Vi måste revoltera mot dagens medicin

Artikel av Lars Bern
Cancerfrekvensen har skenat sedan nyckelhålsmärkningen infördes. Varför?

 

Comments

 1. 1
  Lars M säger

  Statistiken i diagrammet är nog lite lurig eftersom den sannolikt är ett resultat av ökad PSA provtagning. Kritiken mot PSA prov är just att man diagnostiserar mängder av cancerfall som kanske aldrig kommer att leda till döden. Många opereras i onödan med biverkningar som inkontinens och impotens som följd.

 2. 2
  Gunnar Lindgren säger

  Detta är en central fråga i vår hälsovård. Det finns två delar av sjukdomar och hälsa.
  1. Dels hur sjukdomar uppstår
  2. Dels hur man behandlar sjukdomar

  Enligt min mening satsas enorma belopp på forskning, behandling och läkemedel. Just läkemedel, kosttillskott osv genererar stora inkomster, medan förebyggande åtgärder är kostsamma och av allt att döma inte tycks ”löna sig”.
  Jag har undersökt hur samhället bakom våra ryggar inte ingriper mot spridning av de värsta miljögifterna i jordbruket som en form av ”kvittblivning” (Naturvårdsverkets beskrivning). Sedan återfinns miljögifterna i mjölk och mejeriprodukter. De vandrar vidare till navelsträngsblod, bröstmjölk och ersättning som tillverkas av mjölkpulver.
  Kloka forskare hos Livsmedelsverket varnar för att detta ökar risken för att våra barn drabbas av sjukdomar och säger att alla bidrag skall pressas tillbaka: ”Dioxin och PCB lagras i fettväven under flera år. Därför är det bra att utsättas för så lite dioxin och PCB som möjligt under uppväxten. Höga halter av dioxiner och PCB under fosterstadiet kan påverka hjärnans utveckling, vilket bland annat kan ge beteendestörningar. Ämnena misstänks också påverka immunförsvaret, fortplantningsförmågan, hormonsystem samt orsaka cancer. Foster och spädbarn är extra känsliga för dioxiner och PCB. Ämnena förs över till foster och ammade spädbarn via moderkakan och modersmjölken”.
  Men ingen ingriper mot giftspridningen. Detta måste tolkas som så att det blir billigare att behandla sjukdomarna än att förhindra dem. Vare sig det gäller diabetes och beteendestörningar hos barn eller prostatacancer och bröstcancer hos vuxna?

 3. 3
  Docent Göran säger

  Jag håller helt med Lars Bern att hela vår sjukvård är korrupt idag på grund av ekonomiska intressen.

  Ofarliga naturliga medicinska alternativ mot bl.a. cancer fungerar ofta långt bättre än de patenterade cellgifterna men sådana naturliga alternativ motarbetas lika effektivt som energiskt av de läkemedelsbolag som har korrumperat den evidensbaserade medicinen och därmed hela vårt sjukvårdssystem sedan hundra år och detta blir dessutom bara värre.

  I kampen för en alternativ sjukvård har tidningen ”2000-Talets Vetenskap” en viktig roll i Sverige idag. Idag kom nummer 2/2016 i min brevlåda och även detta nummer innehåller som vanligt intressanta avslöjanden.

  Min önskedröm, som även Lars har, är att samhället i stor skala skulle satsa på att undersöka naturliga ofarliga ämnen med positiva medicinska verkningar. För att detta ska kunna ske måste en veritabel revolution inträffa men någon sådan verkar i dagsläget inte trolig.

 4. 4

  Troligtvis finns det något cancerogent ämne i märkningen.

 5. 5
  Ockultist säger

  ”Cancerfrekvensen har skenat sedan nyckelhålsmärkningen infördes. Varför?”

  https://directbox.com/portal/sites/messaging/inbox.aspx

 6. 6
  Ockultist säger

  @ Ockultist:
  Nej förlåt, det där var fel länk, och nu tycks jag ha raderat den riktiga. Men det handlade om att ”canola oil”, vilket är rapsolja, visat sig ha direkt relation till ökad cancerförekomst. Sök på ”cancer” OCH ”canola” får du se på mycker om det.

 7. 7
  Docent Göran säger

  @ Ockultist:

  Tack för tipset att söka på cancer + canola!

  Nu lärde jag mig en del nytt!

  Länge leve internet och alla vakna kritiska ögon och öron!

  Jag har hittills trott att rapsolja pss. om olivolja var en ganska ’oskyldig’ olja men inser nu att den bör förpassas tillsammans med margarin till ’giftskåpet’.

 8. 8
  Lars Henrik säger

  @ Ockultist:
  Precis som Göran har jag tagit rapsolja för ett beskedligt vegetabiliskt fett, förutom dess omega-6-halt. Visserligen har vi här hemma redan ersatt rapsoljan med olivolja (samt rubbing istf marinad) men nu blev det närmast giftstämpel på rapsoljan.

  Och rapsen, vars oekologiska odling med neonikotinoider som betmedel är ett sådant hemskt hot mot våra pollinerande insekter. Varför odlas skiten egentligen?

 9. 9
  ByPass x2 säger

  Det skrivs/sägs en del om rapsolja även i denna AD-artikel från 2012:
  https://annikadahlqvist.com/2012/07/24/varfor-du-aldrig-ska-ata-vegetabiliska-oljor-eller-margarin/

 10. 10
  kosttörstig säger

  Jag intar enbart cocos-olja och Mct-olja! Då känner jag mig lugn och trygg! Hjärnan fåt då det fett som den så väl behöver. Hjärnan består också av fett!
  Jag har hållit på med lchf sedan 2008 och inte lyssnat på att inta några andra fetter. Jag intar som regel inte ens smör. Får jag det till mat är det ok!

  Länge leve alla former av cocosfett!!!

 11. 11
  I Like Neil Young säger

  Ja på tal om tidningen 2000-talets vetenskap som Docent Göran nämnde härovan – så finns det ju verkligen en underbar artikel i det senaste numret, om spanjoren Josep Pamies och hans kamp mot GMO, för medicinalväxter och för den levande jorden. Den artikeln och vad han funnit ut borde vara ett obligatorium för svenska politiker att läsa och miljöpartister speciellt – som överhuvudtaget inte tar i dessa frågor i dag av nån ytterst underlig anledning. Om miljöpartiet – med det namn dom har, stack upp fingret i luften och kände vinden och vartåt det lutar samt ändrade inriktning på hela sin politik skulle dom ha mera öppet mål idag än på 70-talet. Det finns så många frågor inom detta område – alltifrån den horribla giftspridningen på åkern till löjligt låga doser i B3 vitaminer som tillåts idag – som överhuvudtaget inte adresseras av politiker. Vad är dom rädda för? Kapitalet? Bilderbergruppen? – Något har gått sönder väldigt allvarligt i Sverige i synnerhet och i västvärlden i allmänhet. Det är dags för civil olydnad på hög nivå…läs om Josep Pamies i 2000-talets vetenskap och ta efter.

  Det är mer eller mindre en ORDER …om du är intresserad av liv och hälsa!…:)

 12. 12

  @ I Like Neil Young:

  Det syns sällan när politiker utför aktivism. Då är de lika osynliga som du och jag. Jag saknar mitt gamla MP som var fullt av vilda miljövänner.

  Dörren är vidöppen för alla partier att diskutera meningsfulla ämnen, som matkvalite och metabol hälsa t.ex. Jag saknar även modiga tidningar som publicerar min skräckpropaganda. Här är Sveriges modigaste publicist. Han heter Widar Andersson och jobbar på Folkbladet.

  https://www.folkbladet.se/opinion/farligt-avfall-pa-vara-akrar-7837621.aspx

 13. 13
  I Like Neil Young säger

  @ Georg W:
  Kan så vara – men dom bör prata om dessa frågor på riksnivå, i riksdagen också – inte bara ute på fältet. Det står dom fritt att adressera en fråga publikt, att föra upp den på bordet s.a.s – men jag ser aldrig något av det.

  Och vad jag förstår så är dom inte intresserade av en stark Nationalstat som lever i fred och frihet med stark demokrati och starkt miljömedvetande – dom har i stället gjort sig till NWO-s nyttiga idioter – det är sorgligt, men jag antar att vi kan glömma dom.

  Som jag ser det så är Miljöpartiet idag och alla andra partier också för den delen (SD undantaget kanske) för ohämmat öppna gränser och GMO:

 14. 14

  Jag tror definitivt det ligger sanning i sambandet. Men för att spela ”djävulens advokat” – ”Korrelation är inte kausalitet” 🙂

 15. 15
  I Like Neil Young säger

  @ Johan:
  Möjligen – kan du förklara den devisen på lekmannasvenska – själv är jag inte statistiker.

 16. 16
  Lars Henrik säger

  Georg W Skrev:

  Jag saknar mitt gamla MP som var fullt av vilda miljövänner.

  Jag håller med och det gör även det gamla språkröret Birger Schlaug:

  https://www.svd.se/schlaug-kritiserar-mp-maste-byta-ut-personer/om/turbulensen-i-mp

  MP förlorar både själ och kärnväljare just nu och då ryker förståss alla möjligheter att agera för en bättre miljö också.

 17. 17
  I Like Neil Young säger

  MMMMmm…MP snackar ALDRIG miljö och hälsa på ett handfast sätt längre.

  Dom snackar miljö ibland men då är det bara det vanliga NWO-tugget.
  (Rotchild , Soros och övriga Bilderberg ler i mjugg bakom kulliserna – skakar hand och gratulerar varandra till att just den Svenska allmänheten är så fruktansvärt fåraktigt korkade och kan luras till i princip vad som helst)

 18. 18

  Ja ..suck, det är inte utan att man tappar sugen (och inte minst aptiten!) emellanåt – med tanke på att det inte längre faller sig naturligt att naturlig (dvs giftfri!) kost är det enda rätta.
  Politiker behöver verkligen tänka om (och inte låta sig ’köpas’..!) när det gäller Sveriges framtid – såväl när det gäller inrikes- som utrikes- politik.
  Som det ser ut idag har jag svårt att se någon framtid alls, vare sig det gäller hälsa eller ekonomi, för kommande generationer. 🙁

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa