Var tionde dansk äter LCHF

Enligt Politiken.dk. Vi har väl många haft uppfattningen att danskarna i allmänhet har levt i omedvetenhet om det mättade fettets ofarlighet, men uppenbarligen har det danska mörkret inte varit totalt.

Fødevarestyrelsen er bekymret…
En företrädare nämner mättat fett som hälsorisk, en annan oroar sig för brist på fibrer.

 

Comments

 1. 1
  Sonja Sörensen säger

  Nej, svenskarna vet inte så mycket om danskarna. Det är inte heller alla danska damer som röker cigarr. Har fått den frågan minst en gång i veckan under 40 åren jag har bott på den här sidan av sundet.

 2. 2

  Tænk, om det passer… men jeg kender personligt inte andre, end mig, i min omgangskreds, som äter LCHF. Jeg hoppas det kommer at ændres

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  @ 2 Lene:
  Nu när den förlamande skräcken för mättat fett förhoppningsvis kommer att släppa så släpper nog också motståndet mot att prova LCHF.

 4. 4
  Lars Henrik säger

  OT: Chokladstudie var blåsning för dokumentärfilm

  ”Om du mäter ett stort antal faktorer på ett lågt antal personer, då är man nästan garanterad att få ett ”statistiskt signifikant” resultat.

  ”Nyckeln är att utnyttja journalisternas otroliga lathet. Om du presenterar informationen helt rätt, då kan du forma historien som framträder i medierna nästan som om du skrev nyheten själv. I själva verket är det också bokstavligen vad vi gjorde, eftersom många reportrar bara kopierade och klistrade in vår text”, skriver John Bohannon.

  https://mobil.dn.se/livsstil/halsa/chokladstudie-var-blasning-for-dokumentarfilm/

 5. 5

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa