Den moderna medicinens uppgång och fall

Artikel av Lars Bern.
Han planerar även ytterligare två i samma ämne.

Del 2.

 

Comments

 1. 1
  Lars Henrik säger

  Tack Lars för denna artikel! Jag ser fram mot nästa del.

  I SVD kan man nu på morgonen läsa följande artikel.

  Ett 40-tal personer, de flesta läkare, tog emot belopp på över 100 000 kronor från läkemedelsbolagen i fjol. Samtidigt visar SvD:s granskning att flera av dem offentligt har pratat positivt om läkemedel från bolag de fått pengar ifrån.

  Överläkare fick mest av läkemedelsbolagen
  https://www.svd.se/del-12-vice-rektor-och-overlakare-fick-mest-av-lakemedelsindustrin

 2. 2

  Dagens Medicin:
  https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2016/09/08/vardpersonal-tog-emot-miljoner-fran-lakemedelsbolag/

  …”Det handlar om pengar som företagen ger enskilda medarbetare för konsultation, exempelvis för föreläsningar, utbildningar eller expertuppdrag. Det är första gången föreningen låter publicera uppgifter om läkemedelbolagens bidrag till vården och vårdanställda.”…

 3. 3
  Docent Göran säger

  @ Lars Henrik:
  @ Arvid:

  Det är som att bli tagen på bar gärning när man kört mot rött ljus!

 4. 4

  Jag blir alltmer fascinerad av youtube och det fantastiska bibliotek som det nu blivit! Ju djupare jag tränger in på mina intresseområden desto mer väljer en apparat ut det jag helst vill se!

  Jag matas nu med videoklipp med människor som kämpar mot konvenans och etablerad kunskap på, som det verkar, ALLA områden och fakulteter.

  Plötsligt får galenpannorna en chans att förklara vad det är för en anomali de funnit bevis för. Det pågår en rasande debatt mellan miljarder uppkopplade och vi har alla tillgång till en obegränsad mängd information och kunskapslektioner.

  Det är bara att inse att de kunskaper jag mödosamt inhämtat genom flitiga studier och bibliotekskunskap, under en livstid, nu kan inhämtas i en seans med youtube på en fem-sex dygn.

  Vilket inflytande detta kommer att få på framtiden är svårt att säga men det blir alltmer svårt för myndigheter och etablerade auktoriteter att vidhålla sina begränsade kunskaper och begränsande lögner av okunskap och egennytta.

  Hur ska det gamla etablissemanget kunna skydda sig mot dessa krafter:

  https://www.youtube.com/watch?v=yZqX3vqM3a0

  https://www.youtube.com/watch?v=NCneu_gc1ko

  Nästa hör inte hemma här. Men det visar var man kan hämta info om det som skulle ske i hemlighet. Ursprungsplanen var att det skulle bli ett enkelt klubbslag, så är det klart. Men planen gick fel.

  https://www.youtube.com/watch?v=Qdra6zr_mwg

 5. 5

  Ser också fram emot fler av Lars Berns artiklar. — ’Modern Medicine’ kommer att gå till historien som den största skandalen i medicinsk historia!

  Tack Georg W för länkarna. De första två hade jag redan sett (och delat tidigare) men den 3e (The trouble With TTIP) har jag inte sett förrän nu. Skrämmande information betr. det gräsliga handelsavtalet – och ytterst viktig information att dela vidare!!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa