Varför har så många dietister HITS-syndromet

På Foodmed.net: Why so many dietitians have HITS symdrome.  Det är Sonia Mountford som har skrivit om detta. (HITS = Heads In The Sand)

 

Comments

 1. 1

  Det var ganska skrattretande men jag håller med det finns många som skulle behöva titta utanför boxen Ha en bra kväll Inger

 2. 2

  Det kan man undra. Dom har kanske betalt för det.

 3. 3

  HITS

  Med detta bevisar man att man är lojal med
  Big Pharma DVS Leeke-medels industrin
  (Där pengarna finnes)
  Bra att ha i CV när man söker nytt jobb
  T ex inom Big Pharma

  Ingen kritiserar dom, alla är ju lika mutade.

 4. 4
  I Like Neil Young säger

  Jo så är det ju – man uppbär lön. Då blir man ju per automatik korrumperad och låst mot det område man uppbär lön ifrån. Är det då BigPharma som äger ”koncensus” inom detta område så kan ett dagisbarn räkna ut hur det går och varför det ser ut som det gör. Enkel matematik.

 5. 5

  HITS-syndromet är väl inget unikt för dietister och det behöver väl inte heller vara kopplat till ekonomi.
  Det räcker väl med att någons ”gloria” riskerar att hamna på sniskan så är man beredd att försvara vilka idiotier som helst intill döden.
  Likaledes om man är ovillig att ta åt sig nya rön som kan tänkas rubba det man gjort sig känd för, så hänger man sig ganska enkelt åt HITS.

 6. 6
  I Like Neil Young säger

  @ Lasse P:
  Dessa faktorer måste man också ta med i beräkningen givetvis. Det är nåt som Oligarkerna gör när de tänker igenom sina kalkyleringar. Folk i allmänhet är inte så dumma som man tror (forskare, läkare, etc) – dom är dummare. Detta kan ju makten räkna in i ekvationen. Då förstår man ju att saker och ting blir rätt svåra att ändra på. Folk ändrar ju inte sin tankemönster frivilligt.

  Det brukar ske först när man blir skakad i sina grundvalar.

 7. 7

  Förlåt en helt OT-film https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/09/24/transgenic-wars-gmo.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160924Z2&et_cid=DM117449&et_rid=1679451915

  som handlar om Trans Atlantic Free Trade Agreement med allt vad det innebär med GMO och ISDS. Det är detta Socialdemokraterna och de flesta partierna vill delta i. Filmen är fri att se bara till 30 sep.
  Politiker som ivrar för det är dödgrävare i bokstavlig mening.

 8. 8
  Docent Göran säger

  @ tipp:

  Ja, det blir alltmer uppenbart att hela samhällssystemet är korrupt och att huvudena är djupt nedborrade i sanden och att det är tjockt med stora ”elefanter i rummet”.

 9. 9

  HITS-syndrommet gör i detta fallet sockerindustrin och de inom BIG-FOOD som använder socker stora vinster, och det på bekostnad av folkhälsan.

  Nu längre syns det på gatorna och i statsbudgeten.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa