Drömmen om ett friskt liv – VI

Dagens inlägg av Lars Bern. Varning för Livsmedelsverkets nutritionister. Om hur Big Food och Big Pharma har blivit så ekonomiskt starka att de är nästan omöjliga att bekämpa.

 

Comments

 1. 1
  Dennis säger
 2. 2
  Anders Aldberg säger

  Hej Annika!
  Mina funderingar går åt fett-hållet med alla de nya-främmande komponenter i syntetiska fetter som vi stoppar i oss i st. f. smör. Kan inte det framkalla och bidra till sidoeffekter hos ungdomars utveckling av nervsystem-funktioner mm?? Finns det några studier som kan stödja detta? Bakgrunden till att fler och fler verkar utveckla neuropsykiatriska problem och sjukdomar kan ju t.ex.finnas i i fettsammansättningen.

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  @ 2 Anders Aldberg:
  Det finns inte mycket forskning som jämfört effekter av smör jämfört med margarin. Av de få som finns gjorda visades tex en ökad frekvens av allergier hos de som åt margarin.
  Det finns många fallrapporter om barn som blivit bättre i sina beteendeproblem när de minskat på sockret och ökat på det naturliga fettet, som smör.

 4. 4
  Dennis säger

  Mobilnät och Wifi inte att glömma. En sådan besvärlig värd vi lever i. Blir svårt komma till rätta med. Läs t.e.x. Dödlig medicin och organiserad brottslighet så framgår ju vilka problem som finns att brottas med. Grundproblemet är vårt ekonomiska system. Bara att helt enkelt acceptera att människan står på botten av sin utveckling.

 5. 5

  Dennis Skrev:

  Grundproblemet är vårt ekonomiska system.

  Jo… – Dennis – mitt i prick – och om hur det kan förändras i mitt blogginlägg: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa