LCHFfamiljen – Ny sajt

Anne Aobadia, som var chefredaktör för, numera nedlagda, tidningen Mat och Hälsa, med betoning på LCHF, har gett ut en LCHF-matbok: Matkärlek – Laga gott och naturligt med LCHF.
Hon har också varit med och startat en ny LCHF-sajt: LCHF-familjen. Gå in och botanisera.

 

Comments

 1. 1

  Nja, jag hittade Sukrin Gold, bananer och potatis i recepten. Ställer mig tveksam till hur seriöst de tar LCHF. Varför måste man söta en frukttårta, t ex?

 2. 2

  Hej Annika. Jag läste ditt inlägg om kvinnan med bukspottkörtelcancer som åt något och senare blev friskförklarad. Jag undrar om du kan maila mig, jag har några frågor och behöver hjälp. Är anhörig till en cancersjuk och läkarna har sagt att de inget mer kan göra. Hör gärna av dig till mig! Hälsn Elin

 3. 3
  Charlotte säger

  Elin: Länk till inlägget om cancer…
  https://annikadahlqvist.com/2012/10/12/botad-cancer-av-kolloidalt-silver/@ Elin:

 4. 4
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Tack för tipset. Jag botaniserar gärna – och utelämnar eller byter ut sådant som t ex potatis och banan. Tycker också att det är onödigt att söta t ex en frukttårta – men kanske en del recept kan vara ’en gyllene medelväg’ för den som är på väg mot en hälsosammare kost. Fast själv tycker jag nog att det är enklare att ’bryta’ gamla vanor med en gång.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa