Cancerforskningen är en global tragedi

Lars Bern har skrivit ett inlägg om det.

 

Comments

 1. 1

  SR P3 Institutet:
  Värme hjälper till att döda cancertumörer
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4131&artikel=6100653

  ”Jesper har träffat kirurgen Roger Olofsson Bagge som berättar om hur de tar död på vissa cancertumörer med hjälp av cellgifter och upphettat blod. Men det funkar bara när man kan isolera den drabbade kroppsdelens blodflöde från resten av kroppen.”

 2. 2
  Lars Henrik säger

  Jättebra inlägg av Lars!

 3. 3
  I Like Neil Young säger

  Man kan nog beskriva läget som att det mesta cancerrelaterade och alla som lever på / av det, både sjukdomen i sig (läkemedelsbolag , apparatillverkare , sjukvården) och forskningen (fonder , stiftelser , forskare) med det upplägg som finns idag – är en Cancer i sig.Det finns timslånga filmer på Youtube om hur FDA (amerikanska myndigheten) trakasserat , förföljt och förstört livet för läkare som haft alternativa behandlingar för Cancer och botat många.Man är livrädd för LCHF , likaså C-vitamin , likaså Colloidalt Silver och Laetrile (Vitamin B17) , MSM och DMSO.

  Jag håller helt och hållet med skribenten – det finns ingen från det hållet (som jag skriver om här ovan) som verkligen VILL bota cancern en gång och för alla , lika lite som diabetes.
  Hur skulle det se ut – inga gigantiska läkemedelsinkomster eller inkomster för strålningsutrustningstillverkare, inga forskningspengar , inget akademisk kotteri-liv…etc.

  Som man säger i USA – you do the math….mmm just det precis.

  Jag kan slå mig i backen på att de flesta av er som läser här inte vet om att det är olagligt att äga ett Bittermandelträd i USA – detta efter att det kommit fram att vitamin B17 som det finns gott om i bittermandel och aprikos-kärnor också för den delen kan ha en anticancerogen effekt. FDA stödde sig på 2 – just det – 2 fall i hela USA(förmodligen fejkade) av salmonella som skulle kunna kopplas till bittermandel.Bittermandel får visserligen säljas där men då ska den vara förvälld (detta dödar vitamin B17) – som en garant för att salmonella inte förekommer. Det är konstigt att grönsaker och ägg t.ex …får säljas i USA….i och för sig doppar dem sin kyckling i klor.

  Lite intressant för er som kanske inte riktigt tror på att allt står rätt till överallt.

  http://www.cancertutor.com/

  https://www.youtube.com/watch?v=rBUGVkmmwbk

 4. 4
  Professor Göran säger

  @ I Like Neil Young:

  Du länkar til Burzynski som står för en alternativ cancerbehandling med positiva resultat men som ständigt släpas inför rätta av FDA i USA även om han hittills har överlevt alla ’mordförsök’ från myndigheternas sida. Han är utan tvekan en ’fighter’.

  Hos Malcolm Kendrick, som tydligen har hjälpt till med att mot alla odds få en vetenskaplig artikel kring Burzynskis behandlingsmetoder publicerad, pågår i hans senaste blogtråd en intensiv debatt kring denna ’kvacksalvare’. Så fort man kommer in på alternativmedicin verkar det som att känslorna kommer i svall och i kommentarsfältet på hans tråd finns det just nu till och med fler kommentarer (265 st) än till min egen senaste krönika som också tog upp alternativmedicinen där jag nu ’bara’ räknar in 222 st; men England där Kendrick bloggar är trots allt ett större land än Sverige.

  https://drmalcolmkendrick.org/2015/03/23/a-victory/#comments

 5. 5
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Ännu en skickligt belysande artikel av Lars Bern – och precis som ’I Like Neil Young’ håller jag också ”helt och hållet med skribenten”. Är bara såå tröött på cancer-karusell-businessarna – och inte minst häxjakten på komplementära/alternativa metoder. Det räcker nu!!

  Har plötsligt blivit tänd på idén att plantera (minst) ett bittermandelträd – och kanske ett aprikosträd också ..när jag ändå är igång!

 6. 6

  vilken bra inlägg!

 7. 7
  Bengt Nilsson säger

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa