Kryssningen genomförd

Det var som vanligt en mycket trevlig och givande LCHF-kryssning. Majoriteten av deltagarna var med för första gången. Jag uppfattade det som att de var nöjda med arrangemanget. På lördag var buffématsalen vikt för LCHF-arna, och vi fyllde den väl. Därefter minglade vi i Starlight-lokalen. På söndagen pratade Andreas, sen jag och därefter Ann Fernholm. Efter lunch var det parallella sessioner med olika paneldeltagare. Många intressanta frågeställningar togs upp. Efter en avslutande god LCHF-tallrik gick vi iland i Värtahamnen.

 

Comments

 1. 1

  Det var en fantastisk helg! Så roligt att få träffa dig och de andra. Bäst var absolut Ann Fernholms föreläsning och avslöjandet att Patrik Olsson från Smarta Diabetiker ska springa Tough Viking. Men jag är ju lite partisk 🙂

 2. 2

  Du var fantastisk. Tack för ditt deltagande

 3. 3

  Jag var också en av dem som var med för första gången. Jag lärde mig jättemycket – fast jag trodde jag kunde det mesta… . Ni var alla bra, på era olika sätt. Du bjussade verkligen på dig själv när du öppet pratade om dina år med LCHF. Vilket mod du hade när du struntade i ”dom makthavande gubbarna” som dömde ut dig på så lösa grunder! Du har nog många beundrare, skulle jag tro.
  – – – Det får bli ett kollektivt tack här till er alla som stod för allt arbete i samband med resan! Stort, stort tack!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa