Låt er inte luras av globalisternas propaganda mot ekomaten

Krönika av Lars Bern.

 

Comments

 1. 1
  foie gras säger

  en suverän krönika – tack Lars Bern.

  Det Frankrike där jag bor är inne på ryska linjen dvs inga artiklar förvillar befolkningen med lovord av GMO-maten på ekologisk bekostnad. Här öppnar överallt butiker inriktade på ekologiska livsmedel och specerier, jodå de är dyrare. Importen över gränserna låter förstå nya livsmedelskedjor som enbart arbetar med ekologisk produktion av mindre enskilda odlare.
  Jag är särskilt glad över urvalet av chokladkakor i min butik – kedjan Naturalia – med imponerande bredd i sortimentet ända in i chokladkakan med 100 procent kakaohalt dvs inte en gnutta socker endast magnifik elegant bitterhet till lång eftersmak. Det är inga billiga köp men väl värda sina 6 euros. Bäst är den 100 procentiga från småodlare i Peru. Denna choklad har också frälst en av de stjärnbehängda franska kockarna som nu helt går in för att arbeta med bitterhet som gastronomisk finess utifrån ekologiska osötade råvaror som kakao. Hälsan gifter sig fint med saligheten!
  .
  .

 2. 2

  @ foie gras
  Gillar, tummen upp!

 3. 3
  Lars Henrik säger

  foie gras Skrev:

  chokladkakan med 100 procent kakaohalt dvs inte en gnutta socker endast magnifik elegant bitterhet till lång eftersmak.

  Oj vad jag hade önskat att kunna hitta en sådan choklad i mina affärer. Det är bara en kort tid sedan som 90%:ig choklad börjat falla mig i smaken och alldeles nyligen hittade jag en tysk ekologisk 92:a på COOP 🙂

  Och tack för den förnämliga krönikan Lars!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa