Fler äldre tar fler läkemedel

I Netdoktor.se.

Nu kan man ju tänka sig att det är de mera multisjuka som tar många läkemedel, men ändå är det anmärkningsvärt att läkemedelsantalet är så högt kopplat till sjukhusinläggning.

Läkemedelsvärlden

 

Comments

 1. 1
  tvillingsyster säger

  En del läkare tycker att man har för ’lite’ mediciner för sin ålder om man har ’bara’ ett läkemedel när man är 67 år gammal. De här kan hänga ihop med fler läkemedel för fler äldre.

 2. 2

  Hej är allergisk mot många kemiskt tillagade mediciner och håller mig till naturmedel . Är 66, den enda som jag har är Oxis eftersom jag varit rökare. Så läkare som tycker vi har för några mediciner,
  kan man väl säga inte är så rädd om människan då biverkningar gör människor sjukare.

 3. 3
  Lars Henrik säger

  Detta är en rolig anekdot tycker jag. Och en ryslig sådan för kolesterolskrämda 🙂

  Och vad är hemligheten för att nå en sån ålder? Min ena bror påstod att en magiker ju aldrig avslöjar sina trick, och det är sant… Men när läkarna klagar på att jag har för högt kolesterol så brukar jag alltid säga att det har min gambämommo också, som är över 100 år och inga problem med hjärtat för det. Kanske det är grädde, salt och högt kolesterol som gör en så seg?

  https://sevendays.vasabladet.fi/bloggar/lagombackan/102-arskalas

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa