LCHF är den bästa allergimedicinen

i Expressen: Peder Lamm botade sin allergi med LCHF.

Det är massor av människor som har berättat om samma erfarenhet. En inflammationsdämpande kost, LCHF, minskar allergibenägenheten.
Den minskar också risken för alla andra inflammatoriska sjukdomar.

 

Comments

 1. 1

  Jo… – att rejält minska på intaget av kolhydrater – till förmån för mera av animaliskt fett – botar ju det mesta.

 2. 2
  Irina Olovsson säger

  Min pollenallergi är som bortblåst sedan jag började med LCHF. Idel hälsovinster.

 3. 3

  Immunförsvaret stärks helt klart! Enligt forskning är mycket av detta försvar lokaliserat till vårt mag och tarmsystem. Tar vi bort kolhydratkällor som bröd, pasta, ris osv så underlättar det utan tvekan för tarmsystemet att fungera bättre!

  Jag tror att rotfrukter i begränsad mängd kan vara nyttigt för vårt tarmsystem!!

 4. 4

  Det är intressant att notera att med LCHF kommer en del lite oväntade hälsoförbättringar. För min del var det att hörseln blev riktigt bra efter att ha varit nedsatt under tio år. Om två veckor så har jag ätit LCHF i ett år och samtidigt ätit D-vitamin och inte varit förkyld en enda gång under hela tiden.

 5. 5

  Jag har noterat att jag helt slapp min gräsallergi (tror jag det är) i somras trots att det var så torr och fin sommar. Ska bli spännande att se hur det går denna sommar. Många andra fördelar också IBS borta, mina ledbesvär otroligt mycket bättre (även med hjälp av nyponkapslar) äter även D3-vitamin vintertid – minns inte när jag var förkyld senast, även om omgivningen snorar och hostar. Otroligt tacksam mot Annika, Skaldeman, Kostdoktorn m.fl som fick mig att komma in på detta spår. Har ätit LCHF sedan mitten 2007.

 6. 6
  Majsan säger

  Jag har inte märkt så mycket skillnad på allergin, men då får jag rejäla ”bluppar” vid pricktest och höga värden på blodprov. Självklart mår jag bättre då jag skippar vetemjöl men kliar, snorar och andra allergibesvär får jag ändå.

 7. 7

  Läkemedelsbolagen är inte intresserade av vaccinationer mot pälsdjursallergier. Gissa varför!!
  https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/nytt-vaccin-mot-p%C3%A4lsdjursallergi-3047380

  Inte så förvånande att etablissemanget (inkl läkemedelsbolagen) skyr LCHF som pesten!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa