Politik byggd på pseudovetenskap – del 1

Inlägg av Lars Bern.

 

Comments

  1. 1

    Det är ju en pytteliten klick – globalt sett – som styr = vanstyr världen. Vad händer ifall Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens alla länder – tillåter alla världens eländes eländen att vara som de är – till förmån för att lägga ALL wår egen Energi på det som bär ❓

  2. 2
    I Like Neil Young säger

    Detta var ju ett sammanfattande och relativt kort, informativt referat av hur det gick till när uppochnervända världen konstruerades. En idioti som är så monumental att dom flesta människor i beslutsfattande ställning – när dom börjar få klart för sig hur det ligger till – helt enkelt sticker huvudet i sanden. Det blir för stort och för jobbigt.

    Rekommendation för er som vill ha mer kött på benen 😉 i denna fråga är Ralf Sundbergs bok Forskningsfusket. Den beskriver väldigt väl och detaljerat vad som krävs och hur man ska jobba när man vill vrida till verkligheten och göra bluffen till sanning och lag.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa