En vegandietist granskar ”What the Health”

Virginia Messina, en dietist och vegan har granskat vegandokumentärfilmen på Netflix ”What the Health”. Hon är skakad över den obefintliga vetenskapliga kvalitén i filmen.

Kostdoktorn skrev om filmen i juli.

 

Comments

 1. 1
  Mariann säger

  Tack för Virginia Messinas recencion av filmen What the Health. Kritisk, seriös och balanserad.

 2. 2

  Dr Mercola skriver om filmen och har många allvarliga, kritiska synpunkter. Bl a att filmen helt förespråkar en vegansk livsstil. Vad som inte framkommer i filmen är att de olika ”experterna” själva är veganer. – Filmen är den mest sedda dokumentären nu på Netflix och Mercola säger att den helt går ut på att promota veganska ideer och går emot all viktig och seriös forskning som klart visar att stora mängder kolhydrater/socker och low-fat diet ger oss metabola sjukdomar som leder till ohälsa inkl fetma och för tidig död. Här är en länk där Mercola redovisar sina kritiska synpunkter.
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2017/08/12/what-the-health-documentary.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20170812Z2&et_cid=DM153901&et_rid=12885720

 3. 3

  Orkar faktiskt inte se en film till om samma sak som vanligt…har bara inte tid…men läste Mercolas inlägg i morse om den, kan bara säja att det var ett jättebra inlägg som åtminstone jag är helt överens med….kompetent, klarsynt och korrekt sammanfattning av nuvarande kostkunskaper..

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa