Komplikationer vid diabetes

På Kostdoktorn finns nu en artikel om diabeteskomplikationer, av Jason Fung. Den är jättebra!

Men den avslutas i förtid. Det står att insulinresistensen förblir obehandlad i konventionell diabetesvård.  Det borde stå att hög insulinkoncentration i blodet (hyperinsulinemi) också leder till komplikationerna.

Det enda rätta sättet att minska denna insulinresistens och hyperinsulinemi är att övergå till LCHF-kost.

Kategori: Diabetes

Länkar: Diabetes

 

Comments

 1. 1

  Javisst, att övergå till LCHF kost, och om man vill ha snabbare resultat eller har hamnat på platå, kombinera med intermittent fasta som sänker insulinnivåerna och därmed insulinresistensen och leverförfettning snabbt. Den uppmärksammade försökshunden på 1930 talet med kvarglömt insulindropp fick alla blodkärlen nedanför droppkanylen helt igenkalkade…!

 2. 2

  Annika, skriv till Fung han gillar säkert feedback.

 3. 3
  Dr. Göran Sjöberg säger

  En fin sammanfattning av Fung!

  När man insett det som vi LCHF-are med Jason Fung ser man plötsligt en fullständigt människofientlig cyniskt korrupt medicinsk värld om man nu inte som de flesta läkare och patienter väljer att blunda för denna ohyggliga verklighet.

 4. 4

  Jason är min idol. Han förklarar så att alla förstår. Jag hoppas han får ordentlig feedback.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa