Västvärlden sviker vetenskap och beprövad erfarenhet

Inlägg av Lars Bern.

 

Comments

 1. 1
  Docent Göran säger

  Jag är den första att hålla med Lars Bern om detta!

  När hela det medicinska forskarsamhället med ytterst få individuella undantag villigt låtit sig köpas upp av korrupta läkemedelsbolag existerar vetenskapen inom medicinen enbart som missbruk. Att det hela faktiskt är ohyggligt inser man efter den minsta djupare eftertanke – efter fem hundra års kamp mot dogmatiskt religiöst mörker har dessa mörka krafter nu åter tagit över men nu i ”Mammons” namn.

  Som Lars läste jag för några år sedan också med samma omvälvande känsla boken Nutrition and Physical Degeneration: A Comparison of Primitive and Modern Diets and Their Effects av Dr. Weston Price.

  Läsningen resulterade bland annat i denna krönika.

  https://annikadahlqvist.com/2013/04/20/att-ata-som-vara-forfader/

 2. 2
  I Like Neil Young säger

  Som jag skrev där borta hos Bern, Forskningsfusket av Ralf Sundberg är en utmärkt bok att läsa om man vill förstå varför hela västvärlden glider allt längre ut på havet i sin korrupta, rostiga skuta som dessutom läcker som ett såll. Är man av den naturen att man vill ha ordning och reda och tror på logiska resonemang inom näring och medicin så ska man kanske inte läsa den boken – man riskerar att bli synnerligen vred och att sova dåligt om nätterna ett tag.

  Är man en bluff och bågare som vill lära sig hur man ljuger på bästa sätt så att det låter trovärdigt och vilka taktiker som kan vara bra, så kanske man kan lära sig ett och annat. Politiker, Chefer för myndigheter och Kostrådgivare i kommunal regi kan addera ytterligare fina vapen till sina redan välslipade korruptionsarsenal. Läs och Lär hur en slipsten ska dras – du är fiiiint sällskap av Amerikanska och Europiska finansfamiljer och deras ”organisationer”

 3. 3
  Lars Bern säger
 4. 4
  foie gras säger

  Läs intervjun idag med stordonatorn Sjöberg av Susanne Hobohm i Dagens Nyheters Lördagsmagasin, han har lungcancer och äter därför numera endast kolhydratfri kost, hans enorma miljarddonation för forskning om alternativa metoder inom cancervården gäller även hans intresse också för kost och cancer – är det inte ett engagemang för Kostfonden att fundera över och LCHF att välkomna?

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 foie gras:
  Han skulle ju med fördel ha kunnat donera sina miljarder till Kostfonden.

 6. 6
  Docent Göran säger

  foie gras Skrev:

  Läs intervjun idag med stordonatorn Sjöberg av Susanne Hobohm i Dagens Nyheters Lördagsmagasin,

  Jag har inte så mycket till övers för media idag och sa upp min prenumeration på DN för tio år sedan för att jag inte läste den och för att jag ville skaffa mig egen ”sann” kunskap via nätet istället. TV’n åkte också ut!

  Det är väl som med oss alla LCHF-are att det är först när vi själva drabbas av ”välfärdssjukdomarna” som vi börjar ”tänka” kritiskt.

  Vad som slår mig är att några miljarder kan låta som mycket pengar i sammanhanget men när man betänker att läkemedelsbolagen håvar in hundratals miljarder bara på sina statiner inser man vilka krafter vi utmanar när vi går emot ”konsensus”.

  Det hela är perverst i mina ögon.

  Gary Taubes startade för övrig med hjälp av en annan miljardär något liknande, NuSi.

 7. 7
  I Like Neil Young säger

  @ foie gras:
  Jo jag såg honom på MSM-TV för ca 1 vecka sedan i nåt debattprogram. Jag vart så bedrövad när jag hörde att han (Sjöberg) skulle skänka miljarder till Cancerforskning så jag stängde av faktiskt.

  Inte för att jag inte förstår hans vilja att skänka. Men han kommer förmodligen att skänka till ett stort svart slukhål styrt av Oligarker som inte nyttar något till överhuvudtaget eftersom traditionell Cancerforskning vill lösa Cancerproblemet ungefär lika mycket som jag vill ställa mig framför tåget.

  Det hela är så sorgligt, så sorgligt,,,han blir dubbelblåst och Oligarkerna gnuggar sina händer i förtjusning. Här är ju pengar som VERKLIGEN skulle kunna göra nytta på rätt ställe.

 8. 8

  Apropå ”vetenskap” – och cancer:

  ”Om den primära orsaken till cancer och hur man kan förebygga sjukdomen”

  Professor Otto Warburg (Nobelpriset i medicin 1931) höll en föreläsning med ovanstående rubrik i Lindau vid Bodensjön, Tyskland, den 30 juni 1966, inför en församling av andra Nobelpristagare. Då framförde han bl.a.följande:

  Det finns primära och sekundära orsaker till sjukdomar. Till exempel är den främsta orsaken till pesten ”plague bacillus”, men sekundära orsaker till epidemin är smuts, råttor och loppor som överför pestens bacill från råttor till människan. Med den primära orsaken till en sjukdom menar jag en faktor som finns i varje enskilt fall av sjukdomen.

  Alla kroppens normala celler är ”aerober” (behöver syre för sin överlevnad), medan alla cancerceller är partiella ”anaerober” (kan leva utan syre). Sett utifrån den fysik och kemi som beskriver livet är denna skillnad mellan normala celler och cancerceller så stor att man knappt kan föreställa sig en större skillnad. Syrgas, donatorn av energi i växter och djur, är avstängd i cancercellerna och ersatt med en energiform som de lägsta stadierna av liv använder sig av, nämligen jäsning av socker.

  Under utveckling till cancer minskar i varje fall syreandningen, jäsningen ökar, och högt utvecklade differentierade celler förvandlas till jäsande anaerober, som har förlorat alla sina ursprungliga kroppsfunktioner, så att endast de nu värdelösa egenskaperna tillväxt och replikering återstår. Så när cellernas syreandning försvinner, försvinner inte livet – men meningen med livet försvinner, och det som återstår växer okontrollerat och förstör det organ där dessa celler växer. Alla cancerframkallande ämnen försämrar andningen direkt eller indirekt genom att försämra cirkulationen i kapillärerna, ett konstaterande som bevisas av det faktum att ingen cancercell existerar utan att uppvisa nedsatt syreandningsförmåga.

  Naturligtvis kan andningsförmågan inte repareras, om den är försämrad på grund av en cancerogen.

  För att förhindra cancer är det för det första viktigt att upprätthålla en så hög hastighet hos blodströmmen att det venösa blodet fortfarande innehåller tillräckligt med syre.

  För det andra, upprätthåll en hög koncentration av hemoglobin i blodet.

  För det tredje, ät kosttillskott! Det gäller även friska människor, för att öka de aktiva grupperna av andningsenzymer och öka dosen, om pre-cancerösa tillstånd redan har utvecklats! Om samtidigt exogena carcinogener (cancerframkallande ämnen) exkluderas rigoröst, så kan en stor del av den endogena cancern (den vi själva förorsakar) förhindras i dag.

  Dessa förslag är inte på något sätt en utopi. Tvärt om! De kan realiseras för alla, överallt, varje timme. Till skillnad från förebyggande av många andra sjukdomar, så kräver inte förebyggande av cancer regeringens hjälp, och inte mycket pengar. Det enda som krävs är att kunskap sprids och tillämpas.

  Många experter är överens om, att man skulle kunna förhindra omkring 80 % av all cancer hos människan, om man kunde hålla undan kända cancerframkallande ämnen från kroppens normala celler.

  Men hur kan de resterande 20 procenten, de så kallade ”spontana” formerna av cancer förhindras?

  Det är obestridligt att all cancer skulle kunna förebyggas, om andningen (syresättningen) hölls intakt.

  Ingen kan i dag säga att man inte vet vad den främsta orsaken till cancer är.

  Tvärtom, det finns ingen sjukdom vars främsta orsak är mer känd, så idag är okunnighet inte längre en ursäkt för att undvika förebyggande åtgärder. Metoder att förebygga cancer kommer snart, det finns det ingen tvekan om.

  Men hur länge prevention kommer att undvikas beror på hur länge falska profeter lyckas hämma tillämpningen av vetenskaplig kunskap inom cancerområdet.

  Under tiden måste miljontals män och kvinnor dö av cancer i onödan.

  Så långt alltså Otto Warburgs föreläsning 1966… Även om Warburg kanske inte var helt klar över alla mekanismer i cancercellers utveckling, så kan man inte förneka, att han var på helt rätt väg. Och att t.o.m. onkologer i dag tycks vara ganska omedvetna om Warburgs forskning är närmast obegripligt. Fortfarande serveras också cancerpatienter på våra sjukhus sötsliskiga drycker och kolhydratspäckade maträtter – utan att man tycks medvetna om att detta bidrar till att skapa en optimal miljö för cancercellernas utveckling. Om man som cancerpatient frågar sin läkare vad man skall äta för att om möjligt motverka sin cancer – så får man pinsamt nog oftast svaret ”Ät vad du vill!” Det är oerhört tragiskt att de flesta läkare än inte förstått att man enbart genom sin kost i hög grad kan påverka sin cancer – till och med bota den! Och det är fruktansvärt att det satsas MILJARDERS MILJARDER varje år på forskning som i hög grad ägnar sig åt att hitta effektivare former av cellgifter och strålning – medan knappt något ägnas åt att undersöka de alternativa, effektiva, oskadliga och billiga metoder som funnits och botat cancer i uppemot hundra år eller mer…

  I anslutning till Warburgs tankar kan det påpekas, att man på senare tid har visat att ”hyperbar oxygenbehandling (HBO)” kan vara oerhört effektiv vid behandling av cancer. Man låter patienten vistas i en tryckkammare och inandas rent syre. På så sätt tycks man kunna uppnå en optimal syremättnad i kroppens vävnader, vilket cancerceller inte tål. En halvtimmeslång behandling några gånger i veckan tycks räcka. Även behandling i normalt atmosfäriskt tryck verkar kunna ha en god effekt. Naturligtvis förefaller också detta fullkomligt logiskt utifrån Otto Warburgs påståenden…

 9. 9
  Docent Göran säger

  @ Sven Erik Nordin:

  Tack för den intressanta läsningen!

  Jag har bara hört talas OM hans föreläsning och vad jag kommer ihåg bemöttes hans föreläsning med ”överseende” från etablissemanget med tanke på Wartburgs höga ålder.

  Var det på det sättet eller kommer jag ihåg fel?

  Detta med söta livsmedel till cancerpatienter med ”dålig aptit” är för sorgligt.

 10. 10

  Det du skriver kan mycket väl stämma – fast jag har inga sådana minnen. Däremot minns jag, att en annan Nobelpristagare – Linus Pauling – också under senare delen av sitt liv bemöttes med ”överseende på grund av sin höga ålder”… Kanske borde man också ha tagit honom på större allvar – just när det gäller cancer…

  Dubble Nobelpristagaren Linus Pauling (kemi 1954 och Fredspriset 1962) hävdade under senare delen av sitt liv C-vitaminets fantastiska egenskaper, när det gäller att behålla en god hälsa. Han tog själv också rejäla doser dagligen – och blev faktiskt nästan 94 år gammal (levde 1901 – 1994). Han möttes av stor skepsis hos sina samtida, och fortfarande i dag har den officiella sjukvården svårt att acceptera C-vitaminets närmast undergörande egenskaper. Detta kan delvis bero på, att dess fantastiska egenskaper först kommer till sin rätt vid oerhört höga doser, så stora att man inte kan ta vitaminet oralt (äta det), utan måste använda injektioner intravenöst.
  Följande helt osannolika historia är helt autentisk. Den som har personliga kontakter i Nya Zeeland kan säkert få den bekräftad därifrån, för det hela väckte en enorm uppståndelse och presenterades i TV där med en efterföljande affekterad debatt. Om någon hamnat i ett livshotande tillstånd i Sverige och ens anhöriga skulle be en läkare ge doser på kanske 20 GRAM (20 000 mg) intravenöst, så skulle säkert läkaren vägra, eftersom den doseringen för hans/hennes del skulle te sig helt grotesk – och patienten skulle få dö helt ”enligt regelverket”. Begripligt, eftersom läkaren sannolikt skulle riskera sin legitimation, om han gjorde ett så drastiskt avsteg från ”guidelines”.
  https://www.thenhf.se/dodsdomd-man-botas-av-c-vitamin/

  Ganska nyligen (7 april 2016) publicerades i Science Translational Medicine en forskningsrapport av ett team forskare vid Universitetet i Kansas. Man kunde visa att intravenös behandling med höga doser av C-vitamin formligen utrotade cancercellerna, medan friska celler förblev opåverkade. Forskarna konstaterar också, att eftersom C-vitamin är ett naturligt ämne som man inte kan ta patent på, så är förstås de stora läkemedelsbolagen totalt ointresserade – eller snarare väldigt intresserade av att denna information inte sprids. Detta är naturligtvis begripligt. Varför skulle de vilja delta i forskning eller sprida information som visar att enkla och billiga produkter är effektivare och säkrare än deras egna. Den omfattande ”cancerindustrin” kommer givetvis att göra allt som står i dess makt för att bortförklara de här forskningsresultaten. Kort beskrivning av nämnda forskning finns här:
  https://healthycures.org/high-dose-vitamin-c-injections-shown-annihilate-cancer
  Och här kommer min ”amatöröversättning” av beskrivningen:
  Revolutionerande ny forskning om C-vitaminets cancerbekämpande potential har publicerats i den fackgranskade medicinska skriften Science Translational Medicine.
  Ett forskarlag från University of Kansas, i amerikanska Mellanvästern, har tydligen testat effekterna av C-vitamin, administrerat intravenöst (injicerat) i höga doser på en grupp människor och funnit att vitaminet tar död på cancerceller, medan det lämnar de friska cellerna opåverkade. En kemist frånOregon State University, som i dag betraktas som världens ledande företrädare för terapeutisk användning av C-vitamin, har byggt på tidigare forskning från 1970-talet av bortgångne Nobelpristagaren Linus Pauling, och den nya forskningen innefattar injicering av höga doser C-vitamin i mänskliga äggstocksceller. Testen genomfördes såväl ”in vitro” (”i provrör”) som direkt i både levande möss och i en grupp på 22 kvinnor.
  Enligt BBC News visade testen positiva resultat i samtliga tre grupper, då C-vitaminet effektivt angrep cancercellerna men undvek friska celler. Nyttan med de höga doserna C-vitamin jämfördes med konventionell cytostatikabehandling, som förstör alla celler, både friska celler och cancerceller och ofta förr eller senare leder till patientens död.
  Patienterna söker efter säkra och billiga alternativ för att behandla sin cancer, säger Dr Jeanne Drisko, en av författarna till rapporten, till BBC News, angående resultaten av denna studie. Intravenös C-vitaminbehandling har dessa egenskaper, baserat på vår grundläggande forskning och tidiga kliniska data.
  Forskarna erkänner, att fler försök på människor med intravenös C-vitaminbehandling är osannolika, eftersom läkemedelsbolagen inte kan ta patent på vitaminer.
  Nästa steg i den här typen av forskning skulle vara att använda samma parametrar i ett storskaligt försök på människor för att se om resultaten kan upprepas och bekräftas. Fastän den här nya studien är ganska övertygande i sig är hindren för att uppnå en spridd acceptans av resultatet stora – och ett sätt att övervinna dessa hinder skulle förstås vara att göra fler studier på större grupper. Men det kommer kanske aldrig att ske. Och anledningen är, säger forskningsgruppen, att sådana försök kräver mycket kapital, vilket i allmänhet kommer från farmaceutiska företag, som är intresserade av att skapa en patenterad medicin. Läkemedelsbolag är, med andra ord, knappast intresserade av att framhäva de medicinska fördelarna hos naturliga substanser som C-vitamin, eftersom det skulle kunna reducera den konventionella cancerindustrins multimiljarddollarinkomster, om ryktet om fördelarna med denna substans skulle spridas.
  ”Eftersom C-vitamin inte har någon möjlighet att bli patenterat, kommer utvecklingen av denna produkt inte att stödjas av något läkemedelsbolag”, säger Qi Chen, huvudförfattaren till den nya rapporten. ”Men vi tror att tiden har kommit för forskningsföretag att kraftfullt stödja genomtänkta och noggranna kliniska prövningar med C-vitamin”.
  Den konventionella läkemedelsindustrins reaktioner på den här och liknande upptäckter under åren har inte varit annat än hånfullt föraktande – vilket man också kan förvänta sig. Efter att ha varit tvungna att föra köande cancerpatienter genom ett gatlopp av cellgifter, strålning och kirurgi – med deprimerande resultat – och ignorerat naturliga cancerbekämpande alternativ som C-vitamin, är det här svårsmält för den mäktiga högprofitindustri, där varje enskilt företag hellre totalt ignorerar sådana här upptäckter än ägnar dem någon tankeverksamhet.
  ”Askorbinsyra behandlas olika av kroppen, beroende på om den administreras oralt (genom munnen) eller intravenöst (genom injektioner)”, skriver Heidi Leford i tidskiften Nature om den här vanligtvis missförstådda varianten. Det ”medicinindustriella komplexet”, visar det sig, förvanskar medvetet diskussionen om C-vitamin genom att dölja de specifika effekterna hos dessa mycket olika distributionsvägar.
  ”Orala doser av C-vitamin fungerar som antioxidanter och skyddar celler från att skadas av reaktiva ämnen som innehåller syre (”fria radikaler”). Men C-vitamin som ges intravenöst kan ha motsatt effekt genom att stödja bildandet av ett av dessa ämnen – nämligen väteperoxid. Cancerceller är särskilt känsliga för skada av ett sådant reaktivt ämne som innehåller syre (en ”fri radikal”).

 11. 11
  Docent Göran säger

  @ Sven Erik Nordin:

  Intressant läsning igen!

  Jag har läst LInus Paulings bok om C-vitamin och de försök som han gjorde tillsammans med den skotske läkaren Cameron på terminalt sjuka cancerpatienter just med intravenös behandling och hur etablissemanget sedan ”upprepade” deras försök för att motbevisa att C-vitamins kulle vara någonting bra för cancerpatienter. Problemet var, och detta gjorde vetenskapsmannen Pauling med rätta väldigt upprörd, att de nya försöken på Mayokliniken använde låga doser av C-vitamin och som inte hade någon effekt. Med andra ord upprepade man inte Paulings försök fast man påstod detta.

  Det medicinska etablissemanget är från början till slut korrupt i händerna på läkemedelsbolagen!

  När man har nära anhöriga som drabbats av cancer, vilket de flesta idag har, och konstaterar att de helt litar på denna korrupta ”vård” och därför inte vill lyssna på några argument om alternativa behandlingar blir man nästan förtvivlad.

  Vilken omänsklig värld vi lever i!

 12. 12

  För några år sen Presenterade Sanofi ett liknande upplägg. Denna gång med Omega 3 I jämförelse med deres egna Preparat, jag tror det var något blodfettsänkande medel.

  Som parallell med Pauling och hans C vitamin test praktiserade även Sanofi samma metod dvs minsta möjliga doz Omega 3 i jämförelse med deras egna preparat. naturligtvis för att deras så kallade ”vetenskapliga studie” skulle tala i deras intresse.

  I kommentarer till studien från deras egna forskare erkände dessa att det kanske inte var helt rättvist då dozen Omega 3 var så låg.

  Det hela slogs upp med första helsidor i Bla Aftonflabbet där en galjonsfigur med Professorstitel agerade blickfång.

  Inget nytt under solen

 13. 13
  I Like Neil Young säger

  Docent Göran Skrev:

  Problemet var, och detta gjorde vetenskapsmannen Pauling med rätta väldigt upprörd, att de nya försöken på Mayokliniken använde låga doser av C-vitamin och som inte hade någon effekt. Med andra ord upprepade man inte Paulings försök fast man påstod detta.

  Ja fast det är ju helt följdriktigt.Mayokliniken som vad jag förstår det är rätt så genomrutten var ju givetvis aldrig ute efter att visa att Pauling hade rätt.Man var tvärtom ute efter att diskreditera och quacka honom.Inget annat.Och då är ju falsk forskning dugligt som hand i handske.

  Om man ska döma efter vad cancerforskningen håller på med årtionde efter årtionde efter årtionde…så måste man förutsätta att det är en sällsynt inkompetent samling nötter man skrapat ihop som sköter den forskningen.Särskilt med tanke på den enorma mängd resurser i form av fondering som plöjts ner i detta.På vilket annat område skulle man acceptera att man aldrig kommer fram till nåt reellt resultat?Det hela är absurt och infantilt.Sen får forskarna säga vad dom vill.

  Man kan ju jämföra med hur snabbt det gick att kartlägga det mänskliga genomet när man väl bestämt sig.

  Nej, en normalintelligent människa kan givetvis inte dra nån annan slutsats än att helt andra kriterier än sanningssökande styr den s.k cancerforskningen.Men visst kommer man fram till resultat och dom resultaten blir alltid till nån ny drog eller nåt nytt operationssätt eller nån ny form av strålningsapparat , etc – ALDRIG nåt förebyggande.En idiot kan se att nåt är fel här.

 14. 14
  Nisse Hult säger
 15. 15
  Piltson säger

  I kväll kl 22.00 sänder BBC TWO en heltimme om varför man blir fet. Det innehåller de vanliga dumheterna. Den som inte får in kanalen på TV kan se den här:

  https://www.filmon.com/tv/bbc-two

  Om den hänger upp sig efter 2 minuter, klicka röd fläck ”Watch now”

 16. 16
  Piltson säger
 17. 17
  Piltson säger

  Den föreläsning om livsmedelsövervakning i USA som vi rekommenderade i går var så tråkig att vi nästan ber om ursäkt. Men om två timmar, kl. 22.00, börjar BBC:s heltimme om fetmans orsaker, som man kan se här:

  https://www.filmon.com/tv/bbc-two

 18. 18
  Ingrid säger

  Under området BEPRÖVAD MÄNSKLIG ERFARENHET vill jag åberopa VÅRA KROPPARS UNIKA LÄKNINGSFÖRMÅGA…

  – När vi tar till oss ohälsa och svår sjukdom på ett djupare mänskligt plan, så kan många tillfrisknanden ske… Det kan då till och med komma att handla om det som kallas – SPONTAN REMISSION… – Denna enormt positiva LÄKANDE KRAFT bör absolut uppmärksammas än mer…

  Läs gärna om denna kvinna:

  https://humanismkunskap.org/2016/06/09/hennes-passion-overvann-dodsdom-i-cancer/

  – Jag vet att det är många som har likande berättelser att förmedla från dylika upplevelser… Och några av er som skriver här har ju också dessa erfarenheter…

  – Den text som är bifogad ovan i länken, den handlar om en kvinna, som faktiskt efter sin diagnos – började att ta tillvara alla dagar… – Det kanske till och med var så att hon efter diagnosen började att leva… En diagnos som egentligen innebar att hennes liv skulle vara till ända… – MEN, genom att ändra sitt livs innehåll och engagemang, påverkade kvinna också sjukdomsförloppet… MYCKET INTRESSANT! OCH ABSOLUT TÄNKVÄRT – i denna tid av piller och många inhumana behandlingar!

 19. 19

  Docent Göran Skrev:

  Det medicinska etablissemanget är från början till slut korrupt i händerna på läkemedelsbolagen!

  Ja till och med så grovt att riksrevisorerna reagerar:

  https://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2016/06/Staten-bor-inte-sitta-i-knaet-pa-lakemedelsindustrin/

  Appropå C-vitamin har vi till familjen införskaffat 1 kg ascorbinsyra i ren form och på försök också 1 l kolloidalt silver, 20 ppm.

 20. 20

  @ Erling:

  Revisionsrapporten är på 90 sidor – har inte orkat ännu, men här är länken för den som har tid över:

  https://www.riksrevisionen.se/PageFiles/24525/RiR_2016_9_LAKEM_ANPASSAD.pdf

 21. 21
  I Like Neil Young säger

  @ Erling:
  Ett tips angående c-vitamin då. Om du inte blandar det direkt i måltidsdryck (Vi brukar ta en tesked i en litertillbringare och nåt som smaksätter lite – lite apelsinjuice eller citron t.ex), utan vill dricka som det är upplöst i ett glas vatten så är mitt tips 1 krm C och 1 krm bikarbonat så blir det mycket snällare mot magen (Linus Paulings tips).

  Är man ovan att ta större mängder C kan det annars bli lite toaspring i början.

  Kolloidalt silver är det bästa jag nånsin använt för sår och sårinfektion – helt fantastiskt effektivt,
  Lider man av Munherpers (som jag gjort) och känner att en blåsa är på g, silvra frikostigt på insidan (alltså slemhinnan i munnen) på det ställe där blåsan gör sig påmind.Tendensen till blåsa försvinner i princip omedelbart. Bara just denna enskilda effekten har inneburit en mindre revolution till det bättre i mitt liv. Lägg därtill allt annat som det funkar på…. Ja KS är magiskt.

 22. 22

  @ I Like Neil Young:
  Tack för alla tips! Behandlar just nu mina svampar.

 23. 23
  Piltson säger

  Brittiska drottningen följer en LCHF-rutin, avslöjades igår i radio i samband med födelsedagsfirandet. Det sades vara en förklaring till hur hon blivit så gammal utan uppenbara hälsoproblem.

  Hon går däremot anvisningar från nio professorer, som nyligen förklarade att sådant var ”oansvarigt nonsens.” Vem som varit hennes rådgivare omtalades inte.

 24. 24

  @ I Like Neil Young:

  Tack för tipset om KS till munherpes som för min del blossar upp litet då och då. Brukar använda det som apoteket erbjuder med dålig effekt, så nästa gång blir det KS.
  Läste idag i dr Mercolas senaste brev om cancer och kost. Man vet att cancer uppkommer när mitocondrierna skadas men man kan läka skadade mitocondrier med rätt matintag. Känns mycket positivt och hoppfullt att läsa Mercolas artikel som också som vanligt innehåller handfasta råd.
  Jag tänkte att det finns kanske andra som vill läsa detta så jag bifogar en länk. Det är fantastiska nyheter tycker jag att vi kan själva vara aktiva i vår behandling om vi drabbas av cancer, att vi inte bara är offer som ska ”tas om hand” av sjukvården. Läs och uppmuntras.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/06/11/nutrition-influences-cancer.aspx?utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20160611Z2&et_cid=DM107520&et_rid=1524456848

 25. 25

  @ foie gras:
  Tisdag den 7 juni, fick jag ett mycket glädjande och ganska oväntat samtal från Hongkong. Det var Bengt Sjöberg som hade vänligheten att ringa – med anledning av ett mail från mig, som vidarebefordrats till honom via DN. Att han nu gav uttryck för uppskattning av min hemsida gjorde naturligtvis inte upplevelsen mindre angenäm. Vi önskar förstås honom all framgång med Sjöbergstiftelsen och dess målsättning ”att göra skillnad för cancerforskningen och den behandling som möter cancerpatienter idag”. Bengt Sjöbergs donerade två miljarder kronor bör naturligtvis räcka en bra bit – och det finns många intressanta uppslag till forskning. Tyvärr måste man ju konstatera, att ”cancerindustrin” är en av världens mest lönsamma branscher – och att ”Big Pharma” inte skyr några medel för att behålla sina astronomiska vinster. Där betraktas ett par miljarder närmast som ”driftskostnader” – t.ex.i form av mutor till läkare, forskare och myndigheter, och till de skadestånd och böter de varje år regelbundet döms till för sitt kriminella agerande. Trots den minst sagt aktningsvärda summa Bengt Sjöberg nu satsar, så blir det i ett större sammanhang närmast en Davids kamp mot Goliat, vilket han säkert via sina erfarenheter är fullt medveten om. Men vi håller naturligtvis på David – och utgången har ju en gång tidigare i historien blivit en annan än den förväntade. I Sverige gäller det nog att få rigida kolosser som Socialstyrelsen, Livsmedelsverket och Läkemedelsverket att ställa upp på Davids sida. Vi håller tummarna. All heder åt Bengt Sjöberg!
  Den som vill få en uppfattning om ”Big Pharmas” metoder kan läsa här: https://newsvoice.se/2012/04/25/lakemedelsindustrin-botfalls-igen-12-miljarder-dollar-i-boter-for-att-ha-dolt-faror-med-risperdal/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa