Så kan du förebygga diabetes typ 2

Artikel i DN.

Man rekommenderar motion, att låta bli att röka och snusa, och  att gå ner i vikt.
De glömde att skriva att det bästa sättet mot både diabetes och övervikt är att hålla nere på kolhydraterna, och ersätta dessa med naturligt fett, dvs LCHF.

 

Comments

 1. 1
  sten bjorsell säger

  Det gäller att vara PK om man ska få fortsätta att vara ”reporter” i Svenskt riksmedia.
  Dessutom skall nu snart allt bli ”sanningsfiltrerat”, så allt som vi andra skriver automatiskt blir del av Rysspropagandan, enligt mer och mer gällande konspirationsteorier. Detta trots att dom därborta i öster knappt vet vad LCHF är. I vart fall okänt i Ukraina där hjärtattackerna är vanligare än någon annanstans i Europa, både före och efter statskuppen. Men trots all ny filtrering blir det nog höjda tidningsstöd snart ändå, för vem vill betala en krona för att plöja igenom en hel månads propaganda när rubrikerna säger mer än detaljerna? Eftersom dom som bestämmer över politikerna också ”sköter om” MSM blir det inga problem med ökat tidningstöd, för PK-pressen alltså. LCHF för diabetiker är alltså så långt ifrån PK det går. Nästan halva läkemedelsförsäljningen i Sverige kan ju då komma i ”riskzonen”. I så fall kanske inte ens pensionerade politiker kan få välbetalda ”jobb”, hemska tanke.

 2. 2
  Siv Wetterberg säger

  Helt rätt.
  Jag har slutat med insulin, 4 sprutor dagligen och Metformin 3 tabletter dagligen
  SKÖNT att slippa alla biverkningar
  SEn 2 år INGEN insulin och sen 3 veckor inte Metformin
  Ha det bra, det har jag
  Siv

 3. 3
  Hedda Söderberg säger

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  https://nouw.com/heddasöderberg

 4. 4

  Dock har det tagit ett litet steg framåt när de räknar in snuset bland riskfaktorerna.

 5. 5

  Det ena utesluter ju inte det andra.

 6. 6

  En journalist på Sydsvenskan rekommenderar starkt en kraftigt ökad konsumtion av bröd och andra veteprodukter för att förebygga diabetes Han bygger detta på att man i en amerikansk undersökning kommit fram till att gluten förhindrar diabetes.

  En stor artikel i en seriös tidning. Pågens Bageri får kanske lägga till ett skift.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa