Giftrester på tallriken

Artikel i Barometern.se.

 

Comments

 1. 1

  ”…EU:s gränsvärden tar varken hänsyn till den hormonstörande effekten eller giftverkan av att vi utsätts för flera bekämpningsmedelsrester samtidigt, den så kallade cocktaileffekten. Riskerna med hormonstörande bekämpningsmedel handlar framför allt om när man får i sig ämnet snarare än mängden. Eftersom barn och foster utvecklas är de särskilt utsatta och effekten kan uppstå lång tid efter exponeringen skett. …” – slut citat ifrån artikeln.

  Det låter inge vidare hälsosamt – om hen så säger.

 2. 2
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  @ Josef Boberg: Precis Josef ’..den så kallade cocktaileffekten’ kan vi verkligen vara utan! Och tyvärr är det inte bara på tallriken som giftresterna hamnar utan i våra kroppar ..i flera led!! 🙁

 3. 3
  Bo Mineralnörd. säger

  ”EU:s gränsvärden” Jo det sitter ju ett gäng anonyma byråkrater som är kompisar med storindustrin och bestämmer detta i Sverige på t.ex SLV och i pseudo-staten EU… Misstänker att läkemedelsverket också har starka bindningar till big-pharma. Detta gör att myndighetspersonerna inte är några sanningsvittnen precis. MYGEL är snarare regel än undantag.

  Vi måste begripa att myndigheterna inte skyddar oss, finns så många exempel på detta.,

  Vi medborgare måste skydda oss själva, utbilda oss, läsa bloggar som denna t.ex. Handla ekologiskt vilket är den stora makten vi har, köper ingen hälsovådligt skräp som GMO-fläsk ifrån djurplågarfabriker i Danmark eller ARLA-produkter som ofta har sitt ursprung där så får de lägga ner. Så enkelt är det.

  För fakta om hur det fungerar var gäller livsmedelsproduktion/hantering läs Mats-Erik nilsson:s bok Döden i grytan (om ni vågar :))

  Och för sjutton gubbar, stöd lokala matinitiativ, jag hittade idag på ICA Maxi en KRAV vispgrädde från HJO, några bönder som gått samman, smakar himmelskt gott,

 4. 4
  Bo Mineralnörd. säger

  Nämnas skall att det finns ju många fantastiskt bra människor inom myndigheterna våra, liksom inom läkarkåren, frågan jag funderat på många gånger är: Vem bestämmer vad som är policy?

  Nån säger kanske att ”ja det är socialstyrelsen eller SLV” Ja men nån har godkänt experimentvacciner som miljoner svenskar tog för svinsnuvan för några år sedan, blev en massa allvarliga biverkningar. Eller att statiner ska förskrivas till återigen miljoner trots att vetenskapen är ytterligt svag vad gäller nyttan med denna kolesterolsänkande helvetesmaskin.

  Misstänker att det finns dekret som ”man” följer utan att tänka speciellt mycket, dessa dekret är från högsta internationell nivå. Alla högst ansvariga i Sverige känner nog att de måste följa detta. Den demokratiska genomlysningen saknas här.

  Alltså sitter det en handfull personer på högsta internationell nivå och ger order till nationerna om vacciner, statiner, vilket land som ska bombas nästa vecka, ekonomi och filosofi.

  En konspirations-teori, ja hellre det, vore mycket allvarligt för folken om det vore fakta.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa