller av” mycket snabbt.

  Varje elektriskt laddning i rörelse skapar ett magnetfält omkring sig och varje elektrisk laddning som kommer in i ett magnetfält påverkas i sin bana. Det är bakgrunden till norrskenet.

  Men det vet ju ”alla”.

 35. 35

  Hej rymdintresserade vänner.

  Jag drog igång detta väldigt offtopic ämne och det är som sagt inte rätt plats.

  Men vi lever ju i kommunikationssamhället så därför startar jag en diskussionsgrupp där vi kan diskutera detta vidare.

  Skicka ett mail till patrikho@hotmail.com så får du en inbjudan till gruppen

 36. 36
  Annika Dahlqvist säger

  35 Patrik
  Ja denna diskussion om rymdfysik hör inte till denna bloggs ämnesområde. Därför kommer jag att radera fortsatta inlägg i ämnet.

 37. 37

  @Annika: Jag har full förståelse och respekterar det. Och jag är absolut inte ute efter att provocera. Men den här och många andra frågor anser jag behöver diskuteras. Därför har jag skapat en diskussionsgrupp på kanalsans.slack.com
  Maila patrikho@hotmail.com

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa