Vågar vi lita på våra läkare?

Inlägg av Lars Bern.

Nu kom ett nytt inlägg: Sjukdomsmakeri säljer läkemedel.

 

Comments

 1. 1
  Göran Sjöberg säger

  Som vanligt är jag inne på Lars syn på sjukvården. Det finns ingen som helst anledning att lita på läkare i ett korrupt system.

 2. 2
  Helene säger

  Nej verkligen inte!! Det är fruktansvärt olika på olika läkare och som att gå på loppmarknad! Har fått hemska kränkningar från läkare T ex en sa att mina sjukdomar fibromyalgi astma mm kommer från att jag inte haft nån far! En annan sa att jag simulerade mm bara ett fåtal exempel.

 3. 3
  Thomas Jansson säger

  Nya Karolinska kommer att bli ett dyrt monument för en misslyckad sjukvård, världens dyraste sjukhus.

  Här sparas det inte på krutet medan de norrländska kvinnorna förväntas föda i bilar och snödrivor,,,,

  https://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2017/03/Atal-for-miljoner-i-svarta-loner-pa-NKS-bygget/

 4. 4
  Dennis säger
 5. 5
  Dennis säger

  Fler än vi som nu förstått sambandet.

  https://www.tv-helse.se/2016/12/02/cancergatan/

 6. 6
  foie gras säger

  Många läkare upplever att deras patienter ser dem som en mur mot döden. Patienter är sannerligen krävande. Frankrikes mest kände cancerläkare påminner i en intervju om ett dilemma som nu gör att han inte orkar mer. Däremot talar han optimistiskt om ständigt mer framgångsrika metoder.

 7. 7
  Annika Dahlqvist säger

  Nu kom ett nytt inlägg från Lars Bern: Sjukdomsmakeri säljer läkemedel

 8. 8
  Thomas Jansson säger

  Jag skrev nyss i en annan tråd här att 95% av alla piller är hittepå och så kom Berns nygamla inlägg direkt,,,

 9. 9
  Iréne de Lima Lages säger

  Detta kanske inte ingår i ovanstående tema, men det är ett ämne som angår oss alla:

  https://newsvoice.se/2017/03/24/tvangsvaccinering-regeringen/

 10. 10

  Läkare är ju också ’bara’ människor – och tyvärr förlitar sig alltför många av dem på läkemedelsföretagen. Därför vågar jag inte lita på dem – utan gör egna efterforskningar innan jag tar viktiga beslut när det gäller min hälsa.

  Däremot litar jag på egna (och vänners) erfarenheter och PASSSAR PÅ ATT TACKA för all superbra information och goda råd som jag tagit till mig i denna trevliga och intressanta blogg.

  Tack vare detta är min ’livsnödvändiga’ hjärtoperation, och medicinerna jag skulle behöva ta ’för resten av livet’, inte längre ’på kartan’ s a s.

  LCHF och rätta kosttillägg är min ’medusin’ ..för livet! 🙂

 11. 11
  Helene säger

  Mayne Sundevall Hopkins vad hade har du för hjärtsjukdom? Jag undrar om jag ska opereras eller inte och är livrädd att läggas in. Har djur hemma osv och långt att åka … Och har andra sjukdomar som kan påverka operationen… Hur gör jag? Tips!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa