Botade hjärtsvikt med LCHF och kosttillskott

Berättelse i Newsvoice.

 

Comments

 1. 1

  Man blir glad och förundrad över hur man med egna åtgärder kan förbättra sin hälsa så radikalt, jag tror att det är viktigt att få höra om sådana här goda exempel.
  Vi som äter LcHf och vill ha så bra hälsa som möjligt har hört liknande berättelser tidigare (Docent Göran 🙂 ) men ju mer man får höra om hur människor själva har inhämtat info och tagit eget ansvar för sin hälsa desto bättre.
  För det mesta matas vi med en massa berättelser om hur iilla t ex det blir när man blir äldre och hur det bara återstår att hanka sig fram med hjälp av mediciner.
  En uppmuntrande läsning, Annika.

 2. 2
  Helena säger

  Men jag har ätit LCHF i fem sex år och fick hjärtsvikt i januari i år. Vad kan det bero på? Dricker röker inte har inga hjärtsjukdomar i släkten.

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  @ 2 Helena:
  Även LCHF-are kan bli sjuka. Man vet inte alltid vad det beror på.

 4. 4

  @ Helena:

  Hjärtsvikt kan bero på olika saker, du får nog berätta mer :). Det är inte helt ofarligt t ex att träna hårt.

 5. 5

  Jag har en liknande historia att berätta. https://www.friskvardochrehabilitering.se/PDF/min_historia.pdf

  Efter 6 år på strikt LCHF och ganska häftiga cykelturer på racern noteras en konstant förbättring av både motion och uthållighet. Hjärtat tycks fungera utan problem numer, längsta turen hittills är 19,8 mil under en dag för någon vecka sen. Just att pressa sig har fungerat perfekt för mig och det kommer jag att fortsätta med.
  Minns min hjärtdoktor som trodde att jag nog skulle klara lättare skogspromenader efter operationen, tja, han visste väl inte om något annat, och ville inte heller veta om någon annan metod.

  Min tro är att hjärtat anpassar sig till behovet, samma med vilken muskel som helst, träning gör resultat helt enkelt. Tror att operationen var helt onödig egentligen, men kunskapen om den läkande kraften i LCHF fanns inte då.

  Att läkare inte bryr sig om våra framgångshistorier, säger allt om vilken korkad värld vi lever i.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa