Vill man att vi kapitulerar inför cancersjukligheten?

 Artikel av Lars Bern.

Även Mats Lindgren skriver om Hans-Olov Adami: Cancerbluffen.

Hans-Olov Adami är alltid aktiv när det gäller att tjäna marknadskrafterna (Big Food och Big Pharma). Han har deltagit i många epidemiologiska undersökningar som bl a gått ut på att lågkolhydratkost är farligt för hälsan.
Senast såg jag en länk: Low carbohydrate-high protein diet and incidence of cardiovascular diseases in Swedish women: prospective cohort study, tillsammans med bl a Pagona Lagiou och Dimitrious Trichopoulos. Dessa tre har producerat massor av lågkolhydratnegativa epidemiologiska studier de senaste decennierna. Man kan misstänka att dessa forskare är gravt korrumperade.

Cancerfonden stöttar också Adami med miljoner.

Man kan Googla sig fram på Adami.

 

Comments

 1. 1

  ”Det är dags att ägna mer forskningsresurser åt hur vi förebygger cancer och hur vi med rätt kost minskar risken att tumörer frodas i våra kroppar.” – slut citat från blogginlägg av Lars Bern.

  Jo… – och det gäller ju då för Oss som äter LCHF att dra strån till den stacken + att dom riksdagspolitiker som äter LCHF också gör det.

  Ifall Wi spottar på en sten tillräckligt länge och mycket – så blir den blöt till slut.

 2. 2
  Hanveden säger

  Peter Flander berättar i ett föredrag hållit vid Hanaholmen för två månader sedan ”Då jag tog ansvar för min hälsa.”

  Han berättar att LCHF och Protocel är det han har tagit hand om sin cancer och med ett starkt immunsystem…

  https://www.youtube.com/watch?v=x8y9hdWHQRU

  mLCHFh B-) .

 3. 3
  Frida D säger

  Är det någon som vet hur kopplingen ser ut mellan cancerfonden och barncancerfonden? Är det samma sak, samma folk, samma forskning? Eller två vitt skilda fonder?

  I mina hemtrakter genomförs ”Walk of hope” i syfte att samla in pengar till vilken fond det nu var. Familjen som anordnade det förlorade ett barn i mycket unga år. De intervjuades i lokaltidningen och berömde där fonden för att dess medarbetare var så vänliga och såg till att det alltid fanns glass i frysen på barnsjukhuset. Pengarna som skänks till fonden går alltså till socker. Som ges till cancersjuka barn som är döende. Den fonden vill jag INTE stödja. Hela kalabaliken runt Walk of hope känns helt absurd. Fokus på helt fel saker. Det har blivit prestige att delta i promenaden, att skänka pengar. Vem sätter barnens hälsa främst, före prestige? Urk.

 4. 4

  Frida D Skrev:

  Pengarna som skänks till fonden går alltså till socker.

  Ingen bra idé.

 5. 5
  Lars Järvklo säger

  Om det stackars barnet var döende så vad spelar då en glass för roll. Låt inte den viktiga LCHF-debatten tas över av fanatiker som tror att man dör om en råkar få i sig en sockerbit.

 6. 6
  Lars Henrik säger

  @ Lars Järvklo:
  Med all respekt men inte finns det väl någon här som tror att man dör om det råkar slinka ner en sockerbit.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa