Lars Berns reflektioner efter presidentvalet i USA

Lars Bern idag.

 

Comments

  1. 1

    En utmärkt artikel. Mycket läsvärd. Att uppfinnarna av detta makabra förslag inte fattar att de är blåsta? De vill införa ett lagligt massmedie-censur-maskineri när SD stiger i popularitet, trots att deras nuvarande enorma censurmaskiner, ägda av utlands-lojala intressen, misslyckats kapitalt. Det är inte enbart förbluffande. Det är tragikomiskt. Som om folket skulle bry sig om fulmedias lögner mer för den sakens skull.

    Skicka gärna min kommentar till honom, Annika…

    …för jag vill samtidigt påtala att hans hemsida inte går att läsa med Firefox med NoScript påslaget med bilder avstängda i about:config från utlandet, även om det gick att ladda ner bloggposten till datorn och öppna den med Libre Office. Jag undrar om det kan ha med ”.live” eller hans val av hemside-tema eller att ex. sidan är blockerad av det spionerande Facebook-scriptet som jag inte vill köra på min egna dator.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa