Vaccinationstvång

Lars Bern om vaccinationstvång.

 

Comments

 1. 1
  foie gras säger

  Vaccinationshysterin är inte just svensk. I mitt Frankrike tjatas det varje vinter om att sk särskilt utsatta grupper – barn och seniorer – bör vaccinera sig mot influensan, det är influensa varje vinter och behandlas i tv som en farsot med kartor över framfarten. Jag vaccinerar mig självklart inte då den enda gång jag gjort det ledde till att jag blev rejält sjuk. Jag håller på C och D3 vitaminer och har aldrig varit influensasjuk.

 2. 2
  Dennis säger

  Vägran innebär straffansvar, förmodligen böter alternativt tvångsvård inom psykiatrin.

 3. 3
  Ann-Therese Samuelsson säger

  Mässling är (har varit) den sjukdom som dödar flest barn i hela världen. Jag har också haft mässling och klarat mig utan problem, men två av mina släktingar, yngre än jag, fick båda hjärnhinne-, eller möjligen hjärninflammation med bestående neurologiska bekymmer. Den ena blev totalt förståndshandikappad, och den andra fick svårigheter att gå, genom viss förlamning i enda benet. Så, att tycka att mässling är en ofarlig sjukdom för att man själv klarat sig, det tycker jag inte är relevant. Barn dör av den i tredje världen.

 4. 4
  Mats Lindberg säger

  Ann.Therese,
  nästan alla sjukdomar är farliga för ett fåtal med bristsjukdomar, genetiska variationer mm. Men vacciner är också livsfarliga för ett litet antal individer. Problemet är att läkemedelsindustrin och staten i förväg friskrivit sig från ansvar för dessa ”biverkningar”, som i vissa fall är lika vanliga eller vanligare än problemen för ovaccinerade. Det finns klara fördelar med vacciner ibland, men inte alltid, framför allt inte när de ges till riktigt små barn eller bräckliga individer.

 5. 5
  Mormor säger

  Jag har alltid undrat över hur man kan vaccinera små barn och nyfödda innan deras immunförsvar ens har utvecklats….kan någon förklara?? Tycker det låter mysko…!?

 6. 6
  ByPass x2 säger

  Mormor says: 21 mars, 2017 at 12:41

  Du har så rätt — det är naturligtvis rena vansinnet!

  Skulle tro att den bästa ”vaccin” ett barn kan få och BEHÖVER, är att matas med sin biologiska mors mjölk — så länge det är möjligt.
  Några miljoner års evolution kan ju knappast ha fel….

 7. 7
  Annika Dahlqvist säger

  3 Ann-Therese
  Det dör inte färre barn i tredje världen om vi vaccinerar våra nyfödda barn. Jag anser att vi ska sluta upp att vaccinera de riktigt små barnen. Sen får man diskutera vid vilken ålder man ska vaccinera. De som går ska skjutas upp tills barnet är så stort att det kan bestämma själv.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa