Werlabs i Sundsvall

Werlabs startar provtagning på St Olof Vårdcentral i Sundsvall.
Ett välkommet tillskott i det privata vårdutbudet.

 

Comments

 1. 1

  När jag var jättebesviken på min vårdcentral vände jag mig till en naturdoktor, som började med att be mig ta prover på Werlab så vi kunde få något att utgå från. Det gjorde jag och allt fungerade fint även om det förstås kostade.

  Jag tror inte att vårdcentralen hade gått med på att beställa några prover för en bred analys. Där är det doktorn som ska bedöma rimligheten av vad man undersöker i förhållande till kostnaden.. Ibland har man ju sina egna teorier som doktorn kanske inte håller med om. Så jag ser inget fel i att Werlab försöker etablera sig trots den massiva kritiken. Många människor försöker ju numera ta ansvar för sin hälsa och då behöver man ibland få reda på sina värden.

 2. 2
  olle holmqvist säger

  Jag kan – inte – via deras hemsida se vilka analyser de utför- Det är tydligen 32 i en första släng och möjlighet att lägga till 39. Var hittar jag vilka ?

 3. 3

  Jag beställde ett XL paket så jag vet inte. Men du kan väl mejla deras kundtjänst.

 4. 4
  ByPass x2 säger

  #2 — olle holmqvist says: 28 augusti, 2017 at 21:36
  ========

  Jodå, det finns ganska bra specifikationer — Gör så här:
  1. Under den gröna knappen ”Beställ hälsokontroll XL” står det ”Eller välj bland våra 39 andra tester.” — klicka på ”tester”.
  2. På varje alternativ finns knapp ”Läs mer” — klicka på den!

  Där har du det….. ☺

 5. 5
  Bengt D Nilsson säger

  Testerna som ingår i XL hos Werlabs
  https://werlabs.se/vara-tester/halsokontroll-xl

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa