Låt inte Big Foods jordgubbar förgifta er i midsommar

Inlägg av Lars Bern.

 

Comments

  1. 1

    Hörde på TV i morse, Gomorron Sverige, att en märkbar skillnad på svenska och andra jordgubbar är t ex att svenska håller sig i kylskåpet 3-4 dagar medan andra i 12-14 dagar, vilket säger något om besprutning.

  2. 2
    Göran Sjöberg säger

    Jag ”impulsköpte” en liter standardbär för några dagar sedan (jag hittade inga kravmärkta) men efter att ha läst Lars Berns krönika om hur giftiga jordgubbarna är hamnade halva kartongen sedan i ”återvinningsburken”.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa