Kolloidalt silver fick cancern att stoppa upp

Jag fick i mail idag ett utdrag från Facebook:

”Fan vad kul. Var till min Far i Fredags som är dödligt sjuk i Cancer, o har brutit lårbenet i Söndags. I September fick han sin prognos o Läkaren sa till mig att han gissar att han har ett antal månader kvar att leva. Ok så jävla trist, jag har mist min bror 46 år gammal o en god vän nyligt o detta nu på köpet. Jag läste detta https://annikadahlqvist.com/…/botad-cancer-av-kolloidalt-si…/
Lobbyister/o andra förståsigpåare mm, säger att det inte funkar o är farligt. Denna Kvinna fick även hela Vetenskapen/Forskare/Livsmedelsverket att gå i taket när hon lanserade LCHF. Mer tyst om detta nu, hon fick även byta jobb men har fått rätt o många har blivit fri sin Diabetes med denna kost mm. Hur som haver jag o Syrran har gett våran Far denna dos som hon skriver (hon är Läkare men bryter mot deras Vetenskapliga sed att rekommendera detta, (hon gör det på sin blogg inte som Läkare, läs artikeln) Till min punkt nu så har min Far fått ny Röntgen i går (Tumörer växer, dom minskar inte utan behandling) 6 månader har gått. Vad säger Röntgen?? Jo den Svåra Cancern som diagnosen var, att han lever ett antal månader. Cancer i (Lever o Buk) Svaret från Läkaren i DAG Fredag var, att den är oförändrad??? Cancern har stått still i 6 Månader. Vi hoppas nu att det blir så en lång tid till. Jag o Syrran är glad. Om detta vi ger honom givit detta resultat får vi säkert inte veta o han tar ingen behandling då hans tid i livet bedömdes så kort att det skulle ge honom mer skit av den behandlingen. Vad vet jag, min Far lever o Cancern är statisk Pga???? den verkar inte växa. Så glad över detta.”

Det är ju fantastiskt om Kolloidalt silver (googla) kan motverka cancer i större eller mindre omfattning.
Det är, så vitt jag vet, utan biverkningar.

Sven Erik Nordin har skrivit en hemsida om sambandet mellan kost och hälsa, bland annat om cancer: Svara Doktorn.

 

Comments

 1. 1
  Gert Wahlström säger

  ”Silvervatten” som det också kallas är mycket intressant, finns en hel del anekdoter som talar för att det verkligen har effekt på allehanda sjukdomar, det fanns att köpa på hälsokosten bara för ett par år sedan innan det stoppades. Varför? Jo, det var FÖR BRA, och läkemedelsindustrin fick en rival som var tvunget att stoppas och det lyckades de med efter lobbing och övertalning mot ett alltför innocent etablissemang. Tragiskt kan man tycka.

 2. 2

  @ 1 Gert Wahlström:
  Kolloidalt silver finns att köpa på nätet, bland annat hos ”Shopping4net” ½ liter, 1 liter eller 5 liter.

 3. 3

  Jag använder det i mitt dricksvatten, dock har jag en blandning som är AVSEVÄRT högre än den som rekommenderas.

 4. 4
  Docent Göran säger

  Om man inte ännu har blivit övertygad om att läkemedelsindustrin är totalt korrupt kan man ägna en timme åt att titta på den här filmen som handlar om hur man lägger locket på när det gäller alternativa behandlingar av cancer.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2t9lrbc06Tc

  Som det sägs på slutet. ”Vem kommer lägga ned en miljon på en värdelös cancerbehandling med kemoterapi om det finns en som fungerar och som kostar en krona?”

 5. 5
  Dennis säger

  Jag gör mitt eget silvervatten.
  Numera använder jag det endast på så sätt att jag sprayar halsen när jag någon enstaka gång kan känna en begynnande förkylning.
  Som oftast stannar den då av som ”begynnande” och blir ”avslutande”.

 6. 6
  Magnus säger

  @ Docent Göran:

  Nu är filmen borttagen :/

 7. 7
  Docent Göran säger

  Magnus Skrev:

  Nu är filmen borttagen :/

  Hur går sådant till?

  Eller snarare vem FÅR ta bort en film som ligger på YouTube?

 8. 8
  Magnus säger

  @ Docent Göran:

  Upphovsrätt..

 9. 9
  Docent Göran säger

  Magnus Skrev:

  Upphovsrätt..

  Jag såg det.

  Det finns dock en del extramaterial som nästan verkar var lika intressant som filmen och detta tycks fortfarande ligga kvar.

  https://youtu.be/PpYRw1FqKzU

 10. 10
  Reefer säger

  Det finns numera ganska gott om studier som visar på nyttan med lågkolhydratkost men var finns liknande studier om nyttan med kollodialt silver och varför det skulle vara bra mot cancer?

  För övrigt får ni gärna renskriva texter som ser ut som den citerade i inlägget. Det gör ju ont i ögonen att försöka läsa det där.

 11. 11
  I LIke Neil Young säger

  @ Reefer:
  Det finns otroligt mycket att läsa angående K-Silver på webben. Det allra mesta är dock givetvis anekdotiskt – och det är helt följdriktigt eftersom ingen liten silver-skutt har samma ekonomiska möjligheter som läkemedelsmaffian att slanta upp för studier som ”håller måttet” på det ”officiella planet”. Och läkemedelsmaffian är ju inte intresserade eftersom det knappast går att patentera silver och det därför förstör deras affärer.(Dom får sälja mindre gift till folket)
  Personligen nöjer jag mig med att använda det som världens bästa rakvatten, det bästa som finns när det gäller ögoninfektion, skulle nån av min gamla munherpesblåsor ha en tendens att vilja göra sig påmind kör jag lite på insidan av munnen (slemhinnan) så är det puts väck på en timme. Sårvård – finns inget bättre. Förkylningstendens – spreja silver med sprejflaska ner i halsen varje halvtimme eller använd inhalator. Man kan ju även dricka förkylningsvin – en nubbe K- silver i ett glas vin. Effektivt värre.

  Cancer kan jag inte säga nåt om personligen då jag inte varit drabbad. Men det borde funka om man tänker sig att cancer kan ha med svamp (mögelsporer) att göra. K-silver ska vara effektivt på mögel.

  Som sagt historiken om det här är överväldigande om man tar sig nån månad att undersöka saken.
  Det finns väldigt mycket att läsa – jag råddade runt i ett halvår lite då och då – främst fokuserade jag på hur man tillverkar själv – och då blir det snårigt.

 12. 12
  Annika Dahlqvist säger

  @ 10 Reefer:
  Det finns en del om vetenskap på Ion Silvers hemsida https://www.ion-silver.com/allt.om.silver.html . Men det är förstås mycket mindre utforskat än Big Pharmas produkter eftersom dessa har mycket större ekonomiska muskler.
  Jag har inte rekommenderat KS i stället för skolmedicinsk behandling, eftersom jag inte har underlag för det. Det är bara fallexempel på god effekt där skolmedicinen har gett upp.
  Jag ska korrekturläsa och rättstava texten i inlägget, för minskad ögonplåga.

 13. 13

  Göran får ursäkta, men Herrans vägar äro outgrundliga! För 10 år sedan fick jag totalt förbud att tala om metabolism, med en för mig, mycket närstående. Samtidigt som denne fått diagnosen MS och skulle söka sig tillbaka till ungdomens vegetariska hälsoleverne. Jag var förtvivlad, men blev tvungen att resignera och tysta mina upptäckter. Jag googlade MS, men fann bara lösningar hos oss, som jag inte vågade presentera. Sakta men säkert har jag nu sett personen utvecklas genom sina intensiva studier, till att idag äta ketogen LCHF. Med en klart bättre prognos för framtiden än vad han tidigare haft. Igår sa han att -”cancer är en sjukdom som egentligen är mycket enkel att bota. Men MS, finns det ännu inte någon riktig vetenskaplig förståelse inför. Sjukdomen är ett mysterium som inte ens följer våra LCHF-principer. Det är mycket mer komplicerat än så”.

  Sedan kom chocken! Han läser numera Annikas blogg! Han ser vad jag skriver och det är han som är ansvarig för att jag inte skämmer ut mig. Jag har ett släktnamn att svara inför.

  Dessutom tipsade han mig om en kompis som också brukar besöka denna blogg och jag kan konstatera att denne man borde tillhöra auktoriteterna inom vår rörelse. Dessutom är han desurbaniserad och lever på riktigt! Får jag presentera Sven Erik Nordins hälsoresa, den glasklaraste jag någonsin läst:

  https://www.svaradoktorn.se/425407360

  Ps. Välkommen till Annikas blogg och oss, Kalbasa (korven)! Ibland har vi diskussioner här som gör att medvetandet ökar i kvadrat…

 14. 14
  Ingrid säger

  @ Georg W

  – Ett Innerligt Stort Tack för att du Delade Era Livsberättelser här ovan (13)… – Det är dylikt som gör att man (jag) orkar hoppas på en bättre värld… och därför behöver alla dessa sammanhang spridas vitt och brett… – Även jag är märkligt ”behandlad” av vården, inte trodd på, och med en än värre situation efter det… – Dock hägrar livet nu i alla dess bemärkelser, efter att jag ”tog saken i egna händer”… – I detta delar vi något ytterst väsentligt och värdefullt – nämligen den egna tilliten till att lyssna på kroppen och sin egen inre läkande förmåga…

 15. 15
  Docent Göran säger

  @ Georg W:

  Som man sa redan för 2000 år sen.

  ”Man går aldrig ned i samma flod två gånger!”

  Heraklitos hette filosofen.

 16. 16

  Jag hittade även detta on topic:

  https://www.svaradoktorn.se/425558358#page-comments

 17. 17

  @ Gert Wahlström:
  Ja det finns hundratals anekdoter om att silver hjälper mot en massa sjukdomar. Det är därför vi har startat sidan anekdoter.se för att hjälpa människor att sprida sådan information. hjälp till att bygga upp detta register så att folk förstår att det fungerar så bra med alternativa behandlingar och produkter. Gå alltså in på anekdoter,se och skriv ned din erfarenhet!! Anonymt eller inte spelar ingen roll. Huvudsaken att du gör det!

  Mvh
  2000-Talets Vetenskap

 18. 18

  Alternativa behandlingsformer är användbara – därför att: ”Inga dödsfall från kosttillskott men 783000 dödsfall av läkemedel”.

 19. 19

  Var det sant att någon gamling blivit svart i hyn av åratal av regelbundet intag av kolloidalt silver, eller var det en hoax?

 20. 20
  Annika Dahlqvist säger

  @ 19 Johan:
  Det var tidigare, före det kolloidala silvret, då det var betydligt högre halter av silver i vätskan som det inträffade att någon enstaka person fick blånad hud. Dock inga hälsomässiga biverkningar.
  Med det kolloidala silvret har detta inte hänt. Se texten på Ionsilvers hemsida.

 21. 21
  Kenneth Thorberg säger

  @ Gert Wahlström:
  Det finns silvervatten på dom flesta hälsokostaffärer , däremot har Life-kedjan
  tagit bort det från sitt sortiment , dom har blivit byxis efter debatten kring
  Anders Sultans diskussionsgrupp på facebook.

  När jag diskuterat saken med anställda på Life så fnyser t.o.m. dom åt
  PK-beteendet.

 22. 22
  Kenneth Thorberg säger

  @ Annika Dahlqvist:
  Den omtalade blå mannen tillverkade sitt eget silver och överdoserade medvetet
  å det grövsta. Dock så är han enligt egen utsago obrydd om detta
  eftersom han aldrig varit sjuk sen han började.

  Detta HAR dock blivit till ett socialt stigma för honom och han har därför
  sett sig tvingad att flytta ett antal gånger under årens lopp.

 23. 23

  Min bror har fått diagnos cancer i gallblåsa och gallväggarna. Endast cytostatika beh erbjuds för att eventuellt minska tumören. Prognosen är dålig. Har läst om silvervatten som har hjälpt en äldre dam som fick cancer i bukspottkörtel och spridning i levern. Undrar om någon har förstått hur mkt silvervatten tog hon dagligen. Tacksam för svar.

 24. 24
  Annika Dahlqvist säger

  @ 23 Meri:
  Damen tog enligt meddelandet 15 ml silvervatten 4-5 ggr dagligen.

 25. 25
  Ingrid säger

  Heja Agneta!

  https://newsvoice.se/2016/07/08/lakare-kolloidalt-silver-kompletterar-antibiotika-cytostatika-och-svampmedel/

  – För er som funderar över kolloidalt silver;
  – Lyssna till, och lär er av Agneta hur fantastiskt kolloidalt silver är, och rörande allt vad det kan användas till! – Sannolikt finns också ytterligare sätt att använda det på, det är bara att pröva sig fram… – Själv har jag bland annat använt det till ett ”allergiskt ögonproblem” och med mycket gott resultat… – Då baddade jag med det runt ögat, droppade det i ögat, och intog det oralt…

  PS: – Jag är så otroligt tacksam för alla tips och råd som kontinuerligt delges på denna blogg! – Den är en ”riktig guldgruva”. DS:

 26. 26

  Att köpa kolloidalt silver är jättelätt. Man cyklar ner till Ekobutiken, 2 km söder om Gamleby, på E22:an! De har även ekologiskt kokosfett i 5 kg,s dunk. Faktum är att de har allt en häxa behöver för att koka ihop vilken brygd som helst. Ett fantastiskt varuhus, för människor som går på djupet.

  Passa samtidigt på att besöka Varvets Loppis i Gamleby hamn. Större samling sorterade och återvunna sopor går ej att finna annorstädes, billigast i Sverige. Semestertips!

  Jag har nu inköpt en liter silvervatten för över 300 kr 🙁 och är nu beredd att offra mig själv för vetenskapen. Min fråga är hur stor dos man tar i underhållssyfte? Jag lider av en riktigt elak kärleksbacill. Hon har fettskräck, minskar köttkonsumtionen, har haft bröstcancer, tillhör det akademiska statliga etablissemanget, anser att jag är dum i huvudet och jag har totalt glömt bort hur man lindar en kvinna runt mitt finger. Sanningen är osocial och värdelös!

  Lilla Mor som har melanom ska baddas med KS. Men hur stor dos ska hon inta oralt per dag?

 27. 27

  Georg W. Jag köper 5-liters dunk från https://www.shopping4net.se/Haelsokost/Specialprodukter/Ionosil.htm.

  Jag dricker ca: 1dl om dagen uppdelat på 2-3 ggr. Jag dricker den outspädd. Nollar kolhydraterna så gott det går. D-vitamin 7500 -10000 iu om dagen året om, tar även Omega3 samt Magnesiumcitrat.

 28. 28

  @ jala:

  Hm, 1dl per dag= drygt 30 kr per dag. Är det en förebyggande dos eller är den terapeutisk?
  Min flaska skulle räcka i 10 dagar. Fyller det någon funktion, eller måste jag fortsätta? Hur länge?

 29. 29
  Ingrid säger

  @ Georg W:

  5-liters dunkar finns att beställa på nätet, det billigaste jag har sett är ca 750 :- (om jag inte minns fel, under 800:- var det i alla fall) – för en dunk (å då var det fraktfritt över 500:-).

  Terapeutiska doser som jag har noterat är 15 ml – 5 gånger per dag…

  Mot ”kärleksbaciller” behövs nog en flaska per dag… 😉 – Men, jag tror mer på en ”mans listiga intuition för att fånga någon” – parad med viss charm och ”ringa påflugenhet”… – Berätta gärna hur det går – så kan vi kanske notera Kolloidalt Silver, som rena patentmedicinen för att lyckas med det väsentligaste av allt – nämligen ”hållbar kärlek”… 😉

  Personligen tar jag ca 15 ml emellanåt – alltså inte ens var dag… – Vilket mer är som en förebyggande dos… – Sen penslar jag var dag ett födelsemärke med det, och det håller nu på att torka ut…

 30. 30

  @ Ingrid:

  Supertack Ingrid!

  Kan det vara som syster sjuksyster säger, att många kvinnor som haft bröstcancer, aldrig mer vill ha en ny man nära sig?

 31. 31
  Ingrid säger

  @ Georg W:

  Nja, så behöver det väl inte vara – men det kanske ligger något i det, också beroende på hur kroppen har förändrats, tänker jag i alla fall!

  – Relationer är väl litet av mitt kunskapsområde, och med åren har jag lärt mig att fundera över det här med projektioner när det handlar om någon som vi dras ytterst starkt till, och varför! – Och särskilt med tanke på varför vi tror att ”just en särskilt utvald person” – skulle kunna förändra vår tillvaro… – Här finns mycket i det omedvetna… – Det du skriver om i inlägg 26 verkar ju vara en ”kontrast” till dig, vad gäller fett och kött med mera. Mitt råd är att du sätter dig ner och funderar över vad det är du attraheras utav, och försöker förstå om det är något du lägger utanför dig – som så fantastiskt… – Detta är absolut inte att ”förringa din kärleksbacill” – utan för att ”plocka ner den på jorden” 😉 – Det är ju som så också att vi får ”kickar” av förälskelse… Kan man då genomskåda detta – kan vi komma att hantera allt på ett mer sunt sätt…

  – Och visst, absolut hänger hälsa och goda relationer ihop – och allt är också en del av ”livets underbart bejakande elixir”…

  Hm, hoppas jag nu inte rör till det för dig?

 32. 32
  I Like Neil Young säger

  Silver är grymt som sagt – jag har fått otaliga bevis på detta.

  Ungar som cyklar och skrapar upp stora ytor….aldrig en infektion om man relativt snabbt är där och sprejar på silver och underhåller. Mina egna hepersblåsor – jag ber er virus som ursäkt men ni dör som flugor direkt i kontakt med den otäcka silversprejen som sprejas på blåsan och i slemhinnan på insidan på samma ställe. Munsprej efter tandborstning – finns inget bättre, sår efter rakning som blir röda och otäcka – glöm det. Hade en vårta på knäet som suttit i många år – jag skar ett litet kryss-snitt i den med en supervass kniv och silvrade i en vecka – sen var den vårtan no more.
  Syns inget överhuvudtaget. Barn som blir förkylda får en äggkopp med silver några ggr/dag – förkylning kortas radikalt och minskas rejält i intensitet. Om man är lös i magen och blir ”röd och svidig” i baken av allt torkande – silver löser det på momangen. Sprejflaska behövs.

  Överhuvudtaget allt som har med sårinfektion och dylikt – där är silver som trolleri/magi.

  Jag förstår att BigPharma och BigMoney HATAR kolloidalt silver – hjärtligt och innerligt med glöd.

  Hur det funkar på cancer har jag ännu ingen personlig erfarenhet av och hoppas slippa också.
  Dock har min mor en tumör i tinningen (betecknas som godartad) som ej går att operera – hon har nu utanpå huden på stället där tumören sitter blivit beordrad av mig att använda silver och en liten mängd DMSO. Hon kör givetvis vitaminer, mineraler, gurkmeja, nollade kolhydrater och hela resten av kitet vi brukar prata om här. Hon mår utmärkt och har nu dragit iväg med sin nya pojkvän till Funäsdalen. Hade hon inte ändrat inriktning – på min inrådan – för ca 5 år sen, tror jag knappt hon varit i livet idag, givet hennes sjukdomshistorik som varit grym.

 33. 33
  Ingrid säger

  Alla tjänar på ”silverplåstren” – Revolution i vården av brännskadade:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/alla-tjanar-pa-silverplastren-revolution-i-varden-av-brannskadade

 34. 34
  I Like Neil Young säger

  @ Ingrid:
  Jepp – excellent.Den nyheten var ju publicerad 7 juni 2009 – säg inte till VoF-gänget och deras kolportörer.Vi vill ju inte rasera deras världsbild av att jorden är platt.

 35. 35
  Ingrid säger

  @ I Like Neil Young:

  Aha, där har vi en bra metafor:

  Voffarna lever alltså kvar i eran när jorden ansågs vara platt, hur platt som helst, och därmed också i det sinnestillstånd som påverkade Galileo – därmed kan vi vänta oss att de kommer att inse allt vad de ställer till med – om några hundra år… – Vilket knappast är troligt, eller hur? – Därför får vi bannlysa dem, för alla kommande tider 😉 – Vilket absolut känns mer än rätt…

  @ I Like Neil Young:

  – Men var lugn,, oavsett om man tror på karma eller inte – så återkommer deras dåliga gärningar till dem – med en dundrande hastighet… – Och förmodligen fortare än kvickt 😉 – I vilken form återstår att se… ???

 36. 36
  I Like Neil Young säger

  @ Ingrid:
  Jepp VoF är den typen av organisation som fräter sönder det fria samhället inifrån. Dom förstör diversiteten i samhället till förmån för ohejdad kapitalism och saknar insikt i att mycket av det dom så kaxigt lutar sig emot är rent falsarium och mörkning av sanningen. Just en snygg organisation. Dessutom har dom mage att jaga det vi blivit tvingade att kalla alternativa metoder med påståendet att dom på nåt sätt skulle sitta inne med sanningen. Maktens och Mammons sanning ja.

  Jag tycker jämförelsen med Brunskjortorna är helt adekvat – för det är vad dom är, Mammons och Maktens brunskjortor.

  Nåt som gör mig ytterligare äcklad av deras organisation är att dom har mage att referera till Hippokrates.

 37. 37
  Lisabet säger

  Jag använder också kolloidalt silver. För närvarande är det katten som får en dos en till två gånger om dagen, om och när hon kommer in. Hon hade problem med kissandet, det kom (gärna i ett hörn inne) en liten röd fläck, och hon verkade ha ont. Efter några doser silver är allt ok igen, men det verkar komma tillbaka, så nu är det lång kur som gäller. Hon vill gärna ha silvret, även om hon inte gillar medicinsprutan.

  Själv använde jag det framgångsrikt när katten (en annan) var arg och bet mig djupt i armen. När det svullnade upp med en lila bulle och gjorde ont, rev jag upp såret, klämde ut var och tvättade med silvervatten. Smärtan gick över direkt. När den kom tillbaka upprepade jag. Det blev ganska många gånger första dagen, men sedan alltmer sällan. Jag kommer inte ihåg hur många dagar det tog, men mindre än en vecka. Nu finns inte ett spår av såret.

 38. 38

  @ Ingrid:

  Tack igen. Uppenbarligen vet du vad du talar om, eftersom det är just det jag funderar på och det finns förmodligen ingen värre drömdödare än att fundera på sina egna snuskiga 🙂 motiv.

  Det här är en unik varelse, med exakt samma unika hårfärg som jag. Rent silver utan gråa inslag. Dessutom har hon exakt samma och likaså unika ögonfärg som jag. Ljusblå som en fjällsjö. Dessutom har hon samma underdimensionerade näsa som jag, alltså är det mig själv jag tilltalas av när jag ser henne.

  Dessutom efter att vi skiljts utan varmare känslor och jag besviken tar mig hemåt, skogsvägen. Så måste jag köra över en smal bro över viken. När jag kör upp på bron så kör en motstående bil upp samtidigt och den är för smal att mötas på. Vem sitter i bilen på bron, mittemot mig. HON!

  Jag går ut och säger att jag flyttar på mig om jag får en puss. Hon skrattar och jag backar, hon vinkar. Sedan är det helt svart. Fast Gudarna med all önskvärd tydlighet, på ett tusenårigt sätt, på spången över vattnet, visar att våra vägar är oseparerbara. Tilläggas bör att det är naturligt för henne att vara på bron eftersom hennes släkting bor på andra sidan. Men visst är det magiskt! Tråkigt att hon inte vill ha mig. Solen reflekteras i oss när vi är tillsammans. Vi lyser. När jag tittar djupt in i hennes ögon, ser jag en människa som är likadan som jag. Förbannad manlig önsketänkssjuka kallas det för!

 39. 39
  Lars Henrik säger

  @ Georg W:
  Jag tycker dessa mänskliga historier förgyller tillvaron här på bloggen. Det visar att vi är människor, eller helt vanligt folk rätt och slätt 🙂

 40. 40
  I Like Neil Young säger

  Georg W Skrev:

  Förbannad manlig önsketänkssjuka kallas det för!

  Hmmmm…vad tycks om ordet FÖRÄLSKELSE…;)

 41. 41

  Tack grabbar! Jag backar ut här och försöker bli en man igen.

 42. 42
  Docent Göran säger

  @ Georg W:

  Jag och min fru möttes i en dörröppning för 40 år sedan och på den vägen är det.

  Vi har varit överens om det mest grundläggande när det gäller ”de stora frågorna” och nu sedan 7 år om strikt LCHF.

  I går åt vi t.ex. en vildfångad lax (kandensisk frusen ’PinkLax’) som vi ’romantiskt’ grillade över öppen eld utan andra tillbehör än EKO-smör. Under resan ned från Lappland stekte vi blodpannkakor på renblod och rentalg. Nu på morgonen drack vi en kopp kaffe med ordentligt med kaffeost i. Här kan vi tala om ’urföda’.

 43. 43
  Savoi säger

  Han säger aldrig att han älskar mig, jag klagar lite över det. Då svarar han: ”Men härregu’ jag har ju huggit tre kubikmeter ved”.

 44. 44

  När två personer som uppskattar meningsfyllda samtal, bygger upp varandra. Så kan man, med tiden, till och med bli professor!

 45. 45
  Ingrid säger

  Savoi Skrev:

  Han säger aldrig att han älskar mig, jag klagar lite över det. Då svarar han: ”Men härregu’ jag har ju huggit tre kubikmeter ved”.

  Hm, jag föredrar ”rak kommunikation” å att inte gå via ett antal kubikmeter med ved 😉

  – Ja tänk vad kärleksfulla ord kan göra för (med) en kvinna, jag vet! – Och du vet!

  – Nu är det ju uttryckt så här officiellt, så vi får se om det blir någon förändring för din del… ??? -Jag menar alltså ”raka vägen” och inte ”omvägen”… 😉

 46. 46
  Ingrid säger

  @ Georg W:

  Tänk vilka fina tankar och aspekter din / min / vår / allas diskussion om kärleksbaciller och förälskelser har landat i… – Personligen anser jag att samtal runt relationer, relaterande och kärlek vara ett av de mest intressanta ämnena att fördjupa sig i. Och i grund och botten handlar ”god kärlek” om någonting så enkelt som ”att man får sina unika behov tillfredsställda som människa på ett djupare plan”. – Alltså att bli sedd, så att ”ens egna vingar ges flygkraft”.

  – Ja tänk vad tankar om flasksilver och silverhår kan sätta igång 😉 – Jag tror till och med att silvervattnets potentiella kraft kan bistå den kärlekssökande via ”placebo eller nocebo”… 😉

  Och du Georg, jag uppskattar innerligt ditt mod att ge dina upplevelser ord här på bloggen!

  – Du är ju en man med ord i din skattkista, varför inte använda dem till att få syn på dig själv i ”en skriven berättelse” där du kan försöka få syn på dig själv än mer, och dina egna allra högst personliga feminina aspekter” i just denna text… Alltså skriv en text för dig själv, med fokus på dina egna inre omedvetna tankar, behov och ”spökande bacillaktivitet” – jag lovar dig att resultatet kommer att bli häpnadsväckande… – Men du skall skriva i ett flöde, och inte sitta och tänka efter… Och med ett absolut fokus på dig själv! – Ingen annan…

  – Jag drar mig till minnes att du också håller på med musik, visst är det så? – Därför kan nästa steg efter texten ovan vara att skapa text och musik till det du har skrivit… – Nedkortat till någonting hanterbart i längd…

  Hm, bara några tips, som kan vara vederkvickande på vägen till ”insikter rörande djupet i livets unika kullerbyttor” 🙂

  Hälsningar Ingrid

 47. 47
  Savoi säger

  Apropå kärlek har jag nu skaffat tre nya motorsågar det senaste halvåret och dessutom kört sönder en röjsåg i Gällivare.

  Snart ska jag tända eld i vår badtunna i Trollhättan för att kunna fira ännu en romantisk lördagskväll med ett glas vin på sargen. Ved har vi gott om både till tunnan här och i Gällivare.

 48. 48

  @ Ingrid:

  Tack igen Ingrid. Jag är slav under mitt hjärta och varav hjärtat är fullt talar munnen. Lagen om Karma säger att vi ska ta det med jämnmod, när vi betalar igen våra skulder i livet. Föga visste jag som fått allt som universum har att erbjuda. Att den dagen skulle komma då butiken stängdes och jag plötsligt inte längre väljer frihet och oberoende, utan det blir mitt fängelse.

  Jag måste liksom alla mina vänner säger. Acceptera att jag utvecklats till en anarkistisk miljöagitator som alltid skapar ett visst obehag runt mig och ingen mer än mina barn, Mor och ni står ut med mig.

  Det är jag som får skulden för allas ’pain in the ass’. För att jag talar om varför.

 49. 49
  Ingrid säger

  @ Georg W:

  – Man har en skyldighet emot sig själv att lyfta sig ovan det som ”drar ner en” – och det är möjligt, jag har själv erfarenhet!

  – Vi vinner inget på att ”stolligheterna” lyckas med att dra ner oss – då vi alla behövs, för det fortsatta handlandet!

  – Georg, vi behöver såna som du, som talar klarspråk… – Betänkt följande: – Vi är alla nedtystade, intill absurditet! – Men, tillsammans är vi några att räkna med, och vi blir fler och fler, numer miljontals världen över… – Så vi är inte ensamma, du är inte ensam – och här i landet kommer saker att förändras framöver, det tvivlar jag inte alls på!

  – Att leva från sitt hjärta, är den största sanningen av alla!

  – DEN INRE REVOLUTIONEN / FÖRÄNDRINGSPROCESSEN ÄR DEN VÄSENTLIGASTE AV ALLA, OCH MÅSTE ABSOLUT PÅBÖRJAS – INNAN DEN YTTRE…

  … FORTSÄTTNNGSVIS BEHÖVS INDIVIDER SOM KAN ÅSIDOSÄTTA SIG SJÄLVA, OCH ARBETA KOLLEKTIVT FÖR ”PLANETENS BÄSTA”…

 50. 50
  Docent Göran säger

  Ursäkta namnsammanblandningen.

  Det är jag själv som skaffar motorsågar och skruvdragare i familjen.

  Åt Savoi har jag köpt en väldigt fin 18 v Hitachi skruvdragare eftersom hennes Makita är lite ”rasslig”. Jag får låna den nya av henne 🙂

 51. 51
  Savoi säger

  Nämen Georg W, du som är en så läcker karl, jooo, vi såg ju filmen om dig, hur kan du vara så pessimistisk? Eller kanske du inte är det?

  Du kan säkert charma vilken kvinna som helst, men det är kanske det att du tänker att du inte kan det som gör det hela så spännande och …hm…frustrerande?

  Läste om varghannarna, den varghanne som blev fet hade svårt
  med vargdamerna… något liknande det kanske gäller även i vår mänskliga värld, så du behöver nog inte oroa dig.

  Kolloidalt silver, ja, silver är kul även att arbeta med. Jag har gjort mig en Sålp’på, ett samiskt skydds-bröstsmycke, den kommer alla onda andar med järnnäsor att bryta av sin näsa på. (Skojar, för jag har ju inte berättat historien om ”Järnnäsan” här).

  Hoppas att det inte är en ”Järnnäsa” du råkat på…

  PS. Nu är det Savoi, alltså jag som skriver, inte min man…

 52. 52

  För de som missat det har bloggen matfrisk en intressant serie om silver på gång, där han försöker reda ut begreppen och kolla vetenskapen bakom. Just nu inne på avsnitt 8.

  https://matfrisk.com/2016/09/28/silver-del-1-grundlaggande-kemi/

 53. 53

  Docent Göran Skrev:

  Åt Savoi har jag köpt en väldigt fin 18 v Hitachi skruvdragare eftersom hennes Makita är lite ”rasslig”. Jag får låna den nya av henne

  Min nu döde granne förärade sin fru, på Mors Dag, en cementblandare.

 54. 54
  Docent Göran säger

  @ Erik Edlund / MatFrisk Blogg:

  Du underskattar min fru 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa