Den vetenskapliga evidensen är Big Pharmas perfekta skyddsmur

Inlägg av Lars Bern.

 

Comments

 1. 1
  Docent Göran säger

  Det är märkligt att man som Lars Bern och jag själv först måste bli allvarligt sjuk för att börja ifrågasätta sjukvården och sedan när man läst på ordentligt också kommer fram till att man har att göra med ett totalt korrupt system i händerna på läkemedelsindustrin och att det därför inte kan finnas det minsta intresse av vår hälsa eller att vi ska bli friska.

  I sjukvården ”vårdar” man sina sjuka så att de ska fortsätta vara sjuka. Om man verklige skulle jobba på att patienterna skulle bli friska skulle hela affärsidén försvinna – man skulle såga av den gren man sitter på!

 2. 2

  Ursäkta om jag drar in BigFood här. Men här liksom i fråga BigPharma så växer handeln internationellt och allt fler mindre nogräknade typer ser möjligheterna till snabba vinster. Vad innebär exempelvis olivolja ”producerad i EU”. Platt ingenting. Vi ser när det gäller Volkswagen att myndigheter runt om i Europa visste om fusket med förbrukningen för ett halvt decennium sedan men inte gjorde något. Att misstänka mutor är självklart. Vad finns det för anledning att tro annat när det gäller vår importerade mat.
  Läs mer om fusk https://www.bbc.com/future/story/20160726-toxins-uncovered-at-a-food-fraud-lab

  Det blir allt viktigare med lokalt producerad mat som är relativt enkel att kontrollera. Det är inte folks sexvanor regeringen ska intressera sig för. Det är vår näring och vår hälsa. God näring och god hälsa kommer att sänka behoven av skatteuttag. Politikerna ska inte gå och vifta med flaggor för att samla röster, de ska studera vad som verkligen är av betydelse för vår hälsa och vårt välbefinnande.

 3. 3
  I Like Neil Young säger

  @ tipp:
  Ja – du har ack så RÄTT!

  Myndigheterna håller i mångt ock mycket på med destruktiva och för landet Sverige/Europa icke uppbyggliga saker istället för produktivt, smart tänkande och smarta innovativa drag. En effekt av storfinansens gradvisa övertagande av makten.

  I dagens samhälle och politik är det så mycket som är galet så man vet knappt var man ska börja.
  På ytan när man tar ett steg tillbaka kan det ju se ut som att saker och ting går framåt men vi som varit med ett tag vet att det i till allra största delen är en chimär.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa