LCHF-veckor på Rhodos 2017

Nu har vi bestämt datum för LCHF-veckorna på Rhodos 2017: 14-21/5 och 3-10/9.

Kom med oss till det härliga Rhodos, och de ljuvliga värdarna Ann-Sofi Sydholm och Costa Panagos, som arrangerar perfekta LCHF-veckor.
Jag föreläser ett par timmar om LCHF varje dag, vi diskuterar och utbyter erfarenheter. Därutöver åker vi på olika utflykter med Costa som licensierad guide, och då ingår det måltider under utflykterna.
Det härliga Medelhavet ligger några minuters promenad ifrån vårt lägenhetshotell, Villa Panagos. Vattnet är varmt och rent, sanden är mjuk.

 

Comments

 1. 1
  Tomas och Maria säger

  Vi kan verkligen rekommendera Rhodos och LCHF temat. Vi bor på ett litet pensionat som drivs av Ann-Sofie och Costas. Får fantastiska LCHF måltider och lärorika föreläsningar av Annika. Vi var med i september i år och kunde verkligen nyttja allt på Rhodos som ett ljuvligt varmt hav och vita stränder. Vi hade tillgång till egen buss och Costas som guide. Gruppen fick fantastiska rundturer på ön och även ett besök på ön Symi. Under samtliga rundturer serverades LCHF måltider på lokala restauranger. Vi fick också en mängd kunskap från Annika och hennes syster Lena och från gruppens alla medlemmar. I gruppen fanns vana LCHF-are men även deltagare som håller på att byta spår och som behöver bryta etablissemangets makt.
  Tomas och Maria i Ulricehamn.

 2. 2
  Maria kivi säger

  Veckan rekommenderas verkligen! Även jag var med i september i år, en fantastisk vecka med ett härligt gäng. Ann-Sofie och Costas har skapat ett familjärt och mysigt pensionat där vi bodde. Maten var fantastisk, Ann-Sofie är en karismatisk kock som lagade god LCHF-mat kryddad med massor av kärlek. De av Costas guidade turerna tog oss med genom Rhodos historia och till fantastiska och vackra platser. Costas – vilken kunskapsbank! Spännande och intressanta föreläsningar och diskussioner med Annika och Lena som gav ny kunskap och inspiration. Tid fanns även för sol och sköna bad. Som sagt, en vecka att rekommendera!
  Maria

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa