Team Kostdoktorn: Planen är att revolutionera mänsklighetens hälsa

Team Kostdoktorn har stora planer på att revolutionera mänsklighetens hälsa. Spännande!

Bli medlem!

 

Comments

 1. 1

  Hoppas att den stora planen blir en Vårdcentral LCHF med huvudkontor i Karlstad och en massa filialer, typ Sundsvall (dr Annika), Lund (dr Uffe), Malmö (dr Ralf), Stockholm (dr ?), Halmstad (dr ?)… vad kan vi mer tänka oss?

 2. 2
  Professor Göran säger

  Detta är verkligen spännande!

  Det är enligt min mening helt riktigt att driva det hela som ett företag och med höga målsättningar om att revolutionera hela världens hälsa. Det ska bli intressant att se hur hans mer ’Buddistiska’ och mindre konfronterande filosofi kommer att utvecklas med tiden i ett sådant scenario.

  Hoppas att han håller som ledare när det börjar storma på allvar, för jag själv kan bara inte tro att livsmedels- och läkemedelsindustrin kommer sitta med armarna i kors när de börjar känna sig hotade på allvar.

  En spännande sjuk värld vi lever i 🙂

 3. 3

  Professor Göran Skrev:

  En spännande sjuk värld vi lever i 🙂

  Sannerligen. 🙄

 4. 4
  Annika Dahlqvist säger

  @ 2 Professor Göran:
  Jag tror att Andreas är tämligen tuff, och att han vet vad han har gett sig in på.
  Jag har aldrig märkt att han har tagit illa vid sig av något. Han är också sansad och kastar sig inte utför stup som jag har gjort vid några tillfällen.

 5. 5
  Professor Göran säger

  @ Annika Dahlqvist:

  När det gäller stup har jag har vissa likheter med dig om inte värre, men å andra sidan tillhör jag inte det medicinska ’prästerskapet’ så det är nog inte lika farligt för mig 🙂

 6. 6
  Kosttörstig säger

  Annika!

  När du har ”kastat dig utför stup” så har du varit en ögonöppnare för väldigt många. Jag minns hur jag slukade det du skrivit och tog till mig det med hull och hår’ Jag förstod direkt att du hade rätt!

  Från att ha varit en vegetarian som också ätit fisk så började jag efter 33 år att direkt börja äta kött efter att ha läst det du skrivit.

  Mina värden ligger på topp även mitt kolesterol som ligger på 10.5. Det är ett bra värde för kvinnor enlig Uffe Ravnskov.

  Tack vare dig Annika förbättrade jag min hälsa och min tankeskärpa!!!!!

 7. 7

  Tack Annika! Nu kör vi.

 8. 8
  Lars Henrik säger

  @ Annika Dahlqvist:
  @ Andreas Eenfeldt:
  Japp, nu kör vi!

  Ni ska känna att ni har stöd från oss andra som också vi tar våra debatter, både vid tangentbordet och öga mot öga. Allt efter tillfälle och mod.

  Dessutom och kanske än viktigare vrider vi faktiskt världen lite grann i ny riktning varje gång vi handlar mat. 10 000 kr (minst) per år för ekologisk LCHF-mat från kanske en miljon konsumenter. Det är en respektingivande summa för vilken branschorganisation som helst och mer ska det bli!

 9. 9

  Jag är ju med i hans ”stab” med majors grad och kritiska ögon vad gäller ledarskap när det hettar till, och känner ingen osäkerhet att stå under hans ”befäl”. 😉 Det är sannerligen ett spännande korståg som väntar oss alla!

 10. 10
  leif.nys säger

  Jag ler av glädje.
  Alla inblandade tillönskas lycka och välgång.
  Jag är er stor tack skyldig. Efter drygt två år med er, böcker, Internet och LCHF i min kost, mår jag sannerligen bättre än förr. Må er kamp fortsätta och lyckas, så kommer fler att kunna få njuta av hälsa och välgång.
  Tack o lycka till i den fortsatta kampen

 11. 11
  Professor Göran säger

  Majoren Skrev:

  Det är sannerligen ett spännande korståg som väntar oss alla!

  Korståg?

  Intressant formulering!

  Även om vi, som jag själv är helt övertygad om, har vetenskapen/verkligheten på vår sida så lutar jag själv alltmer som du (?) mot att LCHF i grund och botten fungerar som en ’religiös’ rörelse; dvs. helt enkelt en livsåskådning och levnadssätt som man måste ”omvändas till”, som vilken annan religion som helst, om man nu ska orka hålla fast vid detta levnadssätt när vi ständigt omges av ’djävulska frestelser’ (jag vet av egen erfarenhet) som ständigt lockar bort oss från den smala ’korstågsvägen’.

  Nu fattas bara några ’heliga platser’ för att bilden ska bli fullständig.

  Kryssningen i vår?

  LCHF-campingen?

 12. 12
  Anders S säger

  Sean Croxtons Digestion Sessions – ny chans idag.

  https://digestionsessions.com/schedule/
  https://www.digestionsessions.com/letmein

 13. 13
  Anders S säger
 14. 14
  Anders S säger

  Q&A: Dr. Allison Siebecker

  https://youtu.be/piHbr1dhymM

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa