Kom till LCHF Nolaskogs kursgård

Min syster Lena Olovsson  innehar kursgården LCHF Nolaskogs. Där har hon ca en gång per månad en långhelgskurs. Man kan också stanna en längre tid på vistelsevecka för att komma in i kostmetoden. Möjlighet till fastevistelse.
Jag medverkar på kurserna. Jag föreläser, frågor och svar,  diskussioner. Ser på filmer. Läser böcker. Går promenader och åker på utflykter. Alltsammans väldigt trivsamt. Kursinformation.
(Jag har inget ekonomiskt intresse i kursgården)

 

Comments

 1. 1
  Maud Johansson säger

  Lenas kursgård är trivsam, lärorik och mysig. Kalle och jag var där för några år sedan och blev informerade och ompysslade. Rekommenderas o det varmaste!!!

 2. 2

  Att argumentera mot kostråden (Smarta Diabetiker) – etablerade påståenden och svar på tal!
  Mer kan man nog lära sig på Nolaskogs, det har jag gjort.
  https://www.smartadiabetiker.com/wp/nyheter/att-argumentera-mot-kostraden/

 3. 3
  Pre-diabetiker säger

  Jag vet att det är fint på Nolaskogs kursgård, jag har varit gäst och kursdeltagare där förut. Läste någonstans att det också numer var möjligt att kombinera vistelsetid, med eller utan kurs, med några fastedagar. Det får det bli framöver.

  (Snygg ny hemsida)! 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa