Nu får kineser äta svensk ekologisk ost

SVT.se.

Hoppas att det blir kvar lite ekologisk ost till oss svenska ostälskare också.

 

Comments

 1. 1

  Japp, smörbristen är som elbristen en konsekvens av försäljningsstrategier. ARLA har varit osvenskt så länge nu att de borde skatta sig lyckliga utomlands..

 2. 2

  Finns på Lidl till skapligt pris. Överhuvudtaget är Lidl den affärskedja som satsat hårt på ekologiskt. De har lax som är fiskad ej odlad, ekologisk kaviar, grönsaker, högrev, lövbiff och köttfärs förstås. Det finns mer som jag inte kommer ihåg för tillfället. Lidl är ju ett tyskt företag och förmodligen påverkad av det landets konsumenter, som verkar vara noga med sånt här. Är i alla fall min uppfattning även om jag inte sett statistik på saken. Andra affärer i vårt Centrum har nästan inget ekologiskt alls.

 3. 3
  Klas-Göran Svensson säger

  För mig är det helt obegripligt! Först blir vi uppmanade att vi skall köpa närproducerad mat för miljöns skull, sedan jublar vi när vi skall sälja ost till Kina på andra sidan jordklotet. För min del, får jag inte ihop miljötänket!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa