Historien om LCHF

Andreas Eenfeldt intervjuar Bosse Zackrisson om historien bakom LCHF – och LCHF-magasinet.

 

Comments

 1. 1
  Annika Dahlqvist säger

  @ 1 Vatten(!)kammade Vilgot:
  Intervjun handlade om LCHF och inte om homeopati.

 2. 2

  I Expressens senaste bilaga Allt om LCHF nr 9/2014, finns en lång artikel Så blev LCHF en metod att räkna med. År för år från 2000 till idag. Står en del om dig och med snygg bild. Sex sidor, dock hittar jag ingen länk!

 3. 3

  Hej Annika! Jag lyssnade på en intervju som Kostdoktorn gjorde med en potentat inom bantningskosthållningsindustrin. Det gällde huruvida en ingrediens har någon verkan i kroppen beroende på om ingrediensen listas i mitten eller kanske till och med i slutet på innehållsförteckningen. Fast den står listad som huvudingrediens på den färgglada förpackningen. Eenfeldt ställde frågan: Så även om man kan konstatera att innehållet innehåller homeopatisk dos, så hävdar ni att det fungerar? Och jag brast ut i ett spontant gapskratt! Fullkomligt lysande av Kostdoktorn! Men då måste man veta homeopatisk dos innebär 0…

 4. 4
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 Stikkan:
  Har du länken till den intervjun?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa