Fyra änglar på en nålspets

Doc Göran har skrivit om att han satt fyra änglar på en nålspets. Någon ville se bild på detta. Här är den.

GOD JUL!!!IMG_5766

Comments

 1. 1
  Lars Henrik säger

  God Jul till er alla 🙂

 2. 2
  Docent Göran säger

  Som en bakgrund till denna min metallurgiska skapelse i silver kanske mitt inlägg på tråden om ”Sockerbettan om Diabetes typ 1 och LCHF” bör nämnas.

  ”Som lite OT blev jag så inspirerad av att läsa om dessa skolastiska absurditeter att jag på en silversmideskurs som jag nyligen deltog i designade en brosch i form av en nål på vilken ett antal änglar var fastlödda. Jag kan därför nu meddela, och kanske möjligen till tröst för YAT, att jag med denna min vetenskapliga experimentlusta nu äntligen har löst denna hittills olösta medeltida skolastiska gåta. Det är faktiskt FYRA änglar som får plats på en nålspets och då vidrör vingspetsarna nätt och jämt varandra.”

  Med de skolastiska absurditeterna avser jag de kryptiska, obegripliga och skruvade ”akademiska” disputationer som prästerskapet ägnade sig åt i sitt försvar av den vidskepelse de då representerade och som bland annat ledde fram till att ca en miljon människor brändes levande på bål i Europa. Deras lika allvarliga som löjliga diskussioner om hur många änglar som kunde få plats på en nålspets kan förstås tyckas oskyldiga men i mina ögon är det samma skruvade absurditeter som ständigt dyker upp när dagens medicinska prästerskap försöker komma åt vår vetenskap om LCHF.

  Hur många miljoner människor som dagens medicinska prästerskap har på sitt samvete kan diskuteras men bara i USA är det under de senaste 10 åren ett antal miljoner människor som dokumenterat har gått en obehaglig död tillmötes på grund av medicinernas verkningar.

 3. 3
  Fredrik Söderlund säger

  Jättevackert!
  De fyra Änglarna kanske symboliserar våra fyra bokstäver?

  God Jul Alla

 4. 4
  Docent Göran säger

  Fredrik Söderlund Skrev:

  De fyra Änglarna kanske symboliserar våra fyra bokstäver?

  Tack för uppmuntran av min konstnärliga ådra – jag är som min hustru ständigt påpekar lättsmickrad 🙂

  Att låta dessa änglar symbolisera LCHF skulle ändå bli lite ”skruvat” med tanke på att de trots allt symboliserar det ovetenskapliga nonsens som religionerna förser oss med men alla verkar ändå hålla med om att dessa är änglarna är ”vackra”.

  Efter att ha varit jultomte för några timmar sedan råkade jag lyssna på P1 i bilen på vägen hem och av naturliga skäl var det då en julpredikan i denna kanal men jag måste säga, med all respekt för troende människor, att det nonsens som jag då fick lyssna till saknar egentligen all beskrivning om man nu råkar ha en vetenskaplig uppfostran och livsåskådning.

 5. 5

  God Jul !

  önskar Josef

 6. 6
  Rolf Löfgren säger

  God Jul alla LCHF-vänner.

 7. 7

  Mycket vacker. Jag får säga att du har många strängar på din lyra Göran.
  En fortsatt trevlig helg på er alla.

 8. 8
  I Like Neil Young säger

  @ Docent Göran:
  AHH där var den ju:)Snyggt!
  Tackar!!

  Jag håller med dig fullständigt angående galenskapen från ”etabilssemangets” sida i frågan om mat och hälsa! Den är absurd och gränsar till sinnessjukdom.Den liknar svårare former av ticks och rent vansinne.

  Vi skulle ju bara kunna överföra ”deras” resonemang på nåt så enkelt och till synes vardagligt som el-lära.Jag behöver nog inte orda mer om det – var och en med en hjärna förstår konsekvenserna själv.

 9. 9

  Hej!

  Jag vill bara säga tack till dig Annika, för att jag fann din sida, för det jag fick läsa om LCHF, hälsa, dina motgångar i arbetet då man inte trott på dig, för att sedan ändra sig när man fått bevis och tro på dig igen. Vilken resa! Du måste ha en otrolig mental styrka.

  Jag sitter här med 18-20 kg övervikt, fibromyalgi, astma, depression och har en stark historia bakom mig. Vändningen kom dagen innan julafton, efter att jag fikat med min fina vän den 22 december, hon var så smal och fin. Hon hade använt sig av LCHF. Då bestämde jag mig, det ska jag med göra. Nu tre dagar senare så mår jag redan bättre och känner mig på gång. För snart tre månader sedan slutade jag att röka och med antidepressiva mediciner (som inte hjälpte och gav mig läskiga biverkningar).

  Hälsan framför allt. Nu har jag beställt två kokböcker av dig med, känns bra att ha.

  Så, TACK och en God Jul från en tacksam människa.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa