Ralf Sundberg i Nyhetsmorgon

I TV4/Nyhetsmorgon imorse fick Ralf Sundberg berätta om hur fel nutritionsetablissemanget har hamnat sedan 1984, då mättat fett och kolesterol proklamerades som farligt för människor att äta.
Han fick faktiskt prata ganska oavbruten.

 

Comments

 1. 1

  Hej
  Härligt äntligen. En stor buketter rosor till dig Annika för du har också kämpat och stöttat så
  att alla ska förstå. En bukett till Andreas. En bukett till Ralf Sundberg och en bukett till
  Uffe Ravnskov. Hurra Hurra Hurra Hurra.

  Men vad säger Maj-Lis Hellenius idag och Rössner och Marcus, kanske lär om och gör rätt?

 2. 2

  Det tar sig!
  Det är du Annika som är den tändande gnistan för denna utveckling. Du har klarat dig utan att brännas på bål eller hamna på mentalsjukhus som andra sanningssägare. Det är tur det för det finns mycket mer att kämpa för.

 3. 3
  foie gras säger

  Ja tänk om den dagen kommer när många helveten som ständig smärta – och som drabbar så många inklusive barn- börjar behandlas utifrån kosten.

 4. 4
  Kjell Granelli säger

  Ja, det var väl befriande att en så klok man fick tala till punkt. På slutet när programledaren höll upp de båda framsidorna väntade han artigt tills Ralf var färdig. Enligt ett obekräftat rykte var det ingen som ville ställa upp mot fettet idag. Det är i så fall första gången på dessa decennier!

 5. 5

  Som #4 säger så skriver Kostdoktorn det att TV4 hade kontaktat såväl livsmedelsverket som Karolinska institutet och bett om någon som ville vara med och försvara de gamla råden, men ingen hade tackat ja. Det rör på sig, och det verkar gå allt snabbare.

 6. 6

  Tack så mycket Ralf Sundberg – och ej minst Annika Dahlqvist – som har ridit ut alla stormarna runt det här med att artegen LCHF-kost är att föredra – ifall Wi skall kunna leva ett långt friskt liv.

 7. 7
  Lars Henrik säger

  Hoppas att Ralf nu blir lite mer etablerad som expert i media vad gäller dessa kost- och medicinfrågor.

  Jag tycker han är tydligare i frågan om just vegetabiliska oljors omega-6 innehåll (och dess skadlighet) än vad vissa andra ”husgudar” har varit. Det är bra!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa