Epidemiolog: Alla tycks ha tappat omdömet

Artikel i SvD.
Det är epidemiologen Lars Olof Kallings som uttalar sig om massvaccinationen mot svininfluensan.

I Newsvoice om protester mot tvångsvaccineringen.

 

Comments

 1. 1
  foie gras säger

  Det är en ynklighet utan like att ingen ansvarig instans ger sig till känna efter vaccinationsskandalen. Det är å andra sidan ingen ovanlighet i det Sverige där sen 1600-talet myndigheterna alltid vet bäst. .
  Tänkvärt att Kallings säger sig inte ha gått ut offentligt tidigare av hänsyn till sina kolleger. Civilkurage är det sannerligen ont om i den trånga svenska åsiktskorridoren. Kallings är å andra sidan en så etablerad internationell kändis att han knappast behövt oroa sig för den mobbning som drabbar en ropandes röst i öknen.
  Sverige bryr sig inte om att definiera och satsa på operationsansvariga instanser när det gäller hot mot medborgarnas liv och lem. Det aktuella just nu är ju hotet från terrorhandlingar. Jag bor i Paris och där är vi inte rädda trots de mest fruktansvärda attentat. . Men bodde jag i Sverige skulle jag vara rädd precis hela tiden.

 2. 2
  Göran Sjöberg säger

  Lars Olof Kallings verkar ju inte vara ”vem som helst”!

  Vårt sjukvårdssystem är i sanning sjukt!

 3. 3
  I Like Neil Young säger

  #2

  Det är inte bara sjukvårdssystemet som är sjukt – samhället i sig är mycket illa ute.Det vi måste börja med är att reformera vår nutida politik och politiska system. Är det nåt som borde tvångsvårdas och tvångsmedicineras så är det politiken och politikerna. Jag är rädd att vi aldrig får en vettig förändring utan att byta ut det nutida dysfunktionella systemet.

 4. 4

  Instämmer med ovan kommentarer.
  Det behövs verkligen ett nytänkande hos myndigheter, politiker och andra makthavare om inte det svenska samhället ska gå helt överstyr…

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa