Litsfeldt söker tjänsten som generaldirektör för Livsmedelsverket

Aftonbladet.se: Förbjud transfett och ta strid mot skräpmat.

Artikeln avslutas med en omröstning.

 

Comments

 1. 1
  Docent Göran säger

  Sådant är ’uppfriskande’ – rör om i grytan!

  Hur har inte industriintressena fått förstöra vår moderna mat på alla sätt och dessutom med Livsmedelsverkets goda minne. Här finns inget intresse för riktig mat utan bara för att maxa ut för industrins del.

  Jag läser med stort intresse just nu en bok som heter ”Urfödan”.

  Den handlar om den mat som vår samiska urbefolkning under tusentals år levde på under självhushållning. Närmare ’Naturlig mat’ (LCHF) tror jag inte det går att komma. Här fanns inga industriprocesser utan bara de naturliga processerna som att torka, jäsa och röka fisk och kött.

  Intressant att läsa hur man tog till vara på i stort sett allt från djuren – till och med klövarna för att nu inte tala om själva blodet och hjärnan. Jag läser också med förskräckelse hur man idag på många sätt har förstört maten även från renarna. Framför allt har man börjat ge dem kraftfoder som förstör det nyttiga fettet. Vidare stressar man renarna med helikoptrar i samband med slakten och som då gör dem helt ’oätliga’ enligt de äldre samerna. Samma sak som sker i våra djurfabriker. Efter att själv har smakat på olika renar kan jag bara hålla med om detta.

 2. 2
  foie gras säger

  En underbar artikel av Litsfeldt, lysande formulerad och skönt drabbande det lilla Sveriges järnhand av mäktiga nätverk. Roligt att Aftonbladet publicerar där andra inte törs.
  Och vi vet vad som händer nu: Inga mödor kommer att sparas för att underminera Litsfeldts synliggörande av en situation lika obekväm för nätverken som nånsin avslöjandena av Macchiarini.

 3. 3
  ulf pohl säger

  Heder åt Aftonbladet! Uppiggande artikel. Har ni sett omröstningen underst? 95% håller med Litsfeldt`s åsikter och programförklaring. Nejsägarna är nog jäviga kan man anta samt oroliga om sina inkomster. Om vi har någon fungerande demokrati kvar så borde omröstningen betyda något. Kanske dags för ett stöduppror.

 4. 4
  Gert Wahlström säger

  Kanske lika svårt som för en ängel att bli accepterad i helvetet.
  MEN, kommer han in så kan förmodligen pensionärer LEVA tills de dör och inte som idag med 80 piller i veckan gå som zombier och bara längta efter döden.
  Heja Litsfeldt!!

 5. 5

  Gert Wahlström Skrev:

  Kanske lika svårt som för en ängel att bli accepterad i helvetet.
  MEN, kommer han in så kan förmodligen pensionärer LEVA tills de dör och inte som idag med 80 piller i veckan gå som zombier och bara längta efter döden.
  Heja Litsfeldt!!

  Heja Litsfeldt, säger jag också.

 6. 6

  Heja Litsfeldt! Hoppas att de vågar ge dig jobbet.
  Vore bra för ett friskare Sverige.

 7. 7

  Jättebra initiativ av Litsfeldt! Direkt ny Folkhjälte typ David mot Goliat!
  Skrev nedanstående kommentar i AB som svar om tillsatt socker.

  ”WHO talar om totalt socker men SLV vill bara tala om ”tillsatt socker”. Då inräknas varken socker från fruktjuicer eller glukossirap, som ju dessutom innehåller mer farlig (leverförfettning) fruktos än vanligt socker. Frukjuicerna kan idag fabrikanterna (vakum-) torka så att sockerhalten åker upp, men utan att räknas! Svenskarna är blålurade genom SLV. Naturligtvis får inte Litsfeldt jobbet, men den här artikeln i AB som läses av betydligt fler än de vanliga SLV-missnöjda kommer iallafall oroa etablissemanget ordentligt. Eftersom politikerna är röstkänsliga bör de kunna se en ny väg gömd i tidningens intressanta omröstning ovan och dessa kommentarer!”

 8. 8

  Håller med tidigare skrivare om allt!
  Kanonbra gjort av Litsfeldt och TACK Aftonbladet!
  Jag skriver på ett upprop direkt!!!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa