Nr 6 på Bokus topplista för 20 år

Bokus topp 20 under 20 år. Min och Airams LCHF kokbok är nr 6 där, och därmed näst mest sålda fackbok under dessa år. Häftigt.

Böcker

LCHF-magasinet

 

Comments

 1. 1

  Stort Grattis till dig och Airam. LCHF-recept är verkligen populärt, nu även runtom i världen 🙂
  Senaste månaden har jag varit i Turkiet och pratat med flera om kostens betydelse för hälsan, fet mat är på uppgång även där.

  Många här i Sverige har haft lättare att ta till sig kosten tack vare utvecklingen med alla nya recept som tas fram i bloggar och kokböcker.
  Det är det som har fått LCHF att bli så populärt, när man ser att det inte bara innebär att äta kött, smör, ägg och majonnäs.

  Vilket kan vara bra ur en snabb viktminskningssynpunkt, men inte hållbart i längden, varken för hälsa eller smaklökar…

 2. 2
  Cavewoman säger

  Nu verkar det inte komma ut mycket LCHF kokböcker, tråkigt tycket jag.
  Är LCHF fortfarande populärt?
  Även Aftonbladets tidning ”Allt om LCHF” är borta. Någon som vet varför?

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  2 Cavewoman
  Att det inte kommer ut mycket LCHF-kokböcker behöver inte betyda att intresset hos befolkningen är slut, utan det kan betyda att marknaden är mättad. Det har köpts många tusen LCHF-kokböcker i Sverige under de senaste 10 åren. På nätbokhandlarna finns många av böckerna kvar att köpa.
  Det var inte Aftonbladet som hade ’Allt om LCHF’-tidningen, utan Expressen. Vad jag har förstått så har den tidningen lagts ner, och det kan vara samma sak där, att behovet är mättat.
  Däremot finns vår egen LCHF-magasinet kvar att prenumerera på, fast upplagan har minskat. Om den inte bär sig i längden får vi inget tryckt LCHF-media kvar. Så jag tycker att det är viktigt att fortsätta att prenumerera på den.

 4. 4

  Bokbranschen har varit i kris de senaste åren, försäljningen har gått ner, det gäller alla böcker. Så utgivningen av LCHF-böcker har förstås också drabbats av det här. Det är nu över tre år sen min senaste kokbok kom ut. Alla tre är dessutom slutsålda i Sverige, men finns på engelska.

  Intresset utomlands är stort, min LCHF and Paleo Slow Cooking hamnade i topp på Bestseller-listan på Amazon förra veckan när det var rea på E-versionen, mycket roligt att få uppleva en sån placering 🙂

  Nu verkar det ha släppt även här i Sverige, jag och Lars-Erik Litsfeldt jobbar på en gemensam bok som kommer nästa höst.
  Min och Annikas LCHF för seniorer kommer ut på nytt förlag till sommaren, nu med titeln Gammaldags husmanskost à la LCHF.

  Allt om LCHF finns inte i butikerna längre, men finns att prenumerera på. Såg nyligen bild på senaste numret hos Monique/Lifezone, hon är med på omslaget till Nyårsnumret.

 5. 5
  Lena Kvarnström säger

  Grattis Annika! Den boken har jag haft mycket glädje av och har fortfarande.

 6. 6
  Cavewoman säger

  Håller också med, den boken är mycket bra. Idag har jag gjort Tacopajen ur boken.

 7. 7
  Josta Forméus säger

  Kul och Grattis

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa