Varför inte prata om LCHF med din överviktiga dotter?

LCHF-ingenjören My skriver om detta. Vi måste börja prata med barnen om LCHF, för att de överviktiga ska återfå en värdig barndom.

Varför skulle vi inte prata med dem om det?

 

Comments

 1. 1
  foie gras säger

  med dagens råd från dietister och annan sk expertis på barnfetma skapas en grupp ständigt olyckliga alltid hungriga barn som hatar sin kropp. Hur länge ska LCHF vara terra incognita medan man obesvärat föreslår stympning av barnen..den yngsta 13 år.

 2. 2
  Jessica Seger säger

  Har ätit lchf i tre år nu. Har fått höra från mina LCHF-antagonister att jag kommer att ge mina barn ätstörningar, eftersom vi äter lchf. Dottern snart 15 år väger idag lika mycket som hon gjorde som 11 åring, men har vuxit från 155 cm till nästan 180.

 3. 3

  @ Jessica Seger:
  Ätstörningar? Varför skulle barn som alltid får äta mättande och vällagad mat som gör att de mår bra både i kroppen och knoppen få ätstörningar? Typisk kommentar från någon som tror att LCHF är en bantningskur…

 4. 4
  Jessica Seger säger

  Yep, jag vet det och min dotter vet, för jag har satsat på kunskap istället för att ge ät förbud. Sedan har hon i alla fall ätit av det som hon inte skulle. Då har jag kunnat förklara att det som hände beror på vad hon åt härom dagen som hon egentligen skulle låtit bli.

 5. 5

  Försökte dela artikeln på FB som My ville, men se det gick inte ! FB tyckte att inlägget var stötande!!
  Man undrar ju vem man censurerar för ?

 6. 6

  @ Annelie:

  Det ultimata icke-argumentet, lite som ”she’s a witch” på 1600-talet.

 7. 7

  @ Bo:
  Försök igen med fb! Jag kunde dela alldeles nyss.

 8. 8

  Det absolut bästa och effektivaste måste vara att införa LCHF som matordning i hemmet innan barnen blir till. Det borde kunna undvika att insulinresistens ärvs över fr mor till barn. Att vidmakthålla den under barnens uppväxt är säkert kämpigt nog.

 9. 9

  @ Bo:
  Det är tyvärr flera som råkat ut för samma censur av Facebook i lite andra ämnen som ligger de flesta av oss nära.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa