RMH, Riksföreningen för Metabol Hälsa

Lars Bern om RMH: Vi måste satsa på egen förebyggande hälsovård.

 

Comments

 1. 1

  Strax Sockerfilmen på TV2! Berättar om det dolda sockret i vår mat. Kl 21.35!

 2. 2
  Bo Lindeberg säger

  I dagens nummer av Expressen finns en stor intervju med Leif GW Persson som hitintills i år har gått ner 18 kg och har lovat att klara 50 kg till årsskiftet. Han berättar att han kör LCHF. Det här är det bästa som kunde hända oss LCHF:are. När vi vanliga människor pratar om LCHF:s positiva sidor upplevs vi som tjatiga sekterister och när någon läkare pratar positivt om LCHF blir hen snabbt nedsablad av någon ”expert” från någon myndighet eller läkemedelsbolag. GW har en oerhörd genomslagskraft och ingen ifrågasätter honom. Det här är den bästa draghjälpen vi kan få.
  Bosseboss

 3. 3
  Ulf Pohl säger

  Har alla sett sockerfilmen (australiensisk dokumentär från 2014) ? Om inte-se den på SVT play. Helt fantastisk och mer än sevärt. Gary Taube interviewas bl.a. Verkligen skrämmande hur illa det är ställt med både (o)hälsan och den cyniska korruptionen i industrin.

 4. 4

  Fick här om dagen en alldeles utmärkt bok, som bekräftar allt jag visste om förhållandet kost-hälsa – men delvis ur ett litet annorlunda perspektiv. En alldeles utmärkt bok, för den som vill förstå varför hälsoläget i västvärlden är så bedrövligt som det är. Boken heter ”GRASS-FED NATION” – och författaren heter Graham Harvey. Hoppas den kommer i svensk översättning!

 5. 5

  Lars Bern skriver om skolhälsovård – men det är ju vad som pågår i skolorna och som sköts av skolsjuksköterskan och skolläkaren?
  Jag antar Lars menar ”skolmedicin” till skillnad mot ”alternativ medicin”.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa