Anna Sparre, 4health, intervjuar mig

I Kostdoktorn.se/nytt finns sajten 4health. Det är Anna Sparre som verkar där.
Hon har nu gjort en intervju med mig.

 

Comments

 1. 1
  Monika Lidholm säger

  Lyssnade med stor glädje och intresse. Vilken fantastisk insats du har gjort med din övertygelse och med din envishet. Tack, Annika!

 2. 2

  Tack Annika för en intressant intervju. Det är tack vare att jag såg dig deltaga i TV-soffan som jag fick nys på det här med LCHF. Tänk så många du har hjälpt till en bättre hälsa. Jag är en av dem. Tack Annika för ditt engagemang!

 3. 3
  Professor Göran säger

  Det var en otroligt fin och ’välbalanserad’ intervju.

  Det enda jag reagerade mot, på samma sätt som Anna Sparre, var när du mot slutet av intervjun påstod att du inte skulle vara ’klok’. Tvärtom är det just din ’klokhet’ i kost- och hälsofrågor, och med nedtoningen av ’bantningsidén’, som gör att jag själv är så aktiv på din blog och den är faktiskt också den enda blog förutom Malcolm Kendrick’s som jag är engagerad på.

  Jag hoppas att du orkar fortsätta ett bra tag till.

 4. 4

  De klokaste orden på denna blogg kommer från dig Annika.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa