Manifest för LCHF?

Föreningen Nutrition Coalition i USA har skrivit ihop ett manifest för LCHF och mot de gällande kostrekommendationerna från regeringen.

Är det något som vi kunde använda oss av? Som en introduktion för en namninsamling?

 

Comments

 1. 1

  Ja!

 2. 2
  tvillingsyster säger

  Ja!

 3. 3

  Ja absolut

 4. 4

  Läste noga igenom alla 11 punkter i manifestet. Jag för min del håller med om allt!

 5. 5

  Absolut…skulle vara en utmärkt introduktion för en namninsamling!!
  Såg att på deras Scientific Advisory Council var medlemmar bl a både Jeff Volek, David Diamond och Sarah Hallberg….mycket tunga namn i sammanhanget!!
  Har just läst Jeffs bok, skriven tillsammans med Stephen D. Phinney, The Art and Science of Low Carbohydrate Living, som rekommenderas till alla intresserade!! Plus till våra läkare, professorer och dietister….

 6. 6

  Kunde vi inte också sätta in en paragraf om att gastric by-pass operationer borde förbjudas enligt lag till ungdomar, som inte ens har fått chansen till en adekvat viktnedgång på minst sex månader genom en ketogenic diet, FÖRE detta horribla och antagligen helt onödiga ingrepp?? Prövar man inte alla alternativ i en sådan situation??
  Och vilka är ägare till stiftelsen SVT, som utan vidare låter förstå att GBP ger en ljus bild av möjligheten med dessa omänskliga operationer på unga människor…och glatt låter en professor påstå att slik behandling bör integreras i behandlingen av ungdomar med svår fetma….
  Jag bara undrar.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa