Felunderbyggda kostråd

Ralf Sundberg, Per Wikholm och Lars-Erik Litsfeldt har skrivit ett svar på Livsmedelsverkets bemötande av deras debattartikel: Felunderbyggda kostråd.

– Naturvetenskap bygger inte på handuppräckning, skriver de.

 

Comments

 1. 1

  Det blir mer och mer tydligt att Livsmedelsverket har spelat ut sin roll. Är SÅ trött på deras upprepande av ’gårdagens vetenskap’. Det är verkligen dags att lägga ner denna odugliga myndighet!

 2. 2

  Livsmedelsverkets lakejer, liksom Mai-Lis Hellenius och hennes gelikar sitter fast i dyn och kommer inte loss och har problem med läsförståelse. Vetenskaplig metod tycks de ha glömt från sina akademiska studier. Naturvetenskaplig forskningsmetod är kontrollerade interventionsstudier/experiment och inte intervjuundersökningar (där man inte kan kontrollera om folk ljuger) och epidemiologiska studier/surveys – metoder som mest hör hemma inom beteendevetenskap som t.ex. sociologi. Jag har själv arbetat med båda typerna av studier inom perceptionspsykologi och inom sociologi.

 3. 3

  SLV: ”Livsmedelsverket talar om MODERNA kostråd för människor som lever 2015. Då handlar det om att äta grönare, lagom mycket och röra på sig.”

  HA

  Modernt så det förslår.

 4. 4

  Rösta på Fanny verkar väl bra. Själv är jag inte med i Facebook, men hjälper till så här..
  https://www.kostdoktorn.se/hjalp-fanny-att-bli-sprida-positiva-lchf-flaktar

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa