Bloggpirater härjar

Jag har upptäckt att det finns pirater som parasiterar på min blogg.
Doktordahlqvist.se   annikadahlqvist.se Man undrar vad de har för fördel av det? Vad har jag för nackdel av det?

 

Comments

 1. 1
  sten bjorsell säger

  Ussch! Den första länken är till en sida som gör reklam för gastrik bypass eller gastrik sleeve, etc.

  Men googlar på både Annika Dahlqvist och utan Annika kommer du iaf upp på topp direkt!
  Undrar hur många som idag skriver LCHF vet att du myntade uttrycket först, nu världskänt!

  Att du nu trollas och plagieras med dåliga websiter innebär att du är en riktig maktfaktor som sprider grus i etablissemangets maskineri, inte dåligt! Fortsätt och kom ihåg att dom som letade efter dig blir extra glada om dom till slut kommer igenom trollsidorna. Och sånt pratar man om!

  Gratulerar!

 2. 2
  Hanveden säger

  Från Annikas blogg 2013…

  ”Jag började äta lågkolhydratkost senhösten 2004, och gick ner i vikt. I början av 2005 införde jag mera fett i kosten, och fortsatte att gå ner i vikt, och upptäckte sedan att jag blev frisk från de sjukdomar och krämpor jag hade utvecklat de senaste 20 åren.
  Jag blev då entusiastisk och började samla ihop en maillista med personer som hade insett samma sak. Lars-Erik Litsfeldt gjorde om maillistan till en sluten Yahoo-grupp där vi kunde fortsätta att diskutera och utveckla kostmodellen.
  Nu och då kom frågan upp vilket namn vår kostmodell skulle ges. Försommaren 2006 skrev Mats Forsenberg att det enda tänkbara namnet var LCHF. Ingen av oss andra hade något bättre alternativ att komma med, så vi fick acceptera det.
  Jag började därför från mitten av juli 2006 att konsekvent använda beteckningen LCHF om vår kostmodell, i min dåvarande blogg, och det namnet har därefter alltmera kommit att accepteras och användas hos svenska folket, och i viss utsträckning även spridas till andra länder.”

  mLCHFh B-) .

 3. 3
  Bertil Sandberg säger

  Fortsätt Annika du är en stor maktfaktor bland många andra!
  Fortsätt alla andra också!
  Det behövs en motpart till Bigfarma och Bigfood!

 4. 4
  Dr. Göran Sjöberg säger

  Att ”pirater” är i farten tyder på att det måste finnas något väldigt värdefullt att komma i besittning av. 🙂

  I det här fallet är det ju Annikas namn och goda rykte som pionjär för LCHF.

 5. 5
  Nisse Hult säger

  Tror det går att ta reda på vilka som regat dessa domäner med lite trixande dock ej 100 säker.

 6. 6

  https://who.is/whois/doktordahlqvist.se leder till https://www.neware.se/ som du ev. kan kontakta, men som du ser har det ingen större betydelse ändå.

  Jag tror att det handlar om girighet. Personen/Firman vill locka dig till köp av domänen. Ignorera problemet så försvinner det strax! 🙂

 7. 7
  ByPass x2 säger

  Fenomenet är ett kvitto på att du hittills gjort allt rätt och att din information om LCHF är 100% korrekt, dr Annika Dahlqvist.

  Det är även ett kvitto på att Big-Pharma och Big-Food observerat dig, att du är en vagel i ögat för dessa kriminella samvetslösa råttor eftersom de säkerligen förlorar kunder/pengar p.g.a. att den stora allmänheten i en snabbt ökande omfattning slutar äta giftiga ”mediciner” och istället ändrar sin kosthållning till RIKTIG mat.
  Och DET i sin tur visar att ett stort antal medborgare som vaknar upp ur decennier av hjärntvätt med felaktig/skadlig information, och trotsar etablissemangets direktiv, är en ENORM MAKTFAKTOR!

  Jag tror och hoppas att LCHF-konceptet kommer att växa exponentiellt och bli en ostoppbar LAVIN vilken kommer att krossa — eller åtminstone allvarligt skada — Big-Pharma och Big-Food. Och man kan ju hoppas att den lavinen i förlängningen även drar med sig samtlig Main-Stream-Media och kabala-media vilka haft en huvudroll i att sprida alla hälsoskadliga/livsfarliga lögner åt Big-Pharma och Big-Food.

  Stort TACK för din envishet och allt nedlagt hälsobefrämjande arbete, AD.

 8. 8
  Georg W säger

  För några år sedan var det väldigt lätt att hitta relevant information på nätet. Men det blir allt svårare eftersom sökord med starkt innehåll har kapats och används ständigt i alla sammanhang.

  Det kan vara individer som försöker kapitalisera på starka varumärken. Eller så är det som ryktet och konspirationen säger. Att ”Någon” försöker trolla bort samhällsfarlig information. Arméer av anställda som har som uppgift att försöka gömma sanningar som sprids via Internet. Principen är att kan det inte kontrolleras, så dränker dom det i alternativa tråkigheter.

  Stäm dem och kräv skadestånd! De missbrukar ditt namn, Annika! Det gör inget om du förlorar den tvisten. Har du tur kanske du kan tjäna på det och få publicitet och skadestånd?

 9. 9

  Länk nummer två blockeras i Firefox plugin uBlock origin. ”uBlock Origin har förhindrat följande sida från att ladda” sidan är kopplad till doubleclick.net vilket betyder inkomster. Brydde mig inte om att klicka vidare..

  Länk ett verkar inte ha den direkt vinstbringande anknytningen utan verkar ju handla om domänkapning, domänhandel.

  NoScript kan också rekommenderas som plugin i Firefox.

 10. 10
  Annika Dahlqvist säger

  8 Georg W
  Jag känner det som alltför jobbigt och träligt att stämma dessa pirater. Det är inte heller säkert att jag får rätt. De har antagligen köpt webbplatsen helt lagligt. Det går ju inte att ta patent på vare sig ’Annika Dahlqvist’ eller ’Doktor Dahlqvist’ för det finns ju andra som det stämmer in på.
  Mediauppmärksamhet har jag blivit bränd på så många gånger att jag inte är lockad av det.

 11. 11
 12. 12
  Melker säger

  Jag är inte så konspiratoriskt lagd så jag tror inte Big Pharma har något med detta att göra.

  Det är nog så enkelt som att ”parasiterna” via trafikövervakningsverktyg sett att det är mycket slagningar mot din adress och så försöker de göra sig en hacka på det.

 13. 13
  Thomas Jansson säger

  Märkligt förfarande – är det kanske något troll som ”lånar” ditt namn – visst kommer det att finnas några som tror att du rekommenderar GBP,,,,

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa