Nytt nummer av LCHF-Magasinet

Nr 4/2017 av LCHF-Magasinet har kommit.

Det är som vanligt en välmatad tidning. Man läser den från pärm till pärm. Ur innehållet: Bosse om ovanjordsgrönsaker för minskad inflammation,  jag om LCHF-rörelsens utveckling under åren, referat från LCHF-eventet i Säffle i somras, frågelåda, Martina om blodketoner som mirakelmedicin, Litsfeldt om sin och Patriks nya bok om Bönor som förändrar ditt liv, Lancet och PURE-studien, Filippa 12 år med diabetes typ 1, som äter LCHF, har ett stabilt normalt blodsocker och mår utmärkt, My Westerdahl om sitt sockerberoende som tvingar henne att leva i ett jämnt flöde, Läkaren Peter Martin som har en funktionsmedicinsk mottagning med LCHF som rekommenderad kost, Anna Hallén som kämpar för sin yttrandefrihet, mot företaget PM International. Johan Falk redogör för vad andelen fett i maten har för effekt på vikten, besök på Kostdoktorns huvudkontor i Stockholm, Tommy Runesson om sin kamp med löpträningen, och några läckra recept. Monique delger också flera goda recept, och sist Bosse Z som berättar om hur han fick tillbaka sin livskvalitet med en manick som han hittade på Clas Ohlson.

Prenumerera, eller köp lösnummer i välsorterad tidningsbutik.

 

Comments

  1. 1
    Berit Johansson säger

    Jättebra tidning. Läste den från pärm till pärm direkt när jag fick den. Läser sedan om artiklarna ibland. Längtar redan efter nästa nummer. Saknade dock Sten-Sture. Jag hoppas att han medverkar i nästa nummer. 🙂
    Jag tänkte på att det Johan Falk talar om är väl egentligen det som Sten-Sture kallar för Ratio, eller Fettkvot. Eller tänker jag fel?

  2. 2
    Konsument i Sverige säger

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa