Tillbaka från Rhodos

Ja nu är vi tillbaka från en härlig Rhodosvecka.
Jag har föreläst i ca 2 timmar per dag, plus frågor och diskussioner. Vi har åkt på utflykter; Ann-Sofis man är licensierad guide.
Däremellan bad och egna aktiviteter. De flesta dagar har mat ingått i de gemensamma aktiviteterna.
Det var trevliga och intressanta deltagare i gruppen.

Njord Of Greece

Evenemangskalendern

 

Comments

 1. 1
  Brittmarie Estrin Nilsson säger

  Ja, Annika,, det var en givande vecka. Hade gärna avstått från de grekiska myggbetten, men hoppas att inte bara de blir ett bestående minne. I morgon måndag vid 18 – tiden är jag hemma i Karlskrona igen med intentioner att fortsätta med den goda och nyttiga maten! Ha det så gott!

 2. 2
  Britt-Marie Eldred säger

  … mer om Rhodos. Om ni vill bo på ett första klassen turisthotell så kom inte, men om ni vill uppleva ön Rhodos med underbara människor, seder, mat, historia så .. kom, kom!
  Vi möttes av Ann-Sofi ”det ordnar vi!!, det ordnar vi!” och det gjorde hon alltid med ett leende och vilken energy! … och vad hon kan laga mat LCHF, naturligtvis. Frukosten bestod av 5-6 olika rätter middagar ännu fler. Vi glömmer aldrig födelsedags tårtan inget socker eller mjöl fanns i den. Det är otroligt att min syster gick ner ett helt kilo under veckan. Vi missade ju inte en enda maträtt. Att jaq inte blev förkyld, när de flesta passagerarna på planet till Malmö och vidare till San Francisco nös och hostade är utan tvekan på grund av att jag har följt LCHF under ett år (ganska strikt). Nu till Ann-Sofis man vår guide Kostas. Jag tror att han känner till varenda centimeter av Rhodos, seder, historia, språk, politik osv … Vilka kunskaper! … hans leende och omtänksamhet, Oppa! Och ett stort tack till vår säkra och vänliga ’bus driver’ och till hans släkting, som öppnade sitt hem för oss.
  Till sist … Tack, tack, tack! .. till vår favorit doktor Annika Dahlqvist.Det var inte bara mycket lärorika och intressanta föreläsningar utan diskussioner med doktorn och mellan alla 23 deltagarna, och vi fick svar på alla våra frågor. Jag vill samtidigt tacka Britt för hennes hjälpsamhet gällande diabetes. Bara att träffa och lyssna på Annika, Ann-Sofi och Kostas var värt priset av resan … resten var bara ett bonus.

  VH Britt-Marie från Kalifornien

  PS. Min nya bok ”The big FAT surprise; Why Butter, Meat & Cheese belong in a Healthy Diet” by Nina Teicholz låg och väntade med resten av posten, när jag kom hem. Vänta bara! .. förhoppningsvis kommer Amerika att vakna .. när det gäller maten.

 3. 3
  Professor Göran säger

  Britt-Marie Eldred Skrev:

  Vänta bara! .. förhoppningsvis kommer Amerika att vakna .. när det gäller maten.

  Jag följer vad dr Mercola skriver och det mesta tycker jag är väldigt lärorikt och det tyder också på att det finns en ”stark” rörelse i USA kring naturlig mat och som ligger nära LCHF även om den som alternativrörelse där inte har samma genomslag som vår egen i Sverige.

  Mercola är kommersiell på gott och ont. I Sverige är det snarast frågan om en gräsrotsrörelse som här fått media att reagera.

  https://www.mercola.com

 4. 4

  Att få tillbringa en hel vecka tillsammans med Sveriges bästa LCHF-expert; Annika, och dessutom 23 deltagare som delade med sig av sin LCHFresa, det var väldigt intressant. Det var en total AHA-upplevelse!! Att direkt få svar på alla sina frågor av Annika och även få höra och diskutera övriga deltagares synpunkter. Mycket givande!
  Vårt värdpar var ju otroligt generösa människor som Britt-Marie redan sagt!
  Nu ska jag ”bara” övertala döttrarna att följa med till Nolaskogs Kursgård. Vill ju att de också ska komma på rätt köl.
  Hoppas Annika och övriga LCHF-fighters orkar kämpa vidare. Oppa!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa