Flera dog efter influensavaccination

DN.se.

Flera dog i anslutning till influensavaccination i Italien.

I Aftonbladet: Vaccinet är värdelöst.

(Jag ser nu efteråt att artiklarna är gamla, men det kan ju vara värt att påminna)

 

Comments

 1. 1

  Kommer inte ihåg siffor på Vitamin D3, men det var knappast någon nära-nolleffekt på influensa som beskrevs om vaccinet i AB. Och inga sidoeffekter från vanligt naturligt Vitamin D3 i vanlig dos.
  Mercola rekommenderar D3 även som ett skydd mot vaccineringsbiverkningar för människor främst inom vården som kan bli tvingade att vaccinera sig.
  Läste någonstans även att de som drabbas hårdast av en influensa och biverkningar av vaccin lär vara just de med lägsta blodvärden på D-vitamin…

  Därför slutade vår familj med influensavaccineringar för över 10 år sedan. Istället tar vi vuxna 5 000 iu D3 per dag från Oktober till April. Efter det blev veckorna med antibiotika varje vinter mycket sällsynta, samtidigt som rinnande vinternäsor försvann på småbarn med hjälp av 1000 iu ett par ggr i veckan.

 2. 2

  Influensavaccin har jag tagit två gånger i mitt liv och då fick jag infektionslika symptom som höll i sig rätt länge. Michael Holick som forskar på D-vitamin och även har sysslat med influensapatienter rekommenderar D-vitamin. Sedan flera år tar jag högre dos och av speciella skäl numera 6000-8000 iu. Det ska jämföras med att en halvtimmes helkroppssolning på bästa soltid ger omkring 10 000 iu. Det har resulterat i en 25(OH)vitamin-D-koncentration på 170 nmol/L blod. (Referensvärde i Sverige är mindre än 105). Förgiftningsrisk (hypercalcemi) räknas med att ligga på värden högre än 375-500 nmol/L enligt https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4148309/. Det var länge, längesen jag jag var förkyld. Kan bli infekterad men inget bryter ut. Jobbar som vanligt, är 77 år. Skottade väldigt mycket snö idag 🙂
  (I Fråga doktorn sas det att det inte fanns forskning på D-vitamin. De saknar tydligen elementära kunskaper hur man tar reda på saker).

 3. 3

  Elementära kunskaper om D-vitamin och influensavacciners overksamhet är det inte många doktorer som har några kunskaper om! De lyder nämligen under Socialstyrelsen ett statligt styrorgan som ser till att svenska folket blir sjuka med hjälp av ointresserade doktorer. Tur vi har Annika och några till som bryr sig.

 4. 4

  Artikkel från 2011

 5. 5
  Torbjörn Sassersson säger

  test kommentar

 6. 6

  @jvikse58

  2014-15 gav vaccinet ungefär noll=nada skydd mot det dåvarande influensaviruset i Kanada.

  https://www.cbc.ca/news/canada/canada-flu-shot-vaccine-skowronski-h1n1-1.3669427

 7. 7
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 jvikse58
  Ja jag såg det nu att artiklarna är gamla, men det kan ju vara bra med en påminnelse.

 8. 8

  Till jvikse58.
  Lika viktigt att ta fram ”vaccinolyckor” varje år. Folk dör ju i onödan av sådan här felbehandling! Riktig ”behandling” verkar vara Vitamin D3 och det minsta vi begär är en opartisk jämförelse av vaccinering och Vitamin D3, alltså 100% utan inblanding av läkemedelsföretagsrepresentater.
  AB artiklel 2011, DN-rapporten från 14/15.
  Vaccintillverkare är så medvetna om potentiella skador och dödsfall från sina produkter att de åtminstone i USA lyckats utverkat en slags ”oansvarighetslicens” för sina produkter. Men utan opartisk undersökning om varje produkts påstådda nytta, det som döds- och invalidiseringsriskerna måste vägas emot, borde en sådan licensansökan aldrig ens behandlats. Men med hjälp av lobbying, alltså tillräckligt med pengar bakom, blir även det omöjliga genomförbart i USA.
  Undersökningar som läkemedelsbolag finansierat själva är enligt bl.a Cochrane utredningar värdelösa eftersom uppdragsgivaren bestämmer vad som publiceras, och detaljinformation vanligen förblir oåtkomlig utan stämmning. Även i Sverige.

 9. 9

  I år har jag inte fått något ”vykort” från Landstinget om att det är dags att vaccinera sig! Kanske tycker inte Landstinget att man behöver vaccinera sig – jag gör inte det oavsett om dom skickar det eller inte.

 10. 10

  Förhållandena jag beskrev i inlägg 8 gör i mitt tycke socialstyrelsen ytterst ansvarig för att storskaliga förtäckta bedrägerier tillåts av läkemedelsföretag pga bristfälligt regelverk. Framförallt manifesterat genom att tillåta studier direkt regisserade av de som söker licens. (Är detta en relativt ny ”besparingsåtgärd”, eller har det alltid varit så ?)
  En mycket närliggande liknelse är besparing genom att införa ny metod för körkortsgodkännade: Den ansökande får sitt godkännade genom intyg och rapport från (mer eller mindre) kvalificerade inom området ”bilkörning” för att bli godkända. Man betalar då alltså en passande körkortskonsulent för ett intyg vilket betyder att staten kan spara in både teoritest och förarprovskostnader. Ett kontor som bedömer och stämplar är allt som blir kvar. Med hjälp av datorappar hos konsulenterna kan sedan hela bedömningsprocessen automatiseras.
  Ett vansinnigt system som dock i betydligt större skala med minst lika stora dödsrisker delvis idag drivs av socialsyrelsen/läkemedledverket.

  Oberoende prövning måste även fortsättas i socialstyrelsens regi flera år efter att ett läkemedel preliminärgodkänns. Det finns ett flertal exempel på behovet, t.ex. vioxx.
  Säkerhet uppnås enklast genom att otillräckligt prövade läkemedel endast kan förskrivas med uppföljningskrav. Alltså läkaren blir tvungen att återse patienter som får läkemedel på ”nylista” inom viss tid för att följa upp sidoeffekter och rapportera dessa till socialstyrelsen. Då skulle vi säkert kunna få klart skalan av biverkningar på många mediciner, inklusive statiner. Det vore säkert tillräckligt att efter ett tag slumpa en gradvis lägre procent för att optimera balans av merarbete och säkerhet.

  I min tidigare enfald, innan jag blev kroniskt sjuk, trodde jag att sådana ”zero defects” rutiner, liknande de som praktiseras inom industrin för att finna roten till fel eller underliggande felkällor, länge varit obligatoriska inom sjukvården. Istället varseblev jag att man istället behandlade symptom. Man öser hellre båten dag och natt istället för att täta läckan, vilket passar läkemedelsindustrin utmärkt.

 11. 11
  Dr. Göran Sjöberg säger

  Som sagt är det bra med påminnelser!

  Före min övergång till strikt LCHF för sju år sedan hade jag varje år en eller flera vidriga influensor. Sedan dess har jag på sin höjd drabbats av någon lättare ”förkylning”.

  Men nu för drygt en vecka sedan drabbades jag av en riktigt vidrig flunsa av för mig ”klassisk” typ och med en vecka i sängen med hög feber. Och jag frågar mig förstås varför.

  Det enda jag kan komma på är att vi under den senaste månaden blivit kaxiga för att vi mått så bra under så lång tid och därför började fuska rejält med kolhydrater av olika slag; grönsaker, frukt och bär och rotsaker, till och med har en tårtbit slunkit ned.

 12. 12
  Lena Nyberg Johansson säger

  Idag kom en påminnelse om vaccination från landstinget. De sista åren har jag tagit D istället för att vaccinera mig. Klarat mig utmärkt.

 13. 13

  Förutom bl a 5000iu D3 dagligen huttar jag ca 2cl KS (kolloidalt silver 10ppm) morgon och kväll och har inte haft någon som helst snuva (ej heller magsjuka) eller annan infektion på över fyra år. Jätteskönt, eftersom jag tidigare kunde få dras med infektioner i veckovis.

 14. 14
  ByPass x2 säger

  Har gjort samma erfarenhet som Mayne S Hopkins….

  Sedan jag kastade alla hjärtmediciner och istället började med kolloidalt silver, bikarbonat och vitamin D3 varje dag i januari 2014, har jag inte haft minsta lilla åkomma. Dessförinnan var det förkylningar, feber, influensor flera ggr om året.

  Och sedan starten med LCHF i februari 2015 mår jag ännu bättre samtidigt med bonusen att det försvinner 1 kg av min personlighet med ojämna mellanrum…. 😉

  Rekommenderas!

 15. 15
  Dr. Göran Sjöberg säger

  Vilken skräckartad värld hälsovården utgör!

  Tankarna på den medeltida inkvisitionen dyker upp när man läser om vad som pågår i Australien.

  https://drmalcolmkendrick.org/2016/11/13/those-who-promote-a-high-fat-low-carbohydrate-diet-are-silenced-around-the-world/#comment-62759

 16. 16
  Lars Henrik säger

  Dr. Göran:
  Tack för informationen Göran! Hoppas både Annika och Andreas m fl lägger ut detta på sina respektive bloggar.

  Inkvisition är verkligen rätt ord.

 17. 17

  # Bypassx2
  Utveckla gärna vilka doser du tar på din behandling och hur du tar dina medikamenter Jag är visserligen bara bypass x 1, men bättre att förebygga tidigt än för sent.

 18. 18

  Till Nisse
  Stent, minst en, ville dom sätta in här 2005. Efter påläsning tackade jag nej redan, fast jag visste inte så mycket om alternativen då, bortsett från att en stent inte kan göra något åt grundorsaken till tillståndet, bara en ”kvick fix”, som dock kan rädda liv i svåra fall.

  Vitamin D3 förbättrade mitt tillstånd avsevärt i ca 6 år, sedan räckte det inte längre! (Nattangina kom tillbaka !)
  LCHF löste då nästan alla problemen, slutet av 2011! Men en insulinresistens manifesterad av morgonsocker runt och oftast något över 6 plus en överdimensionerad midja fanns kvar efter de första 6 månadernas ”honeymoon”.

  ”Felet” syntes även som ”vristangina”, något som i mitt fall framkallade värk in vristerna när jag promenerade mer än ca 5 minuter i sträck. Stopp ca 1 minut, sedan gick det bort. Men med periodisk fasta i flera dar (5 i rad, 2 ggr) försvann vristangina helt och hållet och midjan minskade. April i år, 2016. Studera vad Drs Jason Fung , Gerber och Rosedale säger om insulinet och fasta. Fung hur man minskar insulinets åverkan snabbt. De andra två om hälsofördelarna med lågt insulin… Vet noll om silver, bortsett från att en äkta silversked i en mjölkflaska kan se till att mjölken inte surnar trots flera dar utanför kylen…

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa