Margarin – när det finns smör…

Hanne Kjöller skriver en bra  ledare om smör vs margarin i dagens DN.

 

Comments

 1. 1
  Kattmoster säger

  Ja, visst skriver hon bra. Men – kolla in kommentarerna till artikeln. Där finns – helt säkert – ett antal margarinbolagsanställda. De känns igen på hånflabben om hur korkade vi är som har mage att ifrågasätta livsmedelskemisterna. Vem som är korkad lär visa sig i slutänden och inte är det vi LCHF:are.

 2. 2

  Intressant Kattmoster, kollade snabbt och anmärkningsvärt märkliga kommentarer. Jag har svårt att förstå att det är så svårt att förstå att margarin är onaturligt och smör naturligt

 3. 3

  ”men det är ju billigt” 😉 hatar verkligen att min chef startat upp ett och bageri och naturligtvis bakas det på margarin.. ,, blir så trött,, lyssnar inte ens på mig eftersom det handlar om ”ekonomi”,, att det blir äckliga bullar brys det sig icke om..

 4. 4
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Naturen framför allt – SMÖR ÄR BÅDE GOTT OCH NYTTIGT ..så det så!!

 5. 5

  ”livsnödvändigt fett som behövs för att barn ska växa och utvecklas normalt”. Man undrar mest om berörda personer själva ger detta till sina barn?

 6. 6
  Stefan Ferling säger

  Margarin skapades i Frankrike på uppdrag av Napoleon. Det skulle användas som ett billigt smörjmedel för hjul till kanoner och vagnar med förnödenheter när man drog i fält. Det var aldrig tänkt som människoföda.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa